- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Keeperv85 #15871 üzenetére
Azért azon én nem tudom túltenni magamat, hogy értelmes emberként még mindig azt szajkózod, hogy nem egy adott telefontípusban vagy annak a szoftverében kellene keresni a hibát, hanem mindenféle gyártó mindenféle WiFi routerében, szerte az országban, a legolcsóbbtól a legdrágábbig, amiket a legkülönbözőbb user és szakember konfigolt.
Arról nem is beszélve, hogy hivatalos hír jött ki arról, hogy már a ZTE is dolgozik a hiba kijavításán, (nem, nem Magyarország összes routerét fogják lecserélni) azaz elismerte, hogy a készülékben van a hiba.
Nem tudom milyen router beállításokra gondolsz, vagy, hogy egyáltalán hogy jön az, hogy rossz router beállítás miatt egy okostelefon kijelzője érzéketlenné válik (egyetlen egy modell, kizárólag csak ez).
A rossz router beállítás okozhatná azt, hogy nincs wifi, lassú a wifi, szakadozik a wifi, bármilyen szempontból rossz a wifi, de ezt nem.Én elfogadom az ész érveket, ha meg tudsz győzni, hogy én állítottam be rosszul a TP-Link routeremet (tudom, fos), ami gond nélkül szolgál ki akár 6-7 okostelefont és 4 számítógépet WiFi-n egyszerre már jó pár hónapos uptime-mal (bár nem tudom miért is fos...), akkor igazat adok neked, és elkezdem a telefonon kívül keresni a hibát. Amíg viszont te is (és tudom, én is...) alátámasztás nélkül beszélsz, addig nem fogom tudni ezt elhinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest