Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Megérkeztem a szervízből.( ALLEE ben voltam ) Ez az én formám:nincsen készleten.
Bevittem mondtam, hogy random kikapcsol a telefon,szűz állapotban is,ma különösen szivatott(érezte a vesztét)kb 15-ször kapcsolt ki söt netezés közben is kikapcsolt.
Szervizes kolléga mondta,hogy akkor ez nem szoftveres gond megnézem a készletet és cserélem mert a ZTE nem javít.
Nem volt de elkérte a számom,ha holnap jön rámcsörög és mehetek egy újért.Ha nem csörög akkor hétfőn menjek mindenképpen mert addigra tuti lesz és ad újat.Akinek gondja van bátran vigye vissza.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő