Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
Nekem is pontosan ugyanilyen kártyám van. Taiwanból rendeltem eBay-en és már volt pár levélváltásom a SanDisk supporttal is, aminek következtében az derült ki, hogy eBay és Taiwan ide vagy oda, eredeti kártyám van
Hasonlóakat mérek a CrystalDiskMarkkal mint te, ami végülis szerintem teljesen jó, főleg a kártya árához és kapacitásához képestEgyetlen problémám van vele, egy nagyobb file másolása közben sokszor leesik a sebesség 0-ra, s majd 5-10 mp múlva folytatja csak az eredeti sebességgel. Ezt filemérettől függően többször is megcsinálja. Tehát megy 10-12 MB/s-mal a másolás, majd megáll, vár kicsit, majd folytatja 10-12-vel megint. Emiatt egy teljes h2testw tesztet se tudtam végigvinni, mert valahol 16 GB után megáll a másolás, és utána kb. gigabájtonként megáll ha folytatni próbálom (gondolom ugyanez a probléma, csak nem tudja valamiért folytatni a másolást).
Az nem lehet, hogy 16 GB-nyi memória van 2x megcímezve,egy azért mert nem hamis, másik pedig, mert volt már tele a kártya és nem vesztettem adatot.
Teljes felület tesztre nem volt még időm, mert eladtam a régi kártyámat. A h2testw-t próbálgattam, de utána inkább elkezdtem használni a kártyát.A hiba csak akkor fordul elő, ha írok a kártyára, olvasáskor stabil 20MB/s, és nem esik le soha a sebesség.
Próbáltam a Next ROM SD kártya csatolásával és SD olvasóval is, és ugyanez a hiba. HD videó felvételekor nem tapasztalok azonban problémát, több száz megányi felvétel is akadás mentesen kerül rögzítésre.
Kicsit zavaró dolog ez, nem egetrengető, csak kíváncsi vagyok találkoztatok-e már ilyen problémával vagy neked produkál-e hasonlóakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest