-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
M0ng00se #37848 üzenetére
Hogy kijön-e a vásárolandó készüléken - és mikor - a hiba, az nagy lutri. Én rászántam magam, és kicseréltem a kamerát (az aksival együtt akartam, de abbl hibásat kaptam sárgaföldről, inkább hagyjuk...) - kivitelezhető mutatvány, de semmi garancia nincs rá, hogy igényesen és utána is vállalható állapotban szét tudod szedni a készülékházat. Én egy új komplett hátlapot is rendeltem hozzá, mert egyrészt csúnya volt, másrészt számítottam rá, hogy az eredeti kuka lesz mire leszedem. Igazam lett, és ugyan sok odafigyeléssel és megfelelő türelemmel ki lehet cserélni, nem egy életbiztostás. A csere óta amúgy én is sokat nyúzom a kamerát, azóta nem lilul, szépen működik, bár a berendelt pótalkatrész színhűségével van egy kis bibi, de annyi baj legyen, működik és nem lila.
-
Derrewyn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged