Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ggeleven #5203 üzenetére
Végre megérkezett a tok, amit rendeltem!
Csináltam pár képet, hátha megtetszik valakinek!
A "sajtófotókat" azért tettem fel, mert lámpafénynél fényképezve nem látszik az igazi színe. Élőben egy az egyben olyan, mint azokon a képeken!MF Soft TPU Cover Case - ZTE Grand X
A hozzá kapott fólia szerintem rendben van, bár összehasonlítási alapom nincs (fentebb említett Vikuiti cv8, Nillkin tokhoz adott, 3M). A felrakása nem volt nehéz, pontosan illeszkedik és nem ront az érzékenységen!
Ma az egyik munkatársam kézbe vette a telefont, hogy megnézze és mondta, hogy tök jó, hogy a házat védi a tok, de mi védi a kijelzőt, mert hogy fólia az nincs rajta! Mondanom sem kell, hogy addigra már rajta volt, de sikerült egész jól feltenni és érezni sem lehet, h fóliát tapogat az ember...Szóval nagyon rossz nem lehet!
Szerintem megéri az árát, ajánlom!
Egy
hátránymegszokni való dolog van: a fizikai gombokat kicsit nehezebb megnyomni és nem lehet érezni a nyomáspontjukat...de ez minden szilikon toknál így van, szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest