- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
ggeleven #5203 üzenetére
Végre megérkezett a tok, amit rendeltem!
Csináltam pár képet, hátha megtetszik valakinek!
A "sajtófotókat" azért tettem fel, mert lámpafénynél fényképezve nem látszik az igazi színe. Élőben egy az egyben olyan, mint azokon a képeken!MF Soft TPU Cover Case - ZTE Grand X
A hozzá kapott fólia szerintem rendben van, bár összehasonlítási alapom nincs (fentebb említett Vikuiti cv8, Nillkin tokhoz adott, 3M). A felrakása nem volt nehéz, pontosan illeszkedik és nem ront az érzékenységen!
Ma az egyik munkatársam kézbe vette a telefont, hogy megnézze és mondta, hogy tök jó, hogy a házat védi a tok, de mi védi a kijelzőt, mert hogy fólia az nincs rajta! Mondanom sem kell, hogy addigra már rajta volt, de sikerült egész jól feltenni és érezni sem lehet, h fóliát tapogat az ember...Szóval nagyon rossz nem lehet!
Szerintem megéri az árát, ajánlom!
Egy
hátránymegszokni való dolog van: a fizikai gombokat kicsit nehezebb megnyomni és nem lehet érezni a nyomáspontjukat...de ez minden szilikon toknál így van, szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged