- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
hekmi
tag
válasz
atillaahun #8185 üzenetére
-
hekmi
tag
válasz
keep2000 #2236 üzenetére
Mint Keeperv85 kolléga írta, a repülő módot ne használd egyrészt. Másrészt nekem egy hibás memóriakártya miatt merült le 14 óra alatt nullára. Harmadrészt megpróbálhatnád felrakni a B04-es végű frissítést, az is segít valamennyit. (Nekem ezen dolgok "javításával" 10,5 óra alatt 2%-ot merült éjjel.)
-
hekmi
tag
válasz
#40993792 #2174 üzenetére
Akkor nyilván ez az ok
én is frissítettem délelőtt, és már nem találom sehol se
Az akksikérdéshez visszatérve: kiderült, hogy a memóriakártya nem működött, amióta kicseréltem, normális ütemben merül (legalábbis eddig úgy tűnik), szóval valószínűleg ez volt a gond gyökere. Legalább ennyivel okosabb lettem (lettünk)
-
hekmi
tag
válasz
#40993792 #2161 üzenetére
Fordított sorrendben kerültek ide a képek, de a lényeg, hogy a jobb oldali rész nyílik meg, és ott ha az időre nyomok, akkor jön fel a BAL rész (Blade-n is így volt ha jól emlékszem, de nem fontos.).. Gyárilag rajta volt, én így gondoltam
Más: a gyors, kisfogyasztású üzemmód kapcsolóját merre találom? Egyszer már megvolt, de rá nem jövök megint, hol találtam
-
-
hekmi
tag
-
hekmi
tag
Üdv!
Pénteken megvettem személyesen a készüléket, a kijelző érzékenységével nincs bajom, viszont az akkumulátor eszméletlenül merül: sim kártya egyelőre még nincs benne, viszont repülőmódban volt éjszaka, és így is 50 %-ot merült (a háromszori lemerítés-töltés még nem történt meg, viszont véleményem szerint akkor se normális ez...). Valakinek valami ötlete/javaslata, hogy mi lehet a gond?
-
hekmi
tag
Az MHL-es dologgal kapcsolatban érkezett válasz? Mert nem találtam, vagy csak szimplán átsiklottam volna felette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Autós topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged