- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAID 2
aktív tag
AirDroidot próbáltad már, tökéletes file-másolás céljára.
Szerk.: Amúgy most énis elbizonytalanodtam a teló megvásárlása kapcsán, megvárom, hogy cserélik-e a telefont golyós kollegának. Általánosságban milyen a szervíz hozzáállása, tudom, hogy nem lehet SAMU szolgáltatást várni a ZTE-től...
-
Keeperv85
nagyúr
OFF-ra rakom mert földi halandó topictársaink ezt nem fogják érteni, ennek inkább a "Mélyvízben" lenne a helye...
Szoftveres watchdogunk van a kernelben, nincs külön hardvere tudomásom szerint, tehát ez csontra fagy, ha olyan kódútra lép, ami natívban a procin futott vagy elment a kernelig a VM helyett. Hamarabb lép a Zygote process viszont, mint ahogy a watchdog futna és vagy kinyomja FC-vel az adott folyamatot, vagy betolja a kényszertett resetet, de az már a végső eset.
Ezért szokták a board szinten a VAC-tesztet megcsinálni. (Verity All Commands), mert ha hibázik a proci akár melyik aritmetikán, akkor ott elfekszik.
Amiről te írsz, az nekem erősebben szoftver, mint hardver hibának tűnik. Ha hardver, akkor sem a CPU, hanem a flash IC. Simán el tudom képzelni, hogy a sok fagyás, meg az hogy nem akar flashelni és ilyen-olyan hibákat dobál vissza, visszavezethető a memóriába írásra. Nem véletlen mondtam, hogy szerintem a cache sem 100-as, ugyanis nálam is volt ilyen, de miután egy az egyben kiütöttem az akkut elsőre rendbe jött és hajlandó volt kiüríteni a cache tartalmát, ami előtte hiába wipe-oltam, azért sem.
@hunaqua:
A Sony-t Kínában gyártják már...
-
kelzsoca
félisten
mivel nem tudom visszatenni még a gyári szoftot se, így meg ugrott a garim...
Ma már nem, de holnap csinálok egy olyan gyári csomagot, ami érintetlen gyári állapotban lesz, de csak custom recoveryvel lehet feltenni.
Tehát visszateszed a custom recovery-t, feltelepíted a csomagot, majd visszahúzod a gyári recovery-t, ez esetben gyári állapotba kerül a készülék, és a garancia is megmarad.
Ettől függetlenül érdekes, hogy még az alap gyári állapot esetén sem tudtad feltenni a gyári csomagot. -
apeelme
addikt
"ha egy file -t rámásolok Mass Storage módban és aztán azt MTP módban is akkor 2x lesz rajta az adott file a telefonon ujraindítás után." - nah erről képet kérünk, mert ez egy picit lehetetlen...
De valahol itt lesz gond, bár nagyon nem értem hogy ha egyszer felmásoltad a telóra, akkor miért kell megint felmásolni ugyanoda más protokollt használva. Rendben vonatkoztassunk el ettől.Kiszűrted már hogy amit letöltesz és felmásolsz SD-re az hibátlan?
Töltsd le a ZTE oldaláról a gyári frissítést. Ha lejött csomagold ki belőle az update.zip fájlt,
és ellenőrízd vissza a md5 hash-t: 60745aa9b44fbc80ab3ed9ada0136880
Ha rendben van, tehát megegyezik a te számsorod az én általam megadottal akkor most másold fel az SD kártyára MTP módban. Ha végzett ott az SD-n lévő fájlon is ellenőrízd le a hash-t.
Ha ez mind stimmel ÉS a gyári recovery van fent akkor mennie kell. Ha nem akkor nem a gyári reco van fent. -
kelzsoca
félisten
bár az én hibám, mert nem kellett volna egyből nekiesini a custom romnak... hát én visszaállítottam a gyári recovery-t és (a recovery logo is a régi lett) és úgy próbáltam, de akkor is ez a hibaüzenet... többször is letöltöttem már a file -t... és többszőr is másoltam már SD -re de akkor is mindig ez van...
Üdv!
Ha visszament a gyári recovery, és a recovery indítás során egy fekvő androidos kis robottal találkozol, akkor az a gyári recovery lesz, én első körben arra gondolok, hogy magával az SD kártyával, vagy azzal van probléma, ahogy felmásolod rá a csomagot (esetleg a csomag kibontás során sérül)
Tehát érdemes lenne megnézni egy másik SD-vel, és ha van rá lehetőség, másképp kellene felmásolni a kártyára a csomagot.
-
apeelme
addikt
Elhiszem hogy nem ma kezdted, én csak segíteni akarok. Ha a gyári recoval próbáltad a gyári rom-ot a ZTE oldaláról akkor menni fog, ahogyan másoknak is. (Használd a keresőt!)
A gyári recovery a ZTE-s privát kulcs alapján ellenőrzi a rom-ot (update.zip), ha ez a rom sérült, hibásan lett letöltve, vagy nem a ZTE privát kulcsával lett aláírva, akkor ez a hibaüzenet. (a ZTE privát kulcsa NEM elérhető!)
A gyári custom recovery a hivatalos google teszt kulcsot használja, azaz ezzel veti össze a rom aláírását, ha ez a zip sérült, vagy nem ezzel a kulcsal lett aláírva akkor is ez a hibaüzenet.Tehát ha ez a hibaüzeneted akkor vagy nem a gyári recovery van fent, vagy a rom nem lett megfelelően letöltve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest