Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkuban erősít a középkategória
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
ggeleven #5203 üzenetére
Végre megérkezett a tok, amit rendeltem!
Csináltam pár képet, hátha megtetszik valakinek!
A "sajtófotókat" azért tettem fel, mert lámpafénynél fényképezve nem látszik az igazi színe. Élőben egy az egyben olyan, mint azokon a képeken!MF Soft TPU Cover Case - ZTE Grand X
A hozzá kapott fólia szerintem rendben van, bár összehasonlítási alapom nincs (fentebb említett Vikuiti cv8, Nillkin tokhoz adott, 3M). A felrakása nem volt nehéz, pontosan illeszkedik és nem ront az érzékenységen!
Ma az egyik munkatársam kézbe vette a telefont, hogy megnézze és mondta, hogy tök jó, hogy a házat védi a tok, de mi védi a kijelzőt, mert hogy fólia az nincs rajta! Mondanom sem kell, hogy addigra már rajta volt, de sikerült egész jól feltenni és érezni sem lehet, h fóliát tapogat az ember...Szóval nagyon rossz nem lehet!
Szerintem megéri az árát, ajánlom!
Egy
hátránymegszokni való dolog van: a fizikai gombokat kicsit nehezebb megnyomni és nem lehet érezni a nyomáspontjukat...de ez minden szilikon toknál így van, szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest