Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_imre
tag
válasz
Gedeon31
üzenetére
Az idő drágább, mint a 3-500 Ft-os kábel.

Csak akkor vinném vissza, ha arra vezet az utam.
Ha jól emlékszem, a tescoban volt concorde töltő 5V/700mA kb 700 Ft-ért. Az teljesen megfelelő. Én azt használgattam sokáig, igaz kb. havonta, amikor tescoztunk, cseréltettem, mert általában addigra elromlott. Csak a számla kellett hozzá, szó nélkül cserélték. -
rizso
addikt
válasz
Gedeon31
üzenetére
Igazából várdombi
Szekszárdon csak anyóséknál vagyok - szóval mondhatjuk csak félig vagyok szekszárdi, érted
Igazából láttam már jobb fotós mobilt is, de így is használhatónak tartom a képeket, és simán hozza azt a szintet, amit sokszor a kétszer ennyibe kerülő telefonok sem ugranak meg. Kár, hogy a vakut elcseszték, meg rakhattak volna bele egy komolyabb kameraszoftvert is (bár ez utólag telepíthető), de amúgy tényleg nem tartom rossznak - főleg ha nem felejtem el, hogy újonnan 50k alatt jutottam hozzá, és amúgy meg igen korrekt maga a telefon.
Az eddigi negatívumok mellé talán a következőt is megemlíteném: kicsit "berezonálós/zörgős" a vibramotor. Jobb lenne, ha kicsit halkabb lenne, viszont erőteljesebb is egyben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest