Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_imre
tag
válasz
Gedeon31 #6604 üzenetére
Az idő drágább, mint a 3-500 Ft-os kábel.
Csak akkor vinném vissza, ha arra vezet az utam.
Ha jól emlékszem, a tescoban volt concorde töltő 5V/700mA kb 700 Ft-ért. Az teljesen megfelelő. Én azt használgattam sokáig, igaz kb. havonta, amikor tescoztunk, cseréltettem, mert általában addigra elromlott. Csak a számla kellett hozzá, szó nélkül cserélték. -
rizso
addikt
válasz
Gedeon31 #746 üzenetére
Igazából várdombi
Szekszárdon csak anyóséknál vagyok - szóval mondhatjuk csak félig vagyok szekszárdi, érted
Igazából láttam már jobb fotós mobilt is, de így is használhatónak tartom a képeket, és simán hozza azt a szintet, amit sokszor a kétszer ennyibe kerülő telefonok sem ugranak meg. Kár, hogy a vakut elcseszték, meg rakhattak volna bele egy komolyabb kameraszoftvert is (bár ez utólag telepíthető), de amúgy tényleg nem tartom rossznak - főleg ha nem felejtem el, hogy újonnan 50k alatt jutottam hozzá, és amúgy meg igen korrekt maga a telefon.
Az eddigi negatívumok mellé talán a következőt is megemlíteném: kicsit "berezonálós/zörgős" a vibramotor. Jobb lenne, ha kicsit halkabb lenne, viszont erőteljesebb is egyben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest