- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
hümm... ez érdekes, szerintem pedig, ha nem automatikus, akkor nem kellene elvándorolnia. Az adat-roaming tiltásának letojása meg kimondott gáz. Szerintem érdemes lenne a T-nek hivatalosan hibaként jelezned írásban, hogy ha netalán durva számlát kapnál, akkor legyen mit mutogatni!
APN - amelyiket használni akarod, ez elvileg a csomagodtól függ, valami a T weboldalán kell legyen róla!
Olyan rég nem volt a Blade-en gyári ROM, hogy nem is emlékeztem, hogy ezeket nem lehet szerkeszteni! Ott mindent lehetett, néha kellett is, itt meg minden adott, legfeljebb választani lehet!
-
atillaahun
veterán
Akkor már csak azt tudod tenni, hogy letiltod a roaming hívásokat a szolgáltatódnál. Asszem csak telefonos ügyfélszolgálaton lehet.Sőt jobban megnézve a hívásbeállítások között is van olyan, hogy híváskorlátozás, ott pedig esetleg bepipálhatod a Kimenő (külföldön)-t, és Bejövő (külföldön)-t. Nem tudom gyakorlatban működik-e, eddig nem sokan írtak róla, hogy használnák.
Bár ettől még nem fogja abbahagyni a váltogatást a hálózatok között, csak nem engedi hogy lehúzzanak a roaming-al.
-
xSide
őstag
Ez olyan alapvető hülyeség, hogy csak na!
Miért lenne egy letöltött jött-ment alkalmazásnak köze egy csengőhangbeállitáshoz mint az alap rendszert használónak!
A zedge és fajtársait már akkor leirtam és süllyesztettem a fenébe mikor még se k750-em volt. Mi köze egy teló tipusànak a letölthető csengésekhez?
Semmi!
Olyan user error, mint országház, az ilyen kijelentésektől mint 'de minek' meg egyenesen falramászok, mikor azt se tudja valaki mivel egye a levest kanállal vagy szívószállal...Egy kérdésem még lenne. Kinek nem sikerűlt a firefoxban lévő könyvjelzőit telòra raknia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest