- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyamsas
aktív tag
EZ a szezonális pvp szerver minek kell a New World-be!?
Ez nem Diablo meg hasonlók, hogy legyen értelme a szezonális karaktereknek....na de, biztos...Season 7 Announcement.
[link] -
Laraxior
titán
Új helyen a Ghostship. PVP zónában.
-
Laraxior
titán
Nem hiszem, szerintem marad a kemény mag.
Az a PVP zóna nekem pl tök felejtős, be se teszem a lábam oda. 3200 órája egy másodpercet se pvpztem.
Viszont jól felhúzták a Cutlass területet. Vége a kóbor banánfa kitermelésnek
Még az új dungeont megnézem, csak másfél óra után már szerver restart van
Hja meg egy dekát nem profitálok abból, hogy superwide monitorom van, mert minden középre van bedobva -
Laraxior
titán
Jól belehúztak a nyavalyások, van vagy 100 szerver EU oldalon
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2444 üzenetére
Na meg, ha ez is jön jövő héten, akkor ez valamelyest visszaveti majd az árát, a matrix-oknak....
Kiváncsi leszek rá, ténylegesen behozzák-e...!?Ebből is van sok(Fragments) elrakva, az összes tipusból, szóval......
De szerintem nem csak nekem, hanem sok veteránnak...
Mindenesetre megugrott a fragments-ek ára AH-n, miután a teszt szeróra behozták, ezt a legendary notes-t, mint újdonság. -
-
Mascot21
csendes tag
Nálam újrakezdés lesz 1 új szerveren.
Közben meglettek az indulási idők : [link] -
nyamsas
aktív tag
Terveitek a 15.-ei nagy patch után?
Én beinditom a Weapon és Armor mátrix craft "vállalkozásomat"
Kihúztam a Weaponsmithing-et, az Engineering-et, és az Armoring-ot 250-re.
A Jewelcrafting csak 180-as szintű, azzal nem sokat foglalkozom...Aztán majd kiderül, mennyire fog jól menni...
-
mikromanus
veterán
Nem tudom milyen a bot helyzet. Sok infót nem találtam, de mintha 11 hónapja a map használatot bekorlátozták volna (overwolf: legyen kevésbé precíz, hogy ne tudják a botok használni). Ettől még lehet vannak botok, de talán az új szerverekkel, patch-csel együtt ezek ellen is jobban fellépnek majd.
A szerver gazdaság annyira azért nem halott. Sok minden nagyon csapott áron megy, de így is nagy lóvéket lehet összefarmolni. A crafting kissé szét van szerintem most cseszve. Már a life skill részeket nézve. (a gear elég olcsó, kivéve a legjobb maxos kombót, mert az meg irreálisan magas árú, az aptitude chestek meg szarásig dobnak anyagot, így a magasabb minőségű anyagok is szaré' húgyé' mennek)
A fresh start mindig a versengésről szól a régebbieknek/visszatérőknek. Mindenki azonos eséllyel nulláról indul, mindenben lehet versengeni az "top-ért". Az aktivitás hatalmas és nagy a pörgés. Ez igen muris.
Az új patch már cross platform lesz. Jöhetnek a konzolosok is. De a régi szerverekre minek mennének? Azok eléggé leüllepednek majd egy időre. Vagy akár annyi előnye azért lehet a patchnek, hogy talán az újrakezdőkön kívül visszacsábul sok régi játékos is a régi szerverekre is.
Az új tartalmakat annyira nem találom jónak. Überfasza ANYAG dömping és fegyver dropok a kényszerített PvP-s területen, rabolható halálkori droppal. Tehát felszopják még jobban a PvP-seket és leszarják (tönkreteszik) a life skill mániásokat. A régi területeket és geart gondolom ezzel ki is nyírják és teljesen haszontalan lesz az amúgy muris összes többi tartalom. Vagy lehet mégis más lesz? Fene se tudja. Teszten nem lehetett ellenőrizni. (De pl az Angry Earth elaljasította a Brimstone Sands egyedi itemjeit. AZok lvl55 item szintűek és nem upgradelhetőek. A 625 GS meg nem hiszem, hogy a 700-zasokkal versenyezhet)
-
-
nyamsas
aktív tag
Nem kötelező, csak ha fresh start world-ön szeretnél egy új karaktert inditani, akkor te már a még újabb story rewamp-ot tudod, "átélni".... xD
Ja meg jön a swimming..... ezt is megértük..@Laraxior: Ja tudom hogy a Nysa tele van magyarokkal, csak sokkal toxikusabbak is.....
Jó nekünk az Aaru....bár, ha nem jönnek vissza az emberkék a legacy szerverekre, akkor esélyes egy Aaru+Nysa merge... -_- -
Laraxior
titán
válasz
nyamsas #2434 üzenetére
A sztori resze annyira nem mozgat meg, még van egy csomo fuggőben levo kuldetesem a nagy patch óta. Neha megcsinalok egyet egyet, de sose fogynak el.
Meg megint lehet kezdeni elolrol a ruhakat meg a fegyvereket osszegyujtogetni, hogy mindenhova jo legyen, a 725ös GS miatt. Kicsit frusztralo
Nysán egyebkent tobben vannak magyarok, legalabbis sokszor latom oket, en egyedul jatszom mondjuk -
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2432 üzenetére
Egy páran még toljuk Aaru szerón, magyarok. Kicsi közösség, de úgy ahogy vagyogatunk.
Én pl. 9 hónap kihagyás után tértem vissza, kb. 2 hete....
Mi eldöntöttük, biztosan nem inditunk új karaktert, nincs az az isten..... -_-Nekem az a véleményem erről a legújabb main story-ról, hogy sokkal gyerekesebb az egész...
Azt a minimális komolyságát is elvesztette a main story, mint korábban. De ez az én véleményem.
(Néztem a bétából elég sokat, és nekem ez igy valahogy nem jön át.)
Igy akkor nem értem miért szenvedtek 2x a story progress-el...
1x már fel lett újitva, területekere bontva, most megint belenyúltak...... xD -
Mascot21
csendes tag
Kis kedvcsináló : [link]
-
Rendo84
senior tag
-
válasz
Laraxior #2425 üzenetére
Pedig állítólag ez valami nagy megváltás lesz, azért is tartanak open betat. Kíváncsi leszek. Én jelenleg letáboroztam a Once Human mellett, de mindig is egy kis kedvenc marad, a gathering, a musket féle combat az számomra elég egyedi volt ebben a játékban.
A szerveres rész pedig szégyen, egy ilyen anyacéggel a háttérben. Egyszerűen nem értem, hogy miért lépnek bele pont ugyanabba a sz*rba újra és újra.
-
Laraxior
titán
Jönne egy kis jatekosbazis pluszba, de mivel mar most mondom, hogy a szerverek megint elerhetetlenek lesznek, sok varakozasi idovel, ugyanaz lesz a vege, aki jott az megy is
marad a standard kemény mag.
Meg persze a regieket megint megszivatják, hogy lehessen az osszes motyót lecserelni, mert jon a 725GSde ahogy elnezem plusztartalom nemigazan van benne, pedig a terkep még folytatódna eleg sok irányban.
-
Laraxior
titán
Kiprobalhato az amazon uj jateka... mondjuk olyan is, de a grafika az unreal engine, csak hat a jatekmenet...
-
Rendo84
senior tag
Titkon reménykedtem azért a Rise of the Angry Earth kiegészítő kapni fog legalább egy 50%-os kedvezményt most, de úgy néz ki nem.
Ráadásul ez a konzolos bejelentés érzékenyen érintette a játékos közösséget, jó nagy negatív cunami értékelés hullámot indított be. El is nyerte a "Rendkívül negatív" státuszt.
Egyébként részben jogosan, de valahol még sem túl korrekt, mert rengeteg embernek van benne 6000-10000 órája már, nyilván azért mert tetszett neki és most jól lehúzza mindenki....
Kíváncsi leszek milyen változások lesznek a jövőben, de minden esetre jóval hosszabb jövőt jósoltam volna neki PC-n. -
Laraxior
titán
3000 óra játék után ezt is láthattam végre
-
No, mi a helyzet skacok az 5.0.x frissítéssel? Jó vagy rossz irányba mennek a dolgok?
-
Mascot21
csendes tag
válasz
flashpointer #2407 üzenetére
Inventoryba kell lennie upgradenél,ha jól tudom.
-
Laraxior
titán
válasz
flashpointer #2407 üzenetére
A dark ascend pl nem is mukodik
-
flashpointer
őstag
Heartrune upgradek hova lettek, jutubon stonecutting T5-nel irja hogy lehet fejleszteni de nem talalom sehol, elment az uj kieggel vagy mi?
-
válasz
Rendo84 #2405 üzenetére
Pár perccel ezelőtt fejeztem be azt oroszlánt 250-es szintre, gondoltam beírom ide lévén lassan 1 hónapja nem írt ide senki, erre megelőztél 4 órával.
Nekem a világon semmi bajom nincs most a játékkal, se nem fagyott ki, se nem bugoltam be sehova , se nem estem be a textúra alá az utóbbi 1 hónapban amióta aktívan tolom, ismét 2 év után. -
Rendo84
senior tag
Nagy a csend, hogy megy az új kieg, sikerült gatyába rázni és javítgatni rajta?
Mik a véleményeitek, tapasztaltaitok az új frissítésekkel kapcsolatban? -
nyamsas
aktív tag
Annyira nem impozáns. Úgy látszik nekik ennyi a "4 oldalnyi" xD
3.01 patch..
[link] -
válasz
mikromanus #2401 üzenetére
Jaja, az a trailer volt, Raxx nem is bírta elemezni röhögés nélkül: [link]
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus #2401 üzenetére
Itt se jobb a helyzet, mar a napi kraftot se lehet megcsinalni, annyi szart kell hozza gyujteni
-
válasz
nyamsas #2399 üzenetére
Az sose baj, Blizz is kihozott egy 42 oldalas patch-et a D4hez és úgy tűnik, hogy jót is fog tenni neki. De én nem sok bugot láttam, a faction quest is jó lett azóta, igaz, én még mindig nem vettem meg a kieget, csak próbálok nyersanyagokat szerezni és húzni a tradeskilleket, nem hajt a tatár 65re.
-
nyamsas
aktív tag
4 oldalnyi bug fix patch jön a héten. Hát, ráfér a game-re....
Komoly méretű patch-re számitsunk, ezt közölték le. -
Laraxior
titán
Hát azt hiszem lehet gratulálni a fejlesztőknek, hogy így elqrták a kraftolást, meg az itemek upgradjét.
Komolyan nem lehet akármit feltolni 700-as GS-re?
Egy teljes napig kínlódtam, mire végre kiköhögte a Scorpion Stone-t. Ez az egyik legszuperebb amulett a játékban, mondom frankó, akkor a 625öst amit eddig használtam lehet kukázni, dobott helyette egy 671GS-t. Upgrade 700-ra, minden happy.
Kiadok 20k-t egy jewelry matrixért, utána persze kiderül, hogy kell még 3db Chromatic Seal, darabja 5k-ért... de azért a Gypsum Klinnél nem jelenik meg, hogy upgradeképes. -
Laraxior
titán
3000 fős lett Abaton... akkor ezért van 40FPSem a városban
-
Laraxior
titán
Update kint. Végre az időzítés is jó, és hajnali 4-5 körül álltak le a szerverek.
most vagy figyelték, hogy EU a lényeg, és akkor a legkisebb a játékosállomány, vagy puszta véletlen. -
Laraxior
titán
Azért így esti órákban még egy teleport is kockázatos, ma már másodszor fagy le az egész
Még egy hét, aztán úgyis lesz hely, megunják az emberek a 2000-es sorokat, megy az uninstall. -
válasz
mikromanus #2381 üzenetére
Videók alapján az adott frakció NPCje adna még plusz quesetet, de semmi, próbáltam többet is. Körbementem mindenfelé, de senki nem adott semmit.
-
mikromanus
veterán
A nwdb-n épp írják vagy négyen, hogy a patch óta ez nem működik... Azaz korábban működött elvileg. Rosszul időzítettél
Elvileg ezen én már túl vagyok, de nagyon nem emlékszek rá. Nem lehet, hogy a quest marker van rossz helyen? Az épületben nincs valami aktív quest? A térképen nem mutat valami jóféle faction questet itt?
-
Most nézem, hogy nekem nagyon régen beakadt ez a quest, itt mit kéne csinálni? Próbáltam resetelni, de ide mutat a nagy semmibe.
Már azon agyaltam, hogy átmegyek zöldbe vagy lilába, hogy hátha úgy megy tovább a dolog. Úgyis függőben vannak a váltáshoz a questek. -
Laraxior
titán
Indult megint 2 szerver... van már vagy 5-6 új...
Majd kiürülnek. -
nyamsas
aktív tag
válasz
flashpointer #2376 üzenetére
Igen az akció az a dlc napján kezdődött..
Viszont Asgard már a patch előtti 1-2 hétben is tele volt low lvl emberkékkel.
Rengeteg új ember van megint.Most léptem be, és már vannak előttem 250-en..
-
flashpointer
őstag
aha hat innen jon az a soha nem latott sor. Remelem csinalnak valamit hogy estenkent ne felorat kelljen sorbaallni hogy aztan ha 10 perc mulva kidob ujra lehessen varni..
-
Laraxior
titán
Rájött már valaki, hogy lehet upgradelni 700ra a cuccaimat? Van egy halom 690 feletti azok jó lennének 700on, de nem találok rá funkciót.
-
nyamsas
aktív tag
Ég és föld a muskéta patch előtt és után. Tudtam tolni 2.5 órát, nem vágott le 1x sem.
Szokni kell hogy látod a lövedéket, annyira lassú lett a fegyver, de sokkal pontosabb, nem kell már az accuracy perk hozzá.Viszont, kikapcsolhatnák a mountokat a városokban, igy is borzasztóan beesik az fps ott, és a jószágok végett még jobban droppol. Meg érezhető hogy tele van a szerver, tisztára microlaggos az egész....
Szeretnék transferelni Asgard-ról, egy új szerverre, de amig le vannak zárva a legacy szerverek is már, addig ez nem lehetséges.
Hétvégén nagyon nehéz lesz belépni késő délutántól kezdve. -
Laraxior
titán
A bow erosebb mint a spear, szoval en is azt a taktikat haszalom, hogy azzal esek neki, aztan harc kozben is visszavaltok, nem tudom hogy a perkek nem jók, vagy most ilyen lett. Mar a ptren is eros volt a bow, de a musketra is hasonlot mondanak. Abbol mar van egy artifactem, csak hat azt nem hasznalom
Hogy mennyien maradnak? Mint eddig.Le fog hamar csengeni a kezdeti lelkesedes.
-
Rendo84
senior tag
Vannak szörnyek ahol bevethető és régebben használtam is. Ha tudsz úgy taktikázni és távolról kezdeményezni támadást és csak 1-2 ellenfelet húzol magadra, teljesen használható. De pl a bow-ot gyorsabbnak hatásosabbnak érzem helyette.
Igazából ha az ember nem küldizget, más szituációkban nem tudom érdemes-e használni. PVP-n kívül. -
válasz
Laraxior #2369 üzenetére
Fegyverek változtak valamit? Titkon reménykedem, hogy jó lesz pve-re a musket.
Heal jó dolog, de a void mellé elég unalmas. Nekem még előtte be kéne fejeznem az alapból a storyt, hogy meglegyen az utolsó azeroth staff. Kíváncsi leszek, hogy mekkora élet marad mondjuk 2 hét múlva a játékban.
-
Laraxior
titán
Most dobott le. Majd holnap ugy csinalom, hogy delutan 1-2 korul ujrainditom, hogy ne legyen gondja. Bar szerintem az a 2750 ember sok a szervernek.
Van ahol be is esik az FPS, még a szokasosnal is jobban.
Szerintem azt a 28€-t megérte, akinek mar megvan az alap es tetszik neki.
Sztorit jol le lehet nyomni, de tul sok uj cucc kerult bele, még nem jutottam el mindenhova, csak a fő szálat fejeztem be. Igazabol a felszerelest probaltam osszeszedni magasabb gear scorera, de valahogy most nem adja annyira, mint ptrben, mindegy vegulis 690el mar siman vegig lehet szaladni az expedicion is.
A Chameleon bazi idegesito es nagyon eros lett, mellette egy mammut siman gyenge.
A regi teruletekre viszont jobbak a wardos cuccok, mint anelkul. Legalabbis most ugy tunik. Lehet hogyha meglesz a GS700, akkor mashogy fest. Még sok ruhat kell beszerezni. -
Laraxior
titán
Hajnali 1-re kiürült a lista. Már nem volt várakozó.
Én a második várakozásnál visszajutottam, most "fejeztem be". Kb másfél óra maradt ki, addig sorozatoztam, ettem, szóval viszonylag hamar eltelt az idő.
Egyébként a transfert is csak úgy engedi, hogy ingame storeból...Szóval ahhoz be kellene tudni lépni.
Egy pár délután még ez lesz, aztán megint megunják (nem is csodálom).
Ezeknek a hülyéknek most kellett volna megfogni a játékosokat, több lehetőségük nem lesz rá, ez kb biztos.
egyébként megnövelték a szerverméretet, 2500ról 2750re.
Este 8tól éjfélig volt full, utána már zuhanótendencia. -
duvi
nagyúr
válasz
nyamsas #2360 üzenetére
Köszi a posztot! Megspóroltál nekem némi zsetont és szentségelést
. Gondoltam, hogy hosszú kihagyás után ma visszanézek és ha minden szép és jó, akkor behúzom a kieget. Erre majdnem egy időutazásba csöppentem és újraélhettem volna az indulás kori állapotokat
Na majd pár hét múlva újra visszanézek...
-
nyamsas
aktív tag
válasz
mikromanus #2359 üzenetére
Komoly...
-
mikromanus
veterán
2979 Queue. Ej, de lelkesek páran.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2352 üzenetére
Én be se jutottam... mire hazaértem melóból, már közel tele volt a szerver....igy le sem töltöttem....
Majd várok péntekig. Pénteken hamarabb végzek, addig nem hiszem hogy bejutok...Ugyanazt a hibát követik el, mint amikor a game megjelent...ezek nem tanulnak semmiből sem...aztán meg majd csodálkoznak, miért lesz megint többnyire negativ a játék értékelése....
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus #2355 üzenetére
500+ Queue, még 130-an vannak előttem. Éppenséggel viszonlyag hamar lepörög, csak nem tudni, meddig tart a következő etap
Most már kivárom, ha megint kidob megyek oda. Farmolni, gyűjtögetni éppen jó, csak nem tudom, hogy a visszatérés is ingyen lesz-e..
Az a gond, hogy ezt látják a gamerek, és hagyják a francba. Most nagy a létszám, de délutánonként úgyis várakozni kell, azt meg senki nem akar és nem is fog.
...és a második rohamnál sem tanulnak az esetből. -
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2354 üzenetére
az új szerver szabad transferral az nem "fresh start" csak egy extra szerver. A populáció kezelése a célja és nem a "verseny" és muri ami a szezonális visszatérők kedvence. Igazán mókás mikor a sok hülye nulláról kezd, te meg teleportálsz a szerver közepibe egy 60-as full 625-ös GS 200-200 "life skill" szintes 500k goldos karakterral. Más a cél.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus #2353 üzenetére
Egyet indítottak EU Central, de mit csináljak azzal, ha a másikon van a karakterem..
-
mikromanus
veterán
Nem kell sietni. Nincs új szerver, meg fresh start, így kb súlytalan a "rush". Csak szórakozz, meg pörögjön az adrenalin! Mármint a Queue számlálót nézve.
-
Laraxior
titán
A szokásos szuper kezdés, ahogy írtam...
A második teleportnál szét is fagyott a game, persze az összes szerver fullon, néhol 1000+ várakozó... -
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2350 üzenetére
fene se tudja. Lehet valami %-os arányban ad statot, vagy valami más stat food mellett extraként is használható lesz, vagy valami kombó buff, mint az eventes óriás pulykacomb. De ez az egyik legmagasabb szintű kaja. A másik az meg a spórafelhőben ad buffot ha jól értem, de abban nincs hal.
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus #2349 üzenetére
Ettől jobb? Nálam ez volt a lista végén
Hja, látom, a Roasted Prismatic Filet, de nem látni az értékeket, hogy mit ad.
-
Laraxior
titán
15:00-kor lekapcs.
-
Laraxior
titán
válasz
flashpointer #2346 üzenetére
Legendary fishből lehet 40dex-es vagy str-es kaját csinálni, de amilyen gyakorisággal adja azokat a halakat, felesleges vele kínlódni.
most meg pláne, hogy jönnek a sokkal erősebb kaják, és csak banán kell majd hozzá ami kicsit ritkább, de majd úgyis felfedezi mindenki, hogy merre vannak. -
válasz
Laraxior #2343 üzenetére
Tegnap se kaptam, ha nincs sok időm, akkor azt szoktam behúzni, mert pár perc alatt megvan és az átlagban ~300 gold per nap. Persze lehet van más is ami ilyen gyors, de jelenleg fos gearban vagyok, még a nagyobb azeroth staff sincs meg, próbálom megcsinálni a sárga main questeket, hogy meglegyen.
-
Laraxior
titán
Pár mote (life, death, fire...) van benne, meg pár arany.
Ma nem rémlik, hogy behúztam volna, de gyűjtögetéskor adja.Patch nem volt, szóval biztosan van mai is. Még. Patch után meg ki tudja mi lesz, meg mi nem.
Előreláthatólag a market le lesz tiltva, mert biztos lesz valami elqrás... -
Laraxior
titán
válasz
flashpointer #2339 üzenetére
Több lelőhelyet találsz, ahogy nő a szint úgy oldhatsz fel több helyet. De neked kell megkeresni őket.
funnyból ki lehet húzni, volt amikor duplaXPvel ment, akkor felrántottam 200ig, utána meg mnég párat, de amúgy unalmas.
Season 2-ben van egy olyan feladat, hogy Brimstoneban szedj ki egy legendary halat.
Asszem a küldetés lvl100ig megy, akkor megkapod a legendary horgászbotod, utána kb mindegy.
Mint a music... ahhot hozzá se piszkáltam. -
flashpointer
őstag
fishing jo valamire? 150es skillem van de ertelmet meg nem latom.
-
Laraxior
titán
Azt írják, hogy 17 órától, nem tudom melyik időzóna. Mivel a német facebook oldala szerint, akkor európai lesz.
-
nyamsas
aktív tag
Holnap este 6-tól lehet megvenni és kezdeni a letöltést utána...
Akkor abból szerdán lesz valami...Patch notes
-
mikromanus
veterán
válasz
nyamsas #2335 üzenetére
A rossz viszony és megvásárolhatóság korábban édesmindegy lenne. A klienst ugyanazt töltöd le és ugyanazt telepíted. A felhasználói profil lesz más az AGS szerverén/felhasználói adatbázisában jó eséllyel. A DLC/expansion extra jogokat ad és nem tartalmi különbség. Kb mintha egy mappára van-e jogod, vagy nem. (csak itt területbe beenged, ha x van az exp attribútumon és nem, ha nincs semmi. kb.)
A letölthetőség inkább amiatt utolsó pillanatos, hogy ne sivalkodjanak a népek, hogy nem játszhatnak az utolsó percig. Most tudnak... aztán tölthetnek 50-60GB-ot kedvükre. Akkor nem tudnak... de az az ő hibájuk
-
nyamsas
aktív tag
Elvileg amúgy is leszedné az egész klienst újra(fájl kicseréléssel), kiegészitve az új fájlokkal. Le van irva hivatalos DC szerón.
De ajánlott a game-t letörölni, még karbantartás előtt, és az egészet újra letölteni egy tiszta telepitéssel, amikor elérhetővé válik a dlc..
Nekem hiába irod, mert itt az amazon és a steam közötti nem igazán jó viszony végett eleve nem lehet előrendelni a dlc-t sem.
Szomorú ez valamilyen szinten, mert az előtöltés sok mindenkinek hasznos, de itt magát a dlc-t sem lehet megvásárolni október 3.-a este előtt, igy előtöltés sem lehetséges, a fenti okok végett.Vicc az egész.....
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2331 üzenetére
Lesz egy hosszabb leállás valszeg kedd délután. Pontosabbat csak holnap estefele tudunk, amikor a patch notes is érkezik.
De ha tudok valami pontosabbat, majd megirom.Minden is jön 3.-án, a dlc és az új szezon is kezdődik. De abban elvileg semmi extra nem jön, lényegében csak a season pass journey és a reward track.
-
Laraxior
titán
Azt a 10k playert azert vigan elbirjak a steam szerverei, nem lesz itt olyan nagy roham, mint kezdeskor
-
nyamsas
aktív tag
Az expansion 3.-án, 18:00-tól lesz elérhető, Center EU time zónában.
Ezt elfelejtettem leirni... -
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2325 üzenetére
Mindenkinek 3.-tól lesz elérhető. Már felhivták NW DC szerón a figyelmet, hogy mindenkinek ajánlják a teljes NW kliens újbóli letöltését, viszont számitsunk lassabb letöltési sebességre a terhelés végett.
Semmi jóra nem számitok azon a héten...szerintem borzasztó bugos lesz... -
Laraxior
titán
Én már kivettem a szabit, szóval van majdnem két hetem fullra verni a karakterem
remélem játszható is lesz 3-án, nem csak megvásárolható -
Laraxior
titán
Mikor lesz steamen elerheto vajon? Amikor egybol jatszhato is lesz, azaz 3-án?
-
Laraxior
titán
Szerintem kb felesleges, ugyis utana lecsereled egy 700as gear scoreos cuccra, kb az elso random kisebb boss, vagy egy elite run az elysiumon mar legalabb 660-680GS cuccokat dobal.
Oda meg eleg ha hozzacsapodsz a tobbiekhez.
PTRben En is osszeszedtem egy halom felszerelest, aztan az expediciot mar 697es GSal vittem, azzal tok egyszeru volt. Meg a két elite teruletre is be lehet mereszkedni akkor mar. -
Laraxior
titán
válasz
Rendo84 #2318 üzenetére
Angry Earth meg beast ward potionöket gyárottam, mert eddig felesleges volt őket használni, csak 20-30mp-ig volt a hatóerejük, most ezt megnövelik 40 percre, igaz nem 15% lett a hatóanyag, hanem csak 10%.
Ugyanezeket Coatingekből. Honing Stone, Powerful Incense, Desert Sunrise.
Gyakorlatilag ezek mindennapos kellékek, de megfogyatkoztak, így fel kellett töltenem a készletet.
Farmoltam párszáz infused alkahestet a regeneration serumhoz.
Aztán a kajákhoz begyűjtöttem minden alapanyagot, a Nutmeg az jó móka, mert eredetileg First Lightból lehetett szerezni.
Legendary refining cuccokat sem adtam el most (asmodeum, phoenixwave...) A Runestone jól megdrágult, arra rámegy fél nap mire összekapirgálom a köveket hozzá.
Golden scarabokat próbálom mindennap behúzni, van amikor az első ládából esik, van amikor hiába járom be az összes elite chestet brimstoneban, akkor sem adja, cserébe másnap kettőt ad.
Kiszórtam a sok összegyűjtött felesleges armort, fegyvereket.
De igazából csak gyűjtögetek. Szeretek kóvályogni, szép a grafika, jó a zene
Hja meg az ultimate trophyk még elég nagy erőforrást igényelnek. A 3 combat már megvan, de még kellene 3 gatheringes, meg a 3 craftos.
Ennyi nagyjából, semmi extra, nem vagyok annyira pro, csak saját magam szórakoztatására játszok. -
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2307 üzenetére
A tier 5-ös Regen poti ára is megugrott, jócskán. 3 hete még alig volt 3 arany, most meg közel 8 arany már.
(Gondolom azért, mert jön az új fajta super regen poti, aminek az alapja a tier 5-ös regen poti lesz. )
Asgard-on tolom, ott elég szépen megugrott.
De másnak az ára is megugrott, szépen lassan kezd helyreállni a market. -
Laraxior
titán
En is karddal meg pajzzsal kezdtem az elejen, mondjuk nekem ez volt az elso mmorpg-m, nem tudtam mi fan terem a tank, dps, healer..
De a spear/bow bevalt. Valahova hasznalom meg a greatswordot, ancientek, meg angry earthök ellen. Meg mindenhova lifestealing, igy kenyelmesen el lehet lenni egyedul healer nelkul. -
válasz
Laraxior #2312 üzenetére
Igen, érthető, meg megértem amit ír, csak nem szerencsés, ha egy újoncnak így válaszolnak. Én pl. kb. ezért eleve elvetettem, hogy feléjük nézzek. Mondjuk valami aktivitás kell majd az tuti, folytattam a fő questet, bár még közel sem vagyok a végén - 60 lettem, mire meglett a T4 Azeroth Staff
-. Most próbálok skillt húzni, első körben a LS/VG, aztán ha nem tetszik, akkor majd váltok.
-
-
Laraxior
titán
Én inkabb ugy csinalnam, hogy szakosodok valamire, DPS leszel, tank, vagy healer. Az osszes úgyse lehetsz
Azt kell felfejleszteni maxra.
Aztan ugy keress magad melle csapattarsakat. Dungeonfinderrel nem olyan nehez.Kezdetleges vackaim nekem is vannak mindenfele kaszthoz, de expediciora nem vallalkozok veluk, se tapasztalatom nincs tankozas, meg healelés terén, meg a ruhaim sem a legjobbak, csak olyan kipróbálós cuccok.
-
válasz
Laraxior #2307 üzenetére
Előbb végre lenyomtam a Depths-et, normálon vagy hogy kell itt mondani. Mivel 1 tank, 3 DPSsel mentünk, így kénytelen voltam az első bossnál átdobni magam focusra, hogy legyen valami healünk, mert a többi DPS úgy csinált, mint az egyszerű warrior a wowban (minden ami fáj rage-et ad, így egyfolytában belefejeltek minden sebzésbe). Nyilván vicces, de így azért kellemesen nehéznek éreztem.
Nézek szerintem valami buildet, ha jól sejtem, akkor life staff mellé void gauntlet lesz a nyerő?
mikromanus: örülök, ha 60ra felérek, meg húzom a szakmákat, nekem tuti nem lesz 200>250 kilövés
. Igaz, még nem vettem meg a kieget sem, bár hajlok rá.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2307 üzenetére
Azért nem annyira sürgős, mert a 205 könnyű, a 250 meg messze van azért, meg drága. Viszont az alapok eléggé meg fognak borulni.
A "régi" maxos szintű itemeknél a 600+ GS könnyű lesz és az garantált legendary (legalábbis azoth -tal. Mondjuk a tools craft szerintem anélkül is tuti legendary ha 600 fölé craftoljuk. Az új szint viszont nem lesz legendary. Arra kb 675 GS kell, meg azoth.Mondjuk nem lesz új szerver, így meg az egész elég súlytalan. Mindent feloldunk pár óra vagy 1-2 nap alatt és kb semmi verseny a többségnek ezután. A BiS itemekre lehet nyomulni de az néhol idő alapon korlátos (napi craft), meg elég réteg tartalom. Murisabb lehet ha vannak külöbségek és nem mindenki "maxos".
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus #2306 üzenetére
Most mindennek megemelkedett az ára, farmolnak az emberek ezerrel, ahogy kijön a patch egyből ugorhassanak a craftolásnál a max szintre.
Lementettem én is egy pár receptet, mihez mi kell, azokat gyűjtögetem, a szabadságkérelmem is beadtam
Kellene a mihamarabbi 700-as Gear score.
Amikor kijött a PTR, másnap pl a Lodestone darabja 4 arany volt a piacon, hálistennek mérséklődött 1.2-re, de a lelőhelyek kb mindig üresek. -
mikromanus
veterán
Nagy a csend. Mi a helyzet? No PTR -no love?
(vagy csak mindenki kockul)
#2293CactuS
Hasznos lehet a farmolós set, de elég nagy szokott lenni a verseny a ritka anyagoknál. A bőrnél megérheti ha a T3-as anyagot farmolod. A többinél elég ritkás az elérhető célpont. Hasznos lenne ott is, de macera picit váltogatni mikor ott van kb 8 orichalcum node és négyen próbálják levadászni. De a luck mindenképp hasznos. Normál farmolásnál a mennyiség bónuszokra figyelek, a luck meg akkor hanem veszélyes a terep. Mondjuk mostanság nem sokat játszottam. Most nézegettem vissza PTR-re, meg így a PTR zárás után a "NormáL" szerverekre. -
-
válasz
l.skywalker #2301 üzenetére
Hát, azért már kevesebb az időm rá, meg wz tipikusan az a játék, hogy rengeteg dolog van benne, mire elindulnék questelni, kell a töltény, de nincs hozzá mati, irány hemp-et vadászni, aztán kéne kaja is meg poti, de közben kéne az alapanyag is. És így ma délelőtt se tudtam questelni végül.
Amúgy van pár finom qol benne, pl. a teleport, már nem kell farmolni az utazáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest