- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
válasz
herrká #18969 üzenetére
Valóban szerviz függő, Budapesten a Pólust ajánlom, ott a fenti T-t, vagy az V. kerületi T-t ahol van szerviz, de valószínűleg mindenképp várnod kell egy hetet, amíg a hivatalos eljárás szerint megrendelik a Grand X In-t, ami persze nem fog jönni, de ezeken a helyeken egyből rendeltek, miután a problémák el lettek mondva...
-
depe95
tag
válasz
herrká #18969 üzenetére
Szerviz függő az egész. Nekem elég volt azt a hibát mondani, hogy amikor be akartam kapcsolni a wifit akkor egy sípoló hang mellett a telefon leállt, majd csak aksit kivéve és újra betéve lehetett újraindítani a telefont. De ahol én voltam, a szervizes ismerte a telefont, tudta, hogy csak cserélik szóval nekem hamar megvolt.
-
t1
veterán
válasz
herrká #17945 üzenetére
Nah Grand X In pàlyafutàsànak vége. Kerestek a T szervìzből, hogy nem küldött csere készüléket a ZTE ìgy vagy elfogadom a Galaxy S Advance-t vagy Xperia M-t. Ezzel én nem éltem ìgy levàsàroltam az àràt (42k) (azt az összeget vonjàk le ami a Grand szàmlàjàn van). Az ùj készülék egy HTC Desire 500 lett 66k-ért. Hitelre vettem amùgy és ùgy vontàk le a règi telò àràt, hogy addig nem kell fizetnem a törelsztőket ameddig a 42k lett.
-
golyós
addikt
Nekem a video rendben van, nem akad de a fènykèp az kritikán aluli.Ma cèges tèlapónál jártunk,2 mèterről fènykèpeztem a gyereket, Camera fv5-el ès mèg igy is csapnivaló.Rázumolni a kèsz kèpre èrtelmetlen.Több szoftvert kipróbáltam de teljesen mindegy.Èn sokat fotozok de igy nem sok èrtelme van.
-
w333
félisten
Ezt egy kicsit nehezen hiszem el mert ha normálisan fókuszálsz akkor szép képeket csinál, és a videóban meg folyamatos fókusz van és 15fps és akad ??? Érdekes nálam nem akad semmi és 1080p-ben simám felvesz és lejátsza is... de különben is ebben az árban mondj egy olyan készüléket amivel 1080p -vel tudsz videózni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Tesla topik
- Hobby elektronika
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hálózatokról alaposan
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest