-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooler96
aktív tag
még egy lehetséges ob-ről j9vő tulaj
hát,szerintem itt mindenki a grandot fogja javasolni,nem véletlenül.Hardverben kétség kívűl a grand aláz,minden téren,ppi,proci,ram...Vannak vele hibák(ha visszaolvasol ),de szinte az összes szoftveres,szóval javítható lesz.Advance-ra kijött a jb,ez egy előny neki,l9nek itt esélye sincs,grandnak van a legjobb hardvere
Szerintem grand
-
atillaahun
veterán
Az eddigi kevés tapasztalatom épp előbb írtam le, ez egyébként némileg hasonlítás is az előző (LG OB) telefonomhoz, tehát ami itt pro az ott kontra volt, és fordítva. Csak ugye a lista pro oldala itt jóval hosszabb, ami megfordítva elég rossz képest fest az LG-ről.
Nem beszélve ugye az ottani siralmas szupport-ról. Premate kolléga még időben észbe kapott és eladta az OB-ját, utána (nagyképűség nélkül) kb. én maradtam ott a legokosabb, ami elárul azért valamit a topic szintjéről (negatív értelemben természetesen). Bár az utóbbi időben már nekem is elment a kedvem a post-olástól többek között a Tudodkimiatt (igaz, hogy te jóba voltál vele, de szerintem egy olyan ember ne gyártson rom-okat, meg szerkesszen 1. hsz.-t, aki 2 értelmes mondatot nem írt még le egymás után, meg hazudozik össze-vissza).
Szóval sokat hozzáad azért a GXI (élvezeti) értékéhez az itteni topic, jópár hozzáértővel (legfeljebb megmondják, hogy nemlehetmegcsinálni
- nemmegsértődni
).
LG-nél Huexxx (Zeus), kivételével elég igénytelen rom-okat kukázott össze az xda-s társaság is, viszont abból jó sokat.
Igaz hogy itt se xda se modaco, viszont a külföldiek járnak hozzánk.(#6780) Budha
Hát lehet hogy neked hasznos, de én eddig se indítottam el véletlenül programokat, viszont most már szándékosan se (mindig) tudok.Szóval inkább nem szoknám meg, várom a javítást!
Ami a vibramotort illeti, pedig jó lenne nem a (doboz) hangjáról észrevenni, mert arra a csengőhang való, hanem az erejéről. Bír így hogy kikapcsoltam a visszajelzést már nem idegesít annyira.... (net) ... értem, hát akkor sajnos nincs konkrét ötletem rá, szerintem érdemes benézned valamelyik itteni Win7-es topic-ba, hátha ott tudnak valami okosságot.
(#6796) Keeperv85, (#6566) Keeperv85
"Na most vagy én vettem "rossz" és megint rendellenesen jól működő verziót, vagy..."
... rosszul teszteled.
De most komolyan: ne kiskígyókat rajzolgassál rá, az jó hogy nem fog megszakadni, hanem mondjuk homokvihart. Ilyen sok apró tapicskolással. Meg főleg így váratlanul, mikor nem figyel a telefon, mert leginkább akkor nem szeret érzékelni. -
Canonfan
senior tag
A kernel frissítés az egész teló működésére kihathat. Ez egy " nagyobb lélegzetű dolog" . Bizony.
Ez igaz, úgy értettem, hogy funkcionalitásban nem hoz újat, pl FM rádió, újabb Android verzió, stb...
Viszont gondolkodok én is hogy felrakjam, de nem tudom érdemes-e, ti milyen változásokat (akár pozitív, akár negatív) tapasztaltatok a B04-es frissítés óta?
Illetve azt szeretném megkérdezni, hogy ti próbáltátok a gyári frissítő app-al frissíteni, én reggel megnéztem kíváncsiságból és jelzi a frissítést, kb huszonvalahány mb-ot akar letölteni, de napközben dolgoztam, úgyhogy eddig nem engedtem neki, + nem tudom rá lehet-e bízni a frissítést, vagy inkább a recovery?
(Semmi kedvem csak emiatt leszedni a hátlapot)
Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest