- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
válasz
esgabee #18973 üzenetére
Köszönöm esgabee!
Túl vagyok a cserén! Először kitisztította a szervizes, mert szerinte koszos volt a mikrofonnál! Persze ettől eldobálta a hálózatot továbbra is! Ezután szoftvert frissített, és mondta, hogy ha nem lesz jó, hozzam vissza a tartozékokkal, de legalább a töltővel, és választhatok helyette +/- 4500Ft eltéréssel. Sajnos a hiba nem szűnt meg, így visszavittem. Nem mutatott semmilyen listát, hanem elkezdte a monitorról olvasni, hogy cserélhetem M-re, L-re - mit tudom már mire, meg talán valamelyik Nokia is belefér, vagy Samu... stb., mondtam, hogy a fórumozók szerint, ha már listát nem mutat, akkor segítek, hogy Alcatel Idol S-re is lehet! Ja, igen, az is lehet, akkor az legyen? - kérdezte? Folytattam, hogy meg az ország néhány szervizében, SP-re is lehet. Hát az nem..., illetve, de akár az is belefér - mondta. Nem is raboltuk tovább egymás idejét, cserélte is! Ennyi volt, sajnálom a Grand X-emet, de sajnos sok volt vele a baj...
Így hát búcsúzom erről a fórumról! Sziasztok! -
herrká
senior tag
Sziasztok!
Az én problémám az, hogy a hibák nem folyamatosan vannak jelen, hanem random módon, van, hogy napokig semmi, aztán többször is egy nap!
Például: eldobálja a hálózatot. Kollégáim hívnak telefonhoz, hogy keresnek, mert az enyém ki van kapcsolva! Ránézek, tényleg villog a piros led! Ez van, hogy napjában többször, van, hogy napokig nem! Ha ilyenkor többször megnyomom a bekapcsoló gombot, előfordul, hogy hirtelen van hálózat, 100%-on!
Hirtelen merülés. Fél - egy óra alatt, teljesen lemerúl. Nem csinálok vele közben semmit, le van rakva! Ha megnézem az Akkumulátor-t, kijelző, vagy Android rendszert jelzi, mint legnagyobb "fogyasztót"! Ez is csak hetente kb., egyszer - kétszer, vagy egyszer sem fordul elő.
Wifi hol fagy, hol nem.
Van két - három ismerősöm, aki panaszkodik, hogy először pár másodpercig hall rendesen, aztán átmegy recsegésbe, tompa, búgósba a hangom. Más erre rajtuk kívül nem panaszkodik.
Itt a városban a T-pont ragaszkodik arra, hogy 15 napra le kell adni, ők elküldik valahová stb...
Szerintetek ha felmegyek a fővárosba valamelyik T-pontba, van esélyem, hogy cserélik? Mivel ezek a hibák nem folyamatosak, nem biztos, hogy ott előjönnek! Viszont így, főleg a hálózat eldobálás, és hirtelen merülések miatt, pont akkor nem működik, ha hirtelen szükség van rá!
Bocs, a hosszért, és köszi a válaszokat! -
herrká
senior tag
Hmm. Én a gyöngyösiben érdeklődtem, ott azt mondták, hogy adjam le a készüléket. 15 napon belül kivizsgálják, hogy valóban léteznek a hibák? Ha igen, megpróbálják javítani. Ha nem tudják javítani akkor az egyik T-és üzlet szerint kapok egy újat, a másik szerint javítottat. Jeleztem, hogy a fórumok tapasztalata alapján a csere telefonoknál is jönnek a hibák előbb-utóbb, így inkább ráfizetnék, és másik típust választanék! Húúú, erre lett rögtön arrogancia, hogy azt nem én döntöm el, hanem a szervizes kolléga, hogy milyen telefont ajánl helyette, ha nem tudja javítani.
Írtam a T-nek, hogy kérnék egy hivatalos állásfoglalást, hogy milyen lehetőségeim vannak? A napokban felhívtak, hogy a garanciáztatás, javítás a gyártóé! Ők (T) csak forgalmazók. Ha mindenképp másik típust szeretnék, nincs más hátra, mint, hogy ezt valahogy adjam el, és vegyek egy olyat amilyet szeretnék! Ja, hogy előfizetés nélkül sokkal drágább, hát így jártam!
Itt tartok... -
herrká
senior tag
Sziasztok! Tud valaki olyan autós tartót - olcsót - ajánlani, amelynél a töltő is be lehet dugva, plusz a kamerát tudom használni. Autós kameraként funkcionálna a készülék menet közben. Lehetőleg itthoni beszerzésű lehetőség érdekel.
Köszönöm!MOD: természetesen szélvédőre.
-
herrká
senior tag
Kicsit OFF talán!
Gyermekeim unszolására telepítettem a Vibert. (Szinte egész nap Wi-Fi közelben vagyok.) Azóta a hívásoknál valami idióta kolompolással jelez a telefon. Pedig a beállításoknál be van állítva egy normális csengőhang a hívásokhoz. A Viber beállításoknál is engedélyeztem a system hangok használatát. Akkor miért van ez?
Egyébként az asszonynál és a gyerekeknél, más tipusú készülékek, megmaradtak a beállított csengőhangok.
Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel, vagy mit csináljak. hogy ne kolompoljon a telefonom?
Köszi! -
herrká
senior tag
Akkor még túlórázok egyet a videóval. Hátha mégis valami beállítás probléma, igaz már átnéztem párszor.
Az biztos, hogy fotózni viszont nem való, csak erős kompromisszumokkal. Bár, szabadban még nem próbáltam. Most is csak kényszerből használtam, mert otthon felejtődött a fényképezőgép... -
herrká
senior tag
Szia! Pedig sajnos igaz. Tennék fel fotót, de sokan látszódnak rajta, és most nincs kedvem kikocgázgatni az arcokat.
A videó beállítások 1080p-re vannak állítva, de mégis szaggat és villog a fényerő. Igen, ennyi pénzért, de ha már 8Mp, az miért nem működik normálisan?A következő hozzászólónak is válaszolom, a 15fps-t hasonlatként írtam! Nagyjából ilyen szaggatott felvétel lett a videó! Hasonló okból nem teszek fel részletet mint a fotónál!
Lehet, hogy a hiba akkor az "én készülékemben" van, ha másnak működik...
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Nemrég van meg a telefonom. Még nem próbáltam ki teljes tudását. De, tegnap a kisfiam kung-fu vizsgáján fotóztam és videóztam vele. Hát, az eredmény szánalmas, a régi sgs-emhez képest (5Mp!). A képek szemcsések, zajosak, színhűségük nulla. A videó, mintha valami 15fps-sel felvett anyag lenne, szaggatott felvétel, hozzá másodperces intervallummal fényerő villogás, mintha valaki vakuzgatott volna mellettem. Beállítások pedig mindenhol maxon, jók.
Van erre valami megoldás, hogy használható legyen?
Köszi! -
herrká
senior tag
Sziasztok! Pár hsz-el feljebb írtam, hogy tök vagyok ehhez a 4-es Androidhoz. Szóval, letöltöttem ezt a Handcent sms alkalmazást. Elvileg települt is, de hová lett? Hogyan tudom, kell beállítani?
Köszönöm! -
herrká
senior tag
Sziasztok! Pár napja vagyok tulaja egy ilyen készüléknek. A SGS 2.3-a után kissé nehezen találom a beállításokat még a 4.0-án!
Most konkrétan az érdekelne, hogy lehet beállítani az sms-nél, hogy ha túl lépem a 160 karaktert, küldje el két sms-ben? Sajnos, most rögtön azt mondja ilyen esetben, hogy MMS-ként küldi! Sőt ma reggel kaptam egy ilyen hosszabb üzenetet, és az is MMS-ként jött! Válaszoltam két szóban, és MMS-ként küldte el!
Megoldás?Egyébként a hívás felvétele után nálam is van legalább egy fél másodperces szünet! A "szia"-t általában nem hallja az "ellenfél". Valamint az egyik ismerősöm panaszkodott, hogy többször "buborékolok" és ismételjem meg! Érdekes, hogy azóta több más illetővel beszélve, mindenki azt mondta, hogy jól hall, minden rendben!
Én néha túlvezérelt zizegős hanggal hallom a partnert. Nem tudom ez probléma lehet-e később?
A kijelzőről még nagyon nem tudok nyilatkozni, rajta hagytam a fóliát. Pixel hibát nem látok.
Az üvegéről tud valaki valamilyen infót? Ez is "Gorilla Glas"? mint az SGS-é volt? Vagy ez majd karcolódhat a fólia nélkül?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest