Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lanparty UT P35-T2R és JR X58-T3H6 hozzáadva
-
ICFX3200 hozzáadva
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kár. Már azt hittem, lesz honnan vennem egy hiánytalan SLI-DR Venust.

-
Frissítve 2 NF4 és P45 lappal, meg a képeket jobb minőségre cseréltem
-
Jött egy UT P45-T2RS meg 2 NF4 ultra-D, majd fotózom
-
-
-
Yutani
nagyúr
válasz
Lord Amper
üzenetére
Hát ha mondjuk 10 posztnyit feljebb (vagy lejjebb, kinél hogy) gögetsz, látod is.
-
Ezeken a lapokon a színes csatik azok csak színesek voltak vagy UV aktívak is? Mintha az UV rémlene...
-
Mindegyik instabil volt, tudni kellett beállítani, de olyan tuning volt elérhető velük ami mással kb nem. Világrekordok születtek velük, kb csak tuningrammal indultak, az UV reaktív slotok. Amúgy márkanév meg úgy felvették ezeket ilyenre. Pl dupla lan lanpartyra jó volt, meg volt hordozótáska is hozzájuk amivel a komplett gépet tudtad cipelni
-
Samus
addikt
Mitől voltak ezek a lapok különlegesek, vagy miért kapták a "Lanparty" márkanevet?
-
hege8888
aktív tag
Szépek, gratula!
Egy 939-es Lanparty ment át a kezem között, kollégám kért meg, hogy hirdessem meg..
Utólag már bánom, hogy nem vettem meg, jó cucc lett volna.A theteroweb.com 60 LANParty lapot hoz fel, szóval lesz még mit bezsákolni. összesen meg 563 lapot mutat. Mondjuk érdekes, míg be nem jött a LANParty sorozat, elég vegyes a dizájnjuk, nézegettem a lapokat (286 -> VIA Apollo pro 133-ig). Ahogy ránézek, mondhatnám bárminek, bármelyik távol-keleti gyártónak. N incs olyan egységes képe, mint mondjuk az Asusnak, hogy ránézek a nyákon a betűkre, és látom, hogy ez Asus..
Maga a cég megvan, csak inkább az industrial vonalat nyomják.
-
-
Szép gyűjtemény, jó volt ránézni és visszagondolni a 20+ évvel ezelőtti PC korszakra

-
-
-
KO.zmahov
tag
Igen-igen!
☝️ de még lehet hogy az Epoxnak is!
Epox EP-8NPA SLI - nem vagyok benne bizos h uv-s 🤔🙁
-
-
KO.zmahov
tag
Tyűű! Szépek!
A DFI Lanpary nagy király volt! Nagy kár volt h ezt az UV reagens lanparty vonalat nem tartották életben a tulajok! S az is nagy kár, így hogy látjàk mekkora "LEGEND" kategóriába kerültek ezek a lapok, nem éleszrették még újra! -
Metalfan
senior tag
Egyszer volt szerencsém egy Abit alaplaphoz, de pont hibásat fogtam ki, úgyhogy kb aznap ment is vissza az eladónak
helyette szereztem Abit felfújható strandlabdát, Abit logó meg alaplapos képek voltak rajta 
DFI-hez: anno nekem is volt egy DFI lapom, már nem emlékszem a pontos típusára, csak hogy Barton magos 2800+ Sempron volt benne, jól megtuningolva, valami ordenáré nagy hűtővel, aminek kör alakban voltak a lamellái és a közepén volt az alaplap felé fújó venti. Nem Zalman, de pont úgy nézett ki. Ha jól emlékszem, a DFI egy Soltek alaplapot váltott, amit egy közelben lecsapó villám vágott tönkre (ott tanultam meg egy életre, hogy fontos/értékes elektronikához must have egy jó túlfeszvédő).
szerk: ha már mindenki szétoffolja a képet videokártyákkal, nekem egy ideig volt egy Geforce 7950 GX2-m. Szép kis kártya volt, és bár már bőven a 9000-es széria megjelenése után került hozzám, viszonylag olcsóért, de tökre szerettem. Halk volt, pofásan nézett ki a két nyáklappal, kuriózum volt már akkor is, de sajnos a Test Drive Unlimited nem szerette az SLI-t (nem merem kiszámolni, hány száz órát toltam bele), és így gyakorlatilag a fele teljesítmény nem volt meg, így mennie kellett.
-
-
Abit nf7 re volt pl moddolt bios amivel jobban tudtad tuningolni a ramot ... azóta se láttam ilyet

Nekem a régi idők jobban bejöttek.. pl asus lap nem adott annyi feszt és mint az AN8 és át forrasztottam a lapot egy ellenállással.
Már akkor delideltem cpu-t mikor azt se tudtam hogy így hívják.... és vízzel hűtöttem...#12Lalikiraly:
Szerintem anno aki értett hozzá mindenki így tolta
-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Jana elvileg ilyen lesz, csak 3870. Van egy HIS single slotos 3850 de az 2 csíkot csinál
-
-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Sapphire
-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Hozzám jön kék hűtős 3870 decemberben
-
-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nekem most van 2db 3870-em, de 4 a cél
-
-
Szépek, gratula!
-
Ezek régen rohadt drága cuccok voltak és menők... Én Abitos voltam
kár, hogy mindegyik feladta .Egyik kedvencem volt az abit nf7-s v2.de pl egy jó kis abit an8 ultra, sajnos az utolsó abit lapom ... ez is feladta... garba cserélték de már asusra,.

-
Szép gyűjtemény!
Én a Radeon-jaimat tervezem hasonló formában feldobálni ide de még nem jutottam el odáig.
-
Nyitva
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Nintendo Switch 2
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akinek volt úgy néz ki kidobták
akkor jól emlékeztem. Kár hogy ebben a mai csillámRGB világban ez kiveszett. Sokkal szebb.

😂

Én a Radeon-jaimat tervezem hasonló formában feldobálni ide de még nem jutottam el odáig.