- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andikaaa
aktív tag
Ilyet rendeltem, ez ultraclear. Kb. olyan tapintásra, vastagságra, mint a gyári volt, szóval nem a legjobb, de olcsó. Előnye még, hogy pár nap alatt itt volt.
-
ASRMartyn
tag
Ski Jump Giants 13-mal én is nagyon szerettem volna játszani, sajnos kidobott, így a Ski Jumping 12-vel tolom
Az autósok közül jelenleg a Drag Racinggel játszom, az tökéletesen fut
Nálam a SongPop nem indul el, pedig ez nagyon kéne
Fifát pedig inkább játszom PS-en, mint telón
-
w333
félisten
Ha jól emlékszem akkor Samsung Galaxy S Advance volt a másik telefon ...
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én elvből sem vennék Samsung-ot, nincs velük semmi bajom és minden elismerésem előttük nagyon jó kis telókat készítenek de szerintem ezt az Amoled kijelzőt és középső fizikai gombot el kéne már felejteni valamelyik nap összehasonlítottam a zte telómat a Galaxy S2 és S3 és azt kell hogy mondjam hogy én sokkal szebb és reálisabb színeket és képpontokat látok a Zte-ben a Samsung olyan túl tömény kontrasztos és pixeles az ikonok-nál az egész !!! Viszont a Nexus S -nek nagyon szép színei vannak, én pl. ahoz tudnám hasonlítani a zte-t
-
89BDave89
tag
Én meg azt mondom hogy a T egy shit. Sajnos én is náluk vagyok, ettől függetlenül utálom, hozzá nem értő emberek gyülekezete. tisztelet a kivételnek.
Inkább a felhasználói tapasztalatokra hallgass, illetve azok alapján te döntsd. Vannak hibái A telefonnak, itt a fórumon mindrol olvashatsz , de amúgy hibátlan telefont ne is keress. -
tPedro_
őstag
Hello,
En is egy ilyen telefont vettem, majd egy honapja, szinten elso okostelefonom. Egyelore nem bantam meg es ez szerintem nem is fog valtozni, elegedett vagyok vele.
- Erintessel kapcsolatban, valoban elofordult, hogy nem mindig reagalt, bar nekem a gyari folia van meg rajta.
- FM radio nekem se hianyzik, zenet se szoktam hallgatni rola.
- A rezgesre nincs panaszom, eddig mindig megereztem.
- A WIFI kozben erzeketlenseg nekem eddig 1x jott elo. Lehet hogy veletlen, de par nappal azutan, hogy frissitettem B04-re.Mikor utanajartam vasarlas elott, rajottem, hogy tokeletes telefon nincs, nem fogok tudni olyat venni aminek semmi hibaja sincs es ami minden reszleteben tokeletesen megfelelo.
Hozzatartozik, hogy ezelott egy Nokia 5070-es telefonom volt, ahhoz kepest ez meg eg es fold plusz ezert nem is volt osszehasonlitasi alapom mas Androidos telefonokkal.
Szerintem jo vetel volt.
-
moriak
tag
Szia! ZTE fórumban ZTE tulajként én a Grand X-et javaslom. (nem meglepő
)
Ár/érték arányban nagyon rég találkoztam ilyen készülékkel.
Szerintem kicsit fel vannak nagyítva a hibák. Ehhez azt is hozzá kell tennem, szoftveres hibákról van szó. A telefon se olyan rég jött ki és a ZTE-nél és látszik, hogy igyekeznek, nem véletlen, hogy B04-es szoftver van már rajta. Sőt ami plussz pont, hogy itt a fórumban is segítőkészek.
Nagyobb méretben vesz fel videót, 8Mpx a kamerája (reméljük szoftveresen hozzányúlnak rendesen a következő verzióhoz, mert vaku az nem hozza a szintet de szerintem nappali fényviszonyok mellett átlagos képeket készít), kijelző nagyobb, felbontás nagyobb ill. PPI is nagyobb.
Nálam nem jelentkezett a kijelző érzéketlensége sőt előtte Galaxy Ace készülékem volt és annál érzékenyebb.
Illetve a processzor sem gyenge és 1GB Ram van a GrandX-ben míg az Adcance-ban 786.
Lassan két hete használom de h*lye lettem volna nem megvenni. -
rizso
addikt
Teljesen jól reagál az érintésekre, ettől nem kell félni. Rezgés olyan amilyen, én is jobban örülnék egy erősebb vibramotornak. Wifi használatakor nem érzéketlen a kijelző, tehát ha aktív a wifi, ugyanúgy tudod használni. Ritka (de sajnos létező) hiba, mikor "lefagy" a kijelző. Mióta nekem megvan (az elsők között kaptam kézhez), összesen kétszer fordult eddig elő.
Én azt mondom, hogy megéri az árát. De ha a T-mobile webshopból veszed, akkor még mindig lesz 8 napod az indoklás nélküli elállásra, ha mégis csalódnál a készülékben
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest