- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressor12
senior tag
válasz
Sir Riccio #411 üzenetére
Hogy jött ki cakkumpakk árban?
-
maggi1886076
addikt
válasz
Sir Riccio #411 üzenetére
ez a baj ezekkel, hogy bizonytalan minden.frissítésről nem is álmodj, hogy lesz hozzá.csak ha saját magadnak javítgatod.
-
agressor12
senior tag
válasz
Sir Riccio #408 üzenetére
Ha jol látom ez 99 dollár volt?Meglepően olcsó,még Kínai cikkhez képest is.
Posta benne volt az árban? -
Canonfan
senior tag
válasz
Sir Riccio #360 üzenetére
Egyetértek, inkább jöjjön később de bugmentesen, viszont ez sem a legkorrektebb így szerintem ahogy most van, hogy már több mint egy hónapja hamarosan kapható, és ki tudja mikor lesz már végre...
Szerintem úgy lett volna/lenne a korrekt, hogy a T tényleg csak akkor rakná ki, ha már 2 héten belül biztosan tudják hogy megy ki a boltokba a cucc, vagy ha menet közben gáz van mint valószínű ebben az esetben is, akkor legalább kiírhatnák minimum a Facebook oldalukra hogy x ok miatt késik a bevezetés, várhatóan ekkor és ekkor lehet számítani az üzletekben a telefonra, és emiatt nagy sorry...
Mert így akinek 2 héten belül szüksége van telefonra az tudná hogy pl ha 1 hónapot csúszik a bevezetés, akkor alapból más telefont néz ki magának, akiknek meg ráér még, azok meg nem néznék a T honlapját folyamatosan naponta vagy hetente hiába...
Szóval a nagy IFos 5 hypolás mellett gondolhatnának azokra is, akiknek az ár-érték arány számít, és alacsonyabb áron jobb telefont akarnak venni mint az Alma...
-
ödönke
aktív tag
válasz
Sir Riccio #312 üzenetére
tippre ha tényleg 230Euro a telefon akkor ~65k lesz domino webshop és ha ebből indulunk ki akkor csak meg kell nézni a Xperia U árazását kb. ua. lesz a ZTE is:
xperia U webshop:
domino 63k
2év: 54k
2év XS: 50k
2év S: 46k -
rizso
addikt
válasz
Sir Riccio #252 üzenetére
Hát igen, egy ár nem ártana, sok mindent eldönthetne...
-
dsr
senior tag
válasz
Sir Riccio #184 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok erre a készülékre, de ha valóban 65 k fölött kártyásan akkor felejtős...
-
Joshi
titán
válasz
Sir Riccio #167 üzenetére
A folyamatos szoftverfrissítés szinte csak a közép de inkább a felső kategóriában megszokott, a cikk is erről árulkodik. Most a gyári támogatásról beszélünk nem a főzött romokról.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Sir Riccio #152 üzenetére
Ma sem lettünk gazdagabbak Grand X-el, félek nem csak lassan jön de drága is lesz.
Ettől félek én is, 70-80K-s áron már nem lenne olyan jó vétel, nekem akkor sajnos túl is lógna a kereten,
+ ennyiért szerintem sokan inkább egy jól bevált ARM-os telefont vennének, még ha esetleg hardveresen kevesebbet tud is.
Úgyhogy mindenképp maradjon meg a 60k körüli kártyás áron, annyiért ha hardveresen jó, tényleg bestbuy lenne szerintemAmúgy én azt is eltudom képzelni hogy azért húzódik ennyire maratonira a bevezetés (hisz az istennek se akarja elkezdeni árulni a T) mert a gyárban az utolsó tesztelésnél valamilyen hibát találtak a telefonban, és most azt javítják a ZTE-nél (és ugye minden javítás = újabb tesztelés) hogy a piacra kerülő verzióban már ne legyen benne.
Azért gondolom ezt, mert mert már kb 1 hónapja kint van a hamarosan kapható készülékek között, és gondolom a T sem gondolhatja komolyan hogy 1 hónap az "hamarosan kapható" kategória, főleg hogy még most is csak jóslatok vannak hogy mikor lesz....
Szerintem lehet az a helyzet, hogy a T már árulná, de a ZTE valami hiba miatt visszatartotta (remélem már nem) a szállítmányt, és ezért nem kaptak/nak készletet belőle, de ha nem így van, akkor a T ami nagyon gáz...
Úgy tudom egyébként, hogy nálunk és még egy (vagy pár) országban kezdik először árulni az IN-t szóval azért nincs még teszt róla, mert mi leszünk a "tesztközönség"
-
dReFiX
senior tag
válasz
Sir Riccio #152 üzenetére
Amúgy született már valami normális teszt erről az IN verzióról, mert mindenhol csak az alapmodellről írnak de arról sokat. Valóban kompatibilitási problémák léphetnek fel az inteles rendszer miatt a programokkal ?
-
dReFiX
senior tag
válasz
Sir Riccio #145 üzenetére
Nem tudom melyik típus, de az üzletvezető a blahán nekem ezt tudakolta ki. Bár én is örülnék ha hamarabb kijönne.
-
Nundee K.
tag
válasz
Sir Riccio #145 üzenetére
De csak 10.09-től vásárolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest