-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
M0ng00se #37848 üzenetére
Hogy kijön-e a vásárolandó készüléken - és mikor - a hiba, az nagy lutri. Én rászántam magam, és kicseréltem a kamerát (az aksival együtt akartam, de abbl hibásat kaptam sárgaföldről, inkább hagyjuk...) - kivitelezhető mutatvány, de semmi garancia nincs rá, hogy igényesen és utána is vállalható állapotban szét tudod szedni a készülékházat. Én egy új komplett hátlapot is rendeltem hozzá, mert egyrészt csúnya volt, másrészt számítottam rá, hogy az eredeti kuka lesz mire leszedem. Igazam lett, és ugyan sok odafigyeléssel és megfelelő türelemmel ki lehet cserélni, nem egy életbiztostás. A csere óta amúgy én is sokat nyúzom a kamerát, azóta nem lilul, szépen működik, bár a berendelt pótalkatrész színhűségével van egy kis bibi, de annyi baj legyen, működik és nem lila.
-
Derrewyn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest