- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torento
tag
Igen.Onnan skáláz felfelé ahova beállítod.Én pl 1.2-őn használom.Újraindítás után vagy ki-bekapcs után újra be kell állítani mindig mert visszaáll 600-ra.Ott marad a pipa ahova te beállítottad de nem úgy használja,rá kell nyomni minden újraindítás után a kívánt min. órajelre....
Nem károsítja az sem ha folyamatos 1.6-on megy (ez nem oc) csak jobban veszi lefelé az aksit
(+ én a vezérlést "conservative"-on használom) -
Robbertho
aktív tag
1600 MHz-re van hitelesítve a processzor, akkor nehogy már károsodjon, ha véletlenül mindig ezen az órajelen jár. A túlhúzásnak van olyan káros következménye, hogy szükséges hozzá magfeszültség emelés, aminek járulékos következménye az átlaghőmérséklet emelkedése. Emiatt károsodhat a proci, de itt ugye ilyenről szó sincs
Tegyük fel, hogy mindig 900 MHz-en járatod a procit. Akkor se fog az ahhoz az órajelhez tartozó legnagyobb teljesítményt felvenni, mert nem lesz csutkára járatva.
Valamennyivel talán fog csökkenni az akkudiő, de kétlem, hogy ezt észrevennéd.
Nekem kb. 24 órai statisztika, hogy kb. 3 órát van ébren a telefon, 16 órát alszik, és 5 órát van 1600 MHz-en. Ez mondjuk elég poweruser statisztika (gép nélkül voltam 3 napot). Ennél jóval többet alszik a proci, szóval egy nap kb. 3 órát lesz a kiválasztott frekvencián. Az a 300 MHz emelés megkockáztatom akkustatból se fog majd kitűnni
Ja igen, elvileg az lesz a minimum, de nekem Quick System info-val nézve mégsem ez volt mindig a tapasztalatom. (Főleg mivel a HT miatt eleve érdekesen mutatta..)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- E-roller topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U - Akció! 2025.10.22-ig csak 120.000ft!
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest