- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
wowaspidah #8014 üzenetére
Majdnem az összes GX modell ott van, szerintem esélyes. Amit nem fogok érteni, hogy ha ugyanolyan akksi kell bele, akkor miért 1900-as az LTE modellé, holott a miénk 1650?
Nekem egyből az ugrott be, hogy egy gyári 1900-as, ha ugyanaz a méret, az bizony jót tenne! Bár elvagyok nélküle, jelenleg nemigen költenék rá. Amúgy a ZTE korábban azt a megdöbbentő dolgot művelte, hogy a Blade-be ugyanazt az akksit rakta, mint egy pár évvel korábbi WinMobile-os készülékébe (itthon nem árulták, de Kínában sok elment a ChinaUnicom-nál, illetve Portugáliában volt valami szolgáltató rendszerkészüléke, amikor a 3G-t építették)! Nekem kínai modell volt függetlenítve, 2. okostelefonom volt, nagyon szerettem! Hihetetlen így visszanézve, hogy 64M RAM-mal egyáltalán elindult rajta bármi!
-
andyTM
őstag
válasz
wowaspidah #8014 üzenetére
- nem hinném, hogy jó lenne, de ha leveszed a hátlapot, az akku-n találsz egy szép hosszú számsort, amiben minden benne van, és azt beírva keress rá. (kínai karakterek, utána a leghosszabb számsor)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest