- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_imre
tag
válasz
Gedeon31 #6604 üzenetére
Az idő drágább, mint a 3-500 Ft-os kábel.
Csak akkor vinném vissza, ha arra vezet az utam.
Ha jól emlékszem, a tescoban volt concorde töltő 5V/700mA kb 700 Ft-ért. Az teljesen megfelelő. Én azt használgattam sokáig, igaz kb. havonta, amikor tescoztunk, cseréltettem, mert általában addigra elromlott. Csak a számla kellett hozzá, szó nélkül cserélték. -
rizso
addikt
válasz
Gedeon31 #746 üzenetére
Igazából várdombi
Szekszárdon csak anyóséknál vagyok - szóval mondhatjuk csak félig vagyok szekszárdi, érted
Igazából láttam már jobb fotós mobilt is, de így is használhatónak tartom a képeket, és simán hozza azt a szintet, amit sokszor a kétszer ennyibe kerülő telefonok sem ugranak meg. Kár, hogy a vakut elcseszték, meg rakhattak volna bele egy komolyabb kameraszoftvert is (bár ez utólag telepíthető), de amúgy tényleg nem tartom rossznak - főleg ha nem felejtem el, hogy újonnan 50k alatt jutottam hozzá, és amúgy meg igen korrekt maga a telefon.
Az eddigi negatívumok mellé talán a következőt is megemlíteném: kicsit "berezonálós/zörgős" a vibramotor. Jobb lenne, ha kicsit halkabb lenne, viszont erőteljesebb is egyben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest