- IFA 2026: Nagy ugrást ígér az EarFun Air Pro 5 aktív zajszűrésben
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- A széria eddigi legfényesebb kijelzőjét tudhatja magáénak a Xiaomi Smart Band 11
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- Diákokra szabott butatelefont csinált a HMD
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- IFA 2026: Itt van, de még vitrinben maradt a Xiaomi 18 Fold
- iPhone topik
- Microsoft Rewards
- Google Pixel topik
- IFA 2026: Élőben brutál jól néz ki a Tonino Lamborghini telefon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
instantwater
addikt
-
Krisszer
aktív tag
-
Fecogame
veterán
-
Krisszer
aktív tag
Nekem is tetszik a Google Photos, annyi, hogy 3 havonta lementem az összes képemet a szerveremre, biztos, ami biztos
Előre lehet időzíteni 1 évre, így csak évente kell hozzányúlnom.esetleg van valami script arra, hogy a takeoutot rendezze valami kicsit emészthetőbbre? így húztam én is be a guglis fotókat, csak világfájdalom volt berendezgetni Immichbe
-
Fecogame
veterán
Nekem is tetszik a Google Photos, annyi, hogy 3 havonta lementem az összes képemet a szerveremre, biztos, ami biztos
Előre lehet időzíteni 1 évre, így csak évente kell hozzányúlnom. -
Krisszer
aktív tag
Használja valaki az Infomaniak my kSuite+t?
1TB kDrive tárhely havi 1.6 euróért elég jó ajánlatnak hangzik.
Jóval olcsóbb, mint a Google One.az "Advanced sovereign AI" nem igazán tetszik, se az, hogy nem találok semmi infót semmilyen security auditról, mert ugye messziről jött ember azt mond, amit akar, de az árak kétségtelenül csábítóak..
-
törölt tag
Banana, banana, banana, terracotta, banana terracotta, terracotta pie.
-
instantwater
addikt
Használja valaki az Infomaniak my kSuite+t?
1TB kDrive tárhely havi 1.6 euróért elég jó ajánlatnak hangzik.
Jóval olcsóbb, mint a Google One. -
Metal213
tag
Úgy tűnik, hogy a Google kíváncsi az én nano bananámra...
-
Krisszer
aktív tag
kellett ez, mint egy falat banánkenyér a szomjazónak..
-
Balázs Z.
aktív tag
-
stuka20
senior tag
Vagy Proton. De ott meg nagyon lassú a böngészés.
-
Balázs Z.
aktív tag
Vannak európai alternatívák, pl:
-
Bareszotron
aktív tag
Amúgy én szeretem használni a Google Fotókat. Akkor is szimpatikus volt amikor ingyenes végtelen tárhely volt (persze ami ingyenes annak más ára van persze) de most is próbáltam ki több szolgáltatást ami képeket tárol (mint a Flickr, Yandex.Disk, Amazon Photos) de a Google Fotók ami ezekből a legjobb rendszerezés, áttekintés, visszatekerhetőség tekintetében. Persze már a Google szolgáltatásaiban egyre kevésbé bízok így mindig "több vasat tartok a tűzben" mert nem egy dolog volt a Google háza táján amit meg kedveltem és használtam majd megszüntették. Így az már bennem van hogy ki tudja mikor szűnik meg megint egy Google szolgáltatás amihez már hozzá szoktam.
Ezek közül max az Amazon-ban bíznék.
+a Yandex orosz -
Andras-G
csendes tag
Amúgy én szeretem használni a Google Fotókat. Akkor is szimpatikus volt amikor ingyenes végtelen tárhely volt (persze ami ingyenes annak más ára van persze) de most is próbáltam ki több szolgáltatást ami képeket tárol (mint a Flickr, Yandex.Disk, Amazon Photos) de a Google Fotók ami ezekből a legjobb rendszerezés, áttekintés, visszatekerhetőség tekintetében. Persze már a Google szolgáltatásaiban egyre kevésbé bízok így mindig "több vasat tartok a tűzben" mert nem egy dolog volt a Google háza táján amit meg kedveltem és használtam majd megszüntették. Így az már bennem van hogy ki tudja mikor szűnik meg megint egy Google szolgáltatás amihez már hozzá szoktam.
-
Andras-G
csendes tag
Én is kikapcsoltam amit tudtam, de asszem ennek ellenére is láttam valahol csoportosítva a képeimet, pl kutyák.. tájképek stb
Végülis mi a privát legfőbb lényege. Nem látják más emberek publikusan az interneten. Ha így gondolsz rá akkor végülis "emberek" nem látják. A robotoknak meg a te képed egy a millióból. Igazán egy adat vagy a tömegben. Ki emelmzi, tanul belőle és tovább megy.
Ha igazán privátba akarsz képet tárolni akkor (Windows 10/11-et se használj) kell egy Linux-os PC és egy pár terrás HDD bele. Akár fel dobhatod egy OwnCloud-al ha tudod konfigolni akkor még netre is meg nyitható (bár abba megint ott a kockázat hogy akár fel is törhetik és mások is látják majd)
-
oli987
aktív tag
Haha vicces, oda vannak feltöltve a képeim szóval ne ijeszgess.
Ugyan, ha Te oda töltesz fel, akkor teljesen privát.
-
Bareszotron
aktív tag
aham, privát...
Google's access: While your photos are not used for ads, Google can access them for its services, such as using AI for features like face grouping.
Face grouping: Face grouping is only visible to you, but Google does use this technology to organize your photos.
Sharing risks: Be mindful of sharing settings, as sharing a photo with someone else or creating a shareable link can make it accessible to others.Első dolgom kikapcsolni. Otthon a serverre mentem ami esetleg kell.
Én is kikapcsoltam amit tudtam, de asszem ennek ellenére is láttam valahol csoportosítva a képeimet, pl kutyák.. tájképek stb
-
ViZion
félisten
A Google Fotók csak azért kell hogy biztonságban teljesen privátban el legyenek mentve a képeink. ennyi, többet nem kell tudjon.
aham, privát...
Google's access: While your photos are not used for ads, Google can access them for its services, such as using AI for features like face grouping.
Face grouping: Face grouping is only visible to you, but Google does use this technology to organize your photos.
Sharing risks: Be mindful of sharing settings, as sharing a photo with someone else or creating a shareable link can make it accessible to others.Első dolgom kikapcsolni. Otthon a serverre mentem ami esetleg kell.
-
Bareszotron
aktív tag
-
oli987
aktív tag
A Google Fotók csak azért kell hogy biztonságban teljesen privátban el legyenek mentve a képeink. ennyi, többet nem kell tudjon.
A Google biztos teljesen privát.
-
Bareszotron
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Kedvenc zene a mai napra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Villanyszerelés
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Készpénzes / Utalásos konzol felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Újszerű Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB Kártyafüggetlen, Fekete titán, 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 0 perces Bontatlan Samsung SM-X930 Galaxy Tab S11 Ultra, 12/256GB, 14,6", Wi-Fi, Szürke
Előre lehet időzíteni 1 évre, így csak évente kell hozzányúlnom.