Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco M3 - felújított állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nekem is tetszik a Google Photos, annyi, hogy 3 havonta lementem az összes képemet a szerveremre, biztos, ami biztos
Előre lehet időzíteni 1 évre, így csak évente kell hozzányúlnom. -
Krisszer
aktív tag
válasz
instantwater
üzenetére
az "Advanced sovereign AI" nem igazán tetszik, se az, hogy nem találok semmi infót semmilyen security auditról, mert ugye messziről jött ember azt mond, amit akar, de az árak kétségtelenül csábítóak..
-
Alusky
senior tag
Banana, banana, banana, terracotta, banana terracotta, terracotta pie.
-
Használja valaki az Infomaniak my kSuite+t?
1TB kDrive tárhely havi 1.6 euróért elég jó ajánlatnak hangzik.
Jóval olcsóbb, mint a Google One. -
Metal213
tag
Úgy tűnik, hogy a Google kíváncsi az én nano bananámra...
-
Krisszer
aktív tag
kellett ez, mint egy falat banánkenyér a szomjazónak..
-
stuka20
senior tag
Vagy Proton. De ott meg nagyon lassú a böngészés.
-
Balázs Z.
aktív tag
Vannak európai alternatívák, pl:
-
Andras-G
csendes tag
Amúgy én szeretem használni a Google Fotókat. Akkor is szimpatikus volt amikor ingyenes végtelen tárhely volt (persze ami ingyenes annak más ára van persze) de most is próbáltam ki több szolgáltatást ami képeket tárol (mint a Flickr, Yandex.Disk, Amazon Photos) de a Google Fotók ami ezekből a legjobb rendszerezés, áttekintés, visszatekerhetőség tekintetében. Persze már a Google szolgáltatásaiban egyre kevésbé bízok így mindig "több vasat tartok a tűzben" mert nem egy dolog volt a Google háza táján amit meg kedveltem és használtam majd megszüntették. Így az már bennem van hogy ki tudja mikor szűnik meg megint egy Google szolgáltatás amihez már hozzá szoktam.
-
Andras-G
csendes tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Végülis mi a privát legfőbb lényege. Nem látják más emberek publikusan az interneten. Ha így gondolsz rá akkor végülis "emberek" nem látják. A robotoknak meg a te képed egy a millióból. Igazán egy adat vagy a tömegben. Ki emelmzi, tanul belőle és tovább megy.
Ha igazán privátba akarsz képet tárolni akkor (Windows 10/11-et se használj) kell egy Linux-os PC és egy pár terrás HDD bele. Akár fel dobhatod egy OwnCloud-al ha tudod konfigolni akkor még netre is meg nyitható (bár abba megint ott a kockázat hogy akár fel is törhetik és mások is látják majd)
-
oli987
junior tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ugyan, ha Te oda töltesz fel, akkor teljesen privát.
-
válasz
Bareszotron
üzenetére
aham, privát...
Google's access: While your photos are not used for ads, Google can access them for its services, such as using AI for features like face grouping.
Face grouping: Face grouping is only visible to you, but Google does use this technology to organize your photos.
Sharing risks: Be mindful of sharing settings, as sharing a photo with someone else or creating a shareable link can make it accessible to others.Első dolgom kikapcsolni. Otthon a serverre mentem ami esetleg kell.
-
oli987
junior tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
A Google biztos teljesen privát.
-
Bareszotron
tag
A Google Fotók csak azért kell hogy biztonságban teljesen privátban el legyenek mentve a képeink. ennyi, többet nem kell tudjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Előre lehet időzíteni 1 évre, így csak évente kell hozzányúlnom.