-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobobot
csendes tag
válasz
#40993792 #4300 üzenetére
Megnéztem mégegyszer root checker-ben, azt írja, hogy rootolva van, viszont Sudo: Not found.
Próbáltam újrarootolni, úgy is hogy root, root, root, root (4x próbáltam), meg úgy is, hogy root, unroot, root unroot, root, de nem sikerült, maradt a "félroot". Esetleg segíthet, ha újrarakom az egész gyári szoftvert? -
Bobobot
csendes tag
Jajj, lehet hogy kezdek nagyon idegesítő lenni, de megint problémám akadt.
Megrootoltam az oldalon talált utasításokat használva a telefonom. Vagy mégsem? Lehet, hogy ez az egész amolyan "félroot"? A Superusert feltelepíti, és a root checker is azt írja hogy rootolva vagyok, de pl a root explorerrel nem tudok bemenni a root mappába, a gamecih (Az egy cheat engine androidra) pedig azt írja hogy "error, the system deny to root", pedig a superuser kiírta hogy a gamecih root jogokat kér, és meg is adtam neki (A régi mobilomon, a T-mobile pulse-on működött, szóval nem a programmal van a baj). Esetleg valamit rosszul csinálnék? Mindent megcsináltam amit kell, USB hibakeresés, stb.
Valami ötlet? -
Bobobot
csendes tag
SIKERÜLT! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm! Örök hála
-
Bobobot
csendes tag
Rendben, most töltöm le, aztán... Hát, majd meglátjuk. Remélem, működni fog.
Lehet hogy picit láma kérdés, de ezt is a recoveryből kell installálni,mint a custom romokat? -
Bobobot
csendes tag
Igen, ezeket sajnos már észrevettem, csak túl késön. A B04 Rom-ot hol tudom letölteni?
-
Bobobot
csendes tag
Üdvözletem!
Megrootoltam a telefonom, sikerült is. ezután megpróbáltam rárakni a chainfire 3D-t (vagyis telepíteni a pluginját, ami újraindítást követelt). Újraindult a telefon, és azóta nem kapcsol be. lefagy a bootanimationnál (intel). Factory reset, cache wipe megvolt, de semmi. Ezek után szervízbe se merem visszavinni. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest