- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Üdv!
Jelenleg egy LG OB 970P készülékem van. Lehet veszek egy előfizut a gyereknek, magamnak meg egy telót mellé.
Most jön az a kérdés amitől én is falra mászok,de akkor is felteszem:
A kalapban ezek vannak. Véleményetek szerint melyiket ha úgy alakul?
- ZTE GrandX In ( nem "félek" a ZTE telótól, mert egy Blade I. volt az első droidos telóm, amit még megjelenésekor megvettem, és 1 évig használtam )
- LG L9
- Samsung S AdvanceKöszi a választ előre is!
-
embe
nagyúr
válasz
atillaahun #6797 üzenetére
Ok. Köszi a választ! Valszeg belevágok ebbe a projektbe én is. A "régi" Blade-s idők szép emlékére.
Én jóban vagyok úgy általában mindenkivel. Nem nagyon szoktam belefolyni személyeskedő vitába. A vitapartnereddel és veled is úgy érzem normális "fórumos" viszonyban vagyok-voltam
-
-
embe
nagyúr
válasz
atillaahun #6772 üzenetére
Hali!
Én is szemezgetek ezzel a telóval. Mint volt OB tulaj, mi a tapasztalatod ezzel a telóval az LG után? -
embe
nagyúr
Köszi a válaszokat. Amire használom: net, email, filmnézés, fényképezés, kamera, FB. Játszani nem szoktam.
-
embe
nagyúr
Üdv!
Anno elsők között vettem Blade telót, 1 évig használtam, elégedett voltam vele. Tavaly decemberben előrelépésként lecseréltem egy LG Optimus Black P970-es telóra.Most szemezgetek ezzel a Grand X In telóval.
Kérdésem az lenne, hogy egy esetleges csere: előrelépés lenne, vagy visszalépés. Esetleg csak oldal irányba történő elmozdulás?
Kérdésem elsősorban azokhoz szól akik ismerik ( esetleg használták ) a fenti LG telót, illetve a rand X-et.
Köszi a válaszokat!ui. Lehet akkor rootolni a Gran X In-t ugye?
-
embe
nagyúr
Navit próbáltatok már rá tenni? Ha igen milyet, és hogyan működött vele?
-
embe
nagyúr
Nekem is ilyen tokom van az LG Optimus Blacken. Szeretem. Nagyon jó. Itt jön képbe a másik bejegyzésed. Én sem szeretem a rtúl vékony telót. Ez a Black meg nagyon vékony. Pont ezzel a tokkal olyan vastag, hogy nem csőszik ki a kezemből, kényelmes kezelni - fogni.
-
embe
nagyúr
válasz
Beci9595 #935 üzenetére
Ez az amit senki sem tud, legfeljebb a bennfentesek. Volt úgy hogy a megjelenést követően, gondolom a sikert látva, emeltek az áron. Volt úgy hogy csökkentetek. A ZTE Blade is így volt. nem győztek eleget hozni belőle, meg is emelték az árát. Persze ott bejátszott az is, hogy dominó csomagban 40eFt. alatt volt az ára, és a
függetlenítéseegyszerű volt. Így vitte más szolgáltatóhoz tartozó is. -
embe
nagyúr
Rootal hogy áll a teló? Rootolható?
-
embe
nagyúr
Hali!
Még nem kapható ugye ez a ZTE Grand X IN teló? Csak mert 1-2 bejegyzésből úgy tűnik mintha már árulnák.Én ezt az árlistát szoktam nézni, itt még nem szerepel. Illetve még itt is a hamarosan kapható készülékek között szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged