- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobobot
csendes tag
válasz
#40993792 #4300 üzenetére
Megnéztem mégegyszer root checker-ben, azt írja, hogy rootolva van, viszont Sudo: Not found.
Próbáltam újrarootolni, úgy is hogy root, root, root, root (4x próbáltam), meg úgy is, hogy root, unroot, root unroot, root, de nem sikerült, maradt a "félroot". Esetleg segíthet, ha újrarakom az egész gyári szoftvert? -
Bobobot
csendes tag
Jajj, lehet hogy kezdek nagyon idegesítő lenni, de megint problémám akadt.
Megrootoltam az oldalon talált utasításokat használva a telefonom. Vagy mégsem? Lehet, hogy ez az egész amolyan "félroot"? A Superusert feltelepíti, és a root checker is azt írja hogy rootolva vagyok, de pl a root explorerrel nem tudok bemenni a root mappába, a gamecih (Az egy cheat engine androidra) pedig azt írja hogy "error, the system deny to root", pedig a superuser kiírta hogy a gamecih root jogokat kér, és meg is adtam neki (A régi mobilomon, a T-mobile pulse-on működött, szóval nem a programmal van a baj). Esetleg valamit rosszul csinálnék? Mindent megcsináltam amit kell, USB hibakeresés, stb.
Valami ötlet? -
Bobobot
csendes tag
SIKERÜLT! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm! Örök hála
-
Bobobot
csendes tag
Rendben, most töltöm le, aztán... Hát, majd meglátjuk. Remélem, működni fog.
Lehet hogy picit láma kérdés, de ezt is a recoveryből kell installálni,mint a custom romokat? -
Bobobot
csendes tag
Igen, ezeket sajnos már észrevettem, csak túl késön. A B04 Rom-ot hol tudom letölteni?
-
Bobobot
csendes tag
Üdvözletem!
Megrootoltam a telefonom, sikerült is. ezután megpróbáltam rárakni a chainfire 3D-t (vagyis telepíteni a pluginját, ami újraindítást követelt). Újraindult a telefon, és azóta nem kapcsol be. lefagy a bootanimationnál (intel). Factory reset, cache wipe megvolt, de semmi. Ezek után szervízbe se merem visszavinni. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest