- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFMFer
csendes tag
És a mérete is akkora, mint a gyárinak? Mert amit a Nillkin tokhoz kaptam, mintha kisebb lenne.
-
SFMFer
csendes tag
-
SFMFer
csendes tag
Ha egy játékot akarok telepíteni és azt írja, hogy "Nem sikerült telepíteni az USB-háttértáron vagy SD-kártyán", akkor mi a teendő?
Ebayről szeretnék fóliát rendelni a telefonra, szerintetek melyik fajtát lenne érdemes venni? Mert van fent nem egy. Esetleg tapasztalatok?
-
SFMFer
csendes tag
Ha egy játékot akarok telepíteni és azt írja, hogy "Nem sikerült telepíteni az USB-háttértáron vagy SD-kártyán", akkor mi a teendő?
Korábban már olvasgattam, hogy ajánlottatok egy jobb fényképezőprogramot, mint ami rajta van. Azt le tudnátok írni nekem?
Még egy kérdésem lenne: Ebayről szeretnék fóliát rendelni a telefonra, szerintetek melyik fajtát lenne érdemes venni? Mert van fent nem egy. Esetleg tapasztalatok?
Előre is köszi.
Így egy hónap használat után nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal. Semmi 2 mp-es szünet, semmi screen lock lefagyás, semmi kikapcsolás nem jelentkezett eddig.
-
SFMFer
csendes tag
Na, úgy döntöttem, hogy mivel már majdnem 2 hete használom a telefont leírom a tapasztalataimat.
Ami miatt féltem, azok a kínai gyermekbetegségek. (Hangszórórecsgés, kijelző érzéketlenség stb.)
Nos, ezek közül egyiket sem tapasztaltam. Az érintőkijelző tökéletes, a hangszóró is tetszik. A feloldóképernyő sem fagyott le még soha. A telefon ebből minden szempontból OK.Áttérnék a játékokra... Amiket feltettem, azoknak nagy része ment, de sajnos jó pár olyannal is találkoztam, amit nem támogat a készülék, pedig nagyon szerettem volna rajta játszani...
Amik nem indultak:
-Race of Champions
-Asphalt 6
-Asphalt 7
-Penalty shootout
-Ski Jump Giants 13Valaki kérdezett, hogy milyen jobb játékok mennek rajta, hát én ezeket ajánlanám:
-Flick Shoot
-Riptide GP
-TurboFly HDValaki jó autós játékokat tudna ajánlani, amit visz a telefon? Focisok közül Fifa, PES az fut?
-
SFMFer
csendes tag
Egy kis segítség kellene. Akinek van 5 perce az írna nekem egy PÜ-t?
Előre is köszönöm.
-
SFMFer
csendes tag
Nektek a gyári Facebook, Youtube, Play áruház alkalmazások működtek?
Nálam csak a Twitter akar működni.
-
SFMFer
csendes tag
Csinálhatok vele bármit nem lesz jó.
Csináltam egy gyári visszaállítást is, lehet ez nem volt jó döntés. A mobilinternet beállításai miatt.
Nem?
-
SFMFer
csendes tag
Rámegyek a google play-re és azt írja, hogy: Nincs kapcsolat. Alatta van egy újra gomb amit hiába nyomkodok... Pedig wifiről vagyok fent.
-
SFMFer
csendes tag
A telefonban hol tudok kijelentkezni a google fiókból, amit korábban megadtam?
-
SFMFer
csendes tag
Miért van az, hogy ha a telefonon rámegyek a Google Play-re azt írja, hogy nincs hálózat?
Pedig a chrome is működik... Nem értem...
-
SFMFer
csendes tag
Holnap vesszük, már nagyon várom.
Mennyi ideig töltöttétek az aksiját először?
Igen, közben már utánaolvastam, hogy nem kell először hosszú órákig tölteni. Az előző telefonomat még kellett.
-
SFMFer
csendes tag
Nem tudom mivel indokolták, én nem voltam ott.
Szüleim kérdezték, hogy van-e a telefonból és akkor mondták, hogy talán ezt nem kellene megvenni.
-
SFMFer
csendes tag
Ma a T-ben azt mondták, hogy ne vegyek ilyen telefont, mert egy shit.
Szerintetek?
-
SFMFer
csendes tag
EMBEREK!
Valakinek ilyen tokja nincs esetleg?
Mert megvenném. Vagy valaki nem tervezi, hogy rendel ebay-ről?
-
SFMFer
csendes tag
eBay-ről mennyi a szállítási díj? (Pl. annál a toknál, amit korábban linkeltetek)
-
SFMFer
csendes tag
Ehhez hasonló kommenteket még várok és nagyon köszönöm azoknak, akik írtak!
Ez a B04 Ő?
És ha telepítem akkor elveszik a garancia?
-
SFMFer
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek! (Első hozzászólásom a fórumon.)
A topic kb. háromnegyed részét elolvastam, youtubeon is az összes videót megnéztem a telefonnal kapcsolatban, viszont mostanában felmerült bennem pár kérdés. Igazából először nagyon tetszett a telefon, de mikor jobban belemerültem már akadtak kétségeim.
Szóval:
Több videóban is láttam, hogy a telefon nem reagál valami jól az érintésre, ez volt az első dolog ami nem nagyon tetszett. Olvasgattam itt is róla, ki is próbáltam T-Pontban, ott nem tapasztaltam hasonló problémát.
Az FM rádió hiánya nem nagyon zavar engem.
És még van jó pár apróbb hiba, ami elég zavaró... Az erőtlen rezgés, érzéketlen képernyő wifi használatakor.
Összességében nem tudom, hogy mit gondoljak a telefonról. Tanácstalan vagyok, mert ez lenne a max. árkategória amit költeni szeretnék egy androidos telefonra, de nem is szeretnék olyat venni, hogy 1 hét után megbánjam. Még nézegettem a Samsung Advance S-t is, mondjuk nem olyan részletesen.
Tudnátok nekem segíteni a döntésben?
Egyébként ez lenne az első androidos telefonom, jelenleg egy LG KP500-t használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8GB Green
- iPhone 14 pro 128 GB kártyafüggetlen
- újszerű iPhone 13 Pro 128GB alpine green alpesi zöld független Apple
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest