- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gróf tüki
csendes tag
17:30 perc üzemidő után jelenleg 92 %-on van. Csak párat telefonáltam vele és 3G, Wifi kikapcsolva, a gyors kis fogyasztású üzemmód bekapcsolva, Advanced Task Manager feltelepítve (kiüti a futó alkalmazásokat).
A fényerőt lehúztam minimumra (nem használom az automata üzemmódot, így állítólag az érzékelő szenzor sem dolgozik), és így is bőven elég a kijelző fényereje (legalábbis nekem). -
voci
tag
Nekem is volt ilyen,hogy gyorsan merült. Valószínűleg valami beragadt app zabálja az akksit. Indítsd újra a telót és szerintem utána helyrejön.
Amikor én így jártam, akkor esti fullra töltés után reggelre lemerült 75-80%-ra.
+ nem tudom hogy van-e valami jelentősége, de bekapcsoltam a gyors, kisfogyasztású módot is.Azoknak akik arra kíváncsiak, hogy a magyar fejlesztésű, hárombetűs navi app működik-e jelentem IGEN, tökéletesen.
-
rizso
addikt
Nincs valami beragadt alkalmazás?
Nálam 70%-on áll az akksi 1 nap 6,5 óra működéssel. Természetesen nem nyúztam nagyon, de volt benne egy olyan fél óra beszélgetés, egy óra filmezés este, netezgettem vele, lőttem pár képet, meg sokszor csak úgy nyomkodom kicsit. Folyamatos szinkronizáció kilőve, 2G/3G hálózaton van (mikor mi elérhető), illetve be van kapcsolva az energiatakarékos mód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest