- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gróf tüki
csendes tag
17:30 perc üzemidő után jelenleg 92 %-on van. Csak párat telefonáltam vele és 3G, Wifi kikapcsolva, a gyors kis fogyasztású üzemmód bekapcsolva, Advanced Task Manager feltelepítve (kiüti a futó alkalmazásokat).
A fényerőt lehúztam minimumra (nem használom az automata üzemmódot, így állítólag az érzékelő szenzor sem dolgozik), és így is bőven elég a kijelző fényereje (legalábbis nekem). -
voci
tag
Nekem is volt ilyen,hogy gyorsan merült. Valószínűleg valami beragadt app zabálja az akksit. Indítsd újra a telót és szerintem utána helyrejön.
Amikor én így jártam, akkor esti fullra töltés után reggelre lemerült 75-80%-ra.
+ nem tudom hogy van-e valami jelentősége, de bekapcsoltam a gyors, kisfogyasztású módot is.Azoknak akik arra kíváncsiak, hogy a magyar fejlesztésű, hárombetűs navi app működik-e jelentem IGEN, tökéletesen.
-
rizso
addikt
Nincs valami beragadt alkalmazás?
Nálam 70%-on áll az akksi 1 nap 6,5 óra működéssel. Természetesen nem nyúztam nagyon, de volt benne egy olyan fél óra beszélgetés, egy óra filmezés este, netezgettem vele, lőttem pár képet, meg sokszor csak úgy nyomkodom kicsit. Folyamatos szinkronizáció kilőve, 2G/3G hálózaton van (mikor mi elérhető), illetve be van kapcsolva az energiatakarékos mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Synology NAS
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Építő/felújító topik
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest