- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
Beci9595 #17443 üzenetére
Szia! Én harmadjára kaptam jó készüléket, és a másodiknál nagyon megtanultam hogy alaposan le kell ellenőrizni a telefont. Fóliát azonnal leszedni, nyomogatni a kijelzőt, van hogy enyhe nyomogatásra foltosodik. Karcolásokat megnézni, mechanikai sérüléseket keresni! Szerintem menj vissza, és panaszold el hogy egy karcos telefont kaptál, ha akadékoskodnak, kérd el a vásárlók könyvét, és írd le a történteket.
Remélem tudtam segíteni
-
TBG
senior tag
válasz
Beci9595 #13696 üzenetére
Rakd egymás mellé az árát és a műszaki paramétereit! Aztán vegyél elő egy hasonló paraméterekkel rendelkező Samsung telefont, rakd mellé az árát! Aztán keresd fel a Samsung telefon topicját és nézd meg, hogy milyen problémáik vannak nekik a telefonjaikkal!
Ha mindez megvan, akkor el lehet mondani, hogy van egy árnyalt képed a problémáról. Ha ezeket nem akarod végigjátszani, hanem zsigerből azt mondod, hogy ez egy szar, ehhez is nyilvánvalóan jogod van. Ebben az esetben vagy hozzávágod ahhoz, akitől vetted vagy vered a fejed a falba, hogy miért nem jöttél ide előbb tájékozódni.
Aztán legközelebb, amikor megint spórolni akarsz a telefonvásárláson, akkor megint meg fogod venni az érzésre ár/érték arányban legjobb cuccot, de csak azután fogsz megint tájékozódni, hogy kiadtad a következő fosra a pénzed.....és ez így megy a világ végéig.
VAGY.....kurva sokat spórolsz és veszek egy kurva drága telefont, amivel tuti semmi baj nem lesz, a support kinyalja a segged, de 6 hónap múlva azon fogsz keseregni, hogy mipöcsnek vettem meg ezt a szart, mert kivágtam 150K-t, de ugyanazt csinálom vele, mint a szomszéd a 10K-s featurefónjával.....
Szopás az élet komám, bárhonnan is nézzük
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Beci9595 #13698 üzenetére
Na, erről beszélek. Jó az, csak te az erőshöz voltál szokva, de majd ezt is megszokod és jó lesz, nem a telefonnal van baj...
Lehet másnak még ez is erős lenne... ki mihez van szokva. Az enyémet ráteszem a combomra csörgetem, rezegtetem és nem érzem,h rezeg, pedig zümmög, de biztos jó, csak én nem ehhez vagyok szokva...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Beci9595 #13685 üzenetére
Nem azért mondom, de nem gyanús, hogy ha mind a négy "rossz", akkor talán mégsem feltétlen a telefonnal van a gond?
Lefutottuk már ezeket a köröket párszor, pár témában, de akkor legyen újra. Lássuk mitől más két készülék... (Megjegyzem borzalmasan unalmas..., de hát mit lehet tenni...)
SIM kártya: kora, állapota, fajtája, szoftver revíziója
Földrajzi helyzeted: toronyhoz, tornyokhoz viszonyított távolságok, mint vertikális, mint horizontális síkon
Az éppen szinkronizált torony fajtája, kora,
Központi szerverek állapota, gerinchálózati jel-zaj viszony. (3G és egyéb szabványok)
Maga a telefon, annak revízió száma, a rajta futó szoftver ÉS FW verzió.
A telefont használati szokásai: telepített app.-ok, szinkronizált routerek, még használati időszakok eloszlása IS!...
Folytassuk a témát? Kicsit sem gyanús, hogy akinél nem fagy, annál egyik sem fagy és még az is megjavul, ami előtte heteken át?
-
Winchester95
őstag
válasz
Beci9595 #9485 üzenetére
Igen.A ZTE telefonokra jellemző a pixelhiba.Ha nem lenne akkor ilyen telóm se lenne.(Mivel nem ZTE lenne
)
De nekem megfelelő.
Szerintem nincs senkinek itt olyan akinek nincs pár darab pixelhibája.Vagy akinek nincs annak más a rossz.Elvileg jó minden.
A linkelt program jó kalibrálásra is?
Vagy v.mi más program? -
pakkerpista
csendes tag
-
Coolmat
őstag
válasz
Beci9595 #1397 üzenetére
Az USB portot lehet átalakítani, ez az ún. MHL. Sajnos nem tartozék a készülékhez az átalakító, külön megvehető pár ezer Ft-os tétel.
daron94: Ha új előfizetésre lesz, akkor hitelképességi vizsgálatot fognak csinálni, ez kb. annyit tesz, hogy megkérdezik az egy főre jutó keresetet (úgy rémlik nem kellett igazolni semmivel) és még pár személyes adatot.
-
Najlahu
csendes tag
válasz
Beci9595 #1362 üzenetére
Próbáld ki a DroidWall-t Abban le tudsz tiltani minden kimenő szálat.
-
válasz
Beci9595 #1310 üzenetére
Kikapcsolod a 3g-t és kész, nem? már nem tudom miket állítottam be de csak akkor megy fel nekem ha wifi jel van, csomagkapcsolt alapú isten tudja mit kell kikapcsolni és nem mászik fel a netre. De vannak már olyan csomagok amikben ha át is léped a határt max csak lassabb lesz a net, de nem kell túlforgalmazási díjat fizetni.
-
embe
nagyúr
válasz
Beci9595 #935 üzenetére
Ez az amit senki sem tud, legfeljebb a bennfentesek. Volt úgy hogy a megjelenést követően, gondolom a sikert látva, emeltek az áron. Volt úgy hogy csökkentetek. A ZTE Blade is így volt. nem győztek eleget hozni belőle, meg is emelték az árát. Persze ott bejátszott az is, hogy dominó csomagban 40eFt. alatt volt az ára, és a
függetlenítéseegyszerű volt. Így vitte más szolgáltatóhoz tartozó is. -
89BDave89
tag
válasz
Beci9595 #872 üzenetére
Hát ez nem... kezdem elveszteni a lelkesedésem kissé...
eddig ez a LEDkímélés, fm rádió, kompatibilitási problémák nem hajtják a malmára a vizet. Lehet inkább maradok az alcatel OT995nél.
most nagy dilemmában vagyok, esetleg elmondhatnátok a véleményeteket, lehetőleg elfogultság nélkül.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- DJI topic
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Vicces képek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest