- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Collos23
tag
Ezt a választ kaptam az imént.
LG L9
Antutu: 7400
Quadrant: 3100Ahogy látom az AnTuTu nagyon elmarad, viszont a Quadrant hasonló
Előfordulhat, hogy nem ugyanazzal az AnTuTu-val csinálták a tesztet? -
Collos23
tag
Igen már végigolvastam azt is
és a fő probléma ott a tárhely, a többivel nagy részben megvannak elégedve a tulajok úgy mint itt is. Hiába recseg a hangszóró, de a tulajok nagy része megvan elégedve a készülékkel.
-
Collos23
tag
Jó persze mindegyik telefonnál vannak ilyen gondok, én még olyan telefonról nem olvastam amelyiknél ne lettek volna hasonló gondok. Mint például ennél a telefonnál is írták, hogy recseg a hangszóró telefonálás közben és nem is egy ember írta. De ez olyan dolog, hogy 50 ezerért ne recsegjen nekem a hangszóró. És elolvasom ezeket a gondokat is természetesen, de van 1 olyan érzésem, hogy ez direkt negatív kampány vagy az illető le akarja húzni a gyártót, mert valami nem olyan volt mint amilyennek elképzelte. Ettől függetlenül nem veszem túlzottan komolyan az ilyen bejegyzéseket, természetesen ha 50-100 ember írja már akkor elhiszem. Ugyanígy voltam amikor a tabletemet vettem. Először kinéztem a MyAudio 10 colos tabletjét, majd folyamatosan csak rosszat olvastam róla és, hogy az emberek cserélik folyamatosan vissza. Nem is vettem meg. Ezért inkább gyűjtöttem tovább és vettem egy Acer Iconia A510-et és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, míg visszanéztem a MyAudio fórumjára valamelyik nap és ott még mindig fenn állnak a problémák.
-
Collos23
tag
Hellosztok!
Telefon vételt tervezek szűkös határidőn belül és 2 telefon között vacillálok. Az egyik ez lenne a másik pedig LG L9. Ahogy utána olvastam hardverileg majdnem azonos a 2 telefon. Az Intel nagyon betalált HyperThreadingel, mivel így ugyanazt hozza mint a Tegra 2. GPU ugyanaz mind a két telefonnál RAM is ugyanannyi. Kijelzőnél ugye az a 0,4 coll számomra nem jelentős. Véleményetek szerint melyik a jobb vétel és miért?
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Vicces képek
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest