-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Keeperv85 #15871 üzenetére
Azért azon én nem tudom túltenni magamat, hogy értelmes emberként még mindig azt szajkózod, hogy nem egy adott telefontípusban vagy annak a szoftverében kellene keresni a hibát, hanem mindenféle gyártó mindenféle WiFi routerében, szerte az országban, a legolcsóbbtól a legdrágábbig, amiket a legkülönbözőbb user és szakember konfigolt.
Arról nem is beszélve, hogy hivatalos hír jött ki arról, hogy már a ZTE is dolgozik a hiba kijavításán, (nem, nem Magyarország összes routerét fogják lecserélni) azaz elismerte, hogy a készülékben van a hiba.
Nem tudom milyen router beállításokra gondolsz, vagy, hogy egyáltalán hogy jön az, hogy rossz router beállítás miatt egy okostelefon kijelzője érzéketlenné válik (egyetlen egy modell, kizárólag csak ez).
A rossz router beállítás okozhatná azt, hogy nincs wifi, lassú a wifi, szakadozik a wifi, bármilyen szempontból rossz a wifi, de ezt nem.Én elfogadom az ész érveket, ha meg tudsz győzni, hogy én állítottam be rosszul a TP-Link routeremet (tudom, fos), ami gond nélkül szolgál ki akár 6-7 okostelefont és 4 számítógépet WiFi-n egyszerre már jó pár hónapos uptime-mal (bár nem tudom miért is fos...), akkor igazat adok neked, és elkezdem a telefonon kívül keresni a hibát. Amíg viszont te is (és tudom, én is...) alátámasztás nélkül beszélsz, addig nem fogom tudni ezt elhinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz (KF556C36BBEK2-32)2030.07.30 garis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest