-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #600 üzenetére
De aki nme szeretné elcsúfitani egy szilikon tokkal?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dr_Senkihazi #603 üzenetére
Úgy hogy pont az felgyülemlett por rosszabb, mintha semmi sem lenne rajta...
-
DS39
nagyúr
válasz
Dr_Senkihazi #468 üzenetére
mindkettő lista ár csak a T webshop ilyen aberrált, hátha többért is megveszed.
domino-val egyelőre nem árulják. de mivel a lista áras is függő kb ugyanott vagy.
-
rizso
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #270 üzenetére
Én is csak a fordító segítségével tudom értelmezni (nagy vonalakban), hogy milyen is a "ZTE szellemi kilátás Grand X"
-
rizso
addikt
válasz
Dr_Senkihazi #240 üzenetére
Reméljük nem lesz vele különösebb gond. Én tegnap egy Alcatel 993D-t nyomogattam, és engem minőségre az is meggyőzött (remélhetőleg a GXI sem lesz rosszabb).
Egyébként tőlem is elvitték az N96-ot, így most már csak az új teló beszerzése van vissza
-
dReFiX
senior tag
válasz
Dr_Senkihazi #226 üzenetére
Én még jegelem a Blade-emet
-
válasz
Dr_Senkihazi #178 üzenetére
Biztos rá akart beszélni egy "fasza" iphone 5-re, vagy 4s-re, megmagyarázta volna hogy kell az neked
Egyébként én is erre a telóra várok, már csak azt nem vágom hogy mindenhol 8mpx-es kamera van feltüntetve egyedül a t-nél van 5, remélem ez csak elírás a t-mobile részéről.
-
Joshi
titán
válasz
Dr_Senkihazi #178 üzenetére
-
dReFiX
senior tag
válasz
Dr_Senkihazi #154 üzenetére
Biztosan van valami összefüggés, hogy alig van teszt az inteles verzióról, és a t-mobile is húzza halasztja a megjelenést. Más országokban sem kapható ez a verzió ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest