Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
concrete
csendes tag
válasz
s3nsitivity #28415 üzenetére
írtam egy privátot, légyszi nézd meg köszi
-
concrete
csendes tag
válasz
Derrewyn #28411 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot egy szervízzel, azt mondják senki nem vállalja el csak a plexi+panel cseréjét, mert össze van ragasztva az LCD-vel, és amint azt leválasztanák, eltörne a kijelző maga, így 42ezer az árajánlat.. Komolyan gondolkozom, megéri-e cserélni. Így is még egy évig fizetem a havi 6700-at a telefonra.
-
concrete
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kicsit görbe volt az estém, és a telefon masszív gorilla üvege berepedt.. Használni ugyan tudom tőle, de nagyon csúnya. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek lehetséges-e csak maga az üveg-rész cseréje, vagy egyben kell vennem egy kijelzőt (nézegettem, 35-50ezer)?
1 éves múlt a telefon, t-mobilban vettem. Tudtok esetleg valami hasznos infót nyújtani nekem ezzel az egésszel kapcsolatban? -
concrete
csendes tag
Sziasztok. Ha rajtam kívül is zavar valakit a FB Messenger kötelező használata, akkor telepítés után egyszerűen tiltsátok le. Bocs ha volt már
-
concrete
csendes tag
Sziasztok!
Szilikon tokban hordtam a telót, semmi bajom nem volt vele. Viszont ma levettem megtisztogatni belülről, és észrevettem, hogy a telefon hátulján a fehér csíkok helyenként bekékültek. Gondolom lejött némi festék a tokról.. Mivel tudom ezt letisztítani szerintetek? Alkohollal így elsőre nem jött le.
-
concrete
csendes tag
Mit nyújt ez az s-off, meg custom romok konkrétan? gyorsabb lesz a telefon?
-
concrete
csendes tag
Ahoj!
Használ valaki külső akksit a telefonhoz? Mit javasoltok?
-
concrete
csendes tag
Hali.
Először is, jelentem, a pisás/utána alaposan leöblített telefon még mindig szuperál
Másodszor pedig szeretném megkérdezni, hogyan tudok betenni külső sms hangot? A Ringtone maker sajnos csak az alap értesítési hangot tudja megváltoztatni, az smst nem -
concrete
csendes tag
Az alsó menüsorhoz (dock) csak annyit, hogy aki nem tudná, lehet cserélgetni azt a 4 db ikont! Én mondjuk örülnék, ha 5 is elférne
-
concrete
csendes tag
válasz
Badboys #5660 üzenetére
Egy biztos: nem szabad hagyni, hogy kikapcsolásig merüljön!
Lehet nagy butaságot mondok, de én úgy vettem észre, hogy ha viszont nem hagyom mondjuk 30% alá menni, akkor töltés nélkül onnan lefelé már gyorsabban merül, de gondolom ez csak a százalékmérő pontatlanságából adódik. -
concrete
csendes tag
A romolásról csak annyit, hogy tapasztalatom szerint mindennek ára van. Pl. leggyakrabban a gyorsaság a stabilitás hátrányára növekszik - bár kétlem hogy ez a gép bárkinek is lassú lenne.
Én személy szerint annak örülnék, ha eltüntethetném a telefonból teljesen a sok, számomra haszontalan gyárilag telepített és háttérben futó appot. -
concrete
csendes tag
Ha elviszem leadom gariba, mert mondjuk valami baja van... Ezt ha szétszedik, gondolom az utána meglátszik rajta. Olyankor nem kérhetek újat?
Egy haverom már így kapott másodjára új iphonet. -
concrete
csendes tag
Ok haverok, azt nem mondtátok hogy ne vaksötétben csináljam a tesztet
DD
Most már jó minden, köszi -
concrete
csendes tag
Háááát, most végig a fülem mellett, nem mozgattam direkt, nem kapcsolt szét. Lehet, hogy csak elszoktam ettől, és még rá kell állnom. Majd próbálgatom, köszi.
Viszont ennél a szervízmenünél mégis mit kellene tapasztalnom a light sensor test közben? Mert komolyan, semmi nem történik. (Ehhez képest érzékeli a fény erejét a telefon maga körül) -
concrete
csendes tag
A cella különböző, másik sim sajnos nincs, viszont 3g/edge ezen a környéken elég gyakran váltja egymást. De gondolom az nem normális, hogy ha a jelerősség mondjuk lecsökken edge szintre, akkor szétkapcsol a hívás. Factory reset már volt.
Szerk.: Most próbálgattam az ügyfélszolgálat telefonszámával kísérletezgetni. Kihangosítva nem szakad meg, a fülemnél viszont igen, főleg, ha az arcom közvetlen közelében. De nem látom, hogy olyankor felvillanna a képernyő.
-
concrete
csendes tag
Eddig azt hittem, én vagyok a béna, de mostmár bizonyos, hogy a telóval nem stimmel valami:
Állandóan megszakad telefonálás közben. Először azt hittem, nem kapcsol ki a kijelző a fülemnél, de most már látom, hogy igen. Mi lehet a gond?
-
concrete
csendes tag
Mik a tapasztalatok (akinek esetleg volt mindkettő) ?
A fekete jobban állja a sarat? Holnapig még benne vagyok a 8 naposban...
-
concrete
csendes tag
Más: olvastam, hogy van a gépben shake control, rázogatásra lehet némítani. Nekem sehogy sem működik, és beállítást sem találok rá.
Szerintetek ha lecserélem a launchert, az nagyon vissza fog venni a rendszer smooth-ságából?
-
concrete
csendes tag
válasz
ForRedGlory #5178 üzenetére
De jó nekem
Nem lesz semmi baj, nem lesz semmi baj...
-
concrete
csendes tag
Nem mintha büszke lennék magamra, de a telóra mindenképpen:
Tegnap kicsit bebaszcsiztunk, és egykezes pisilés közben gondoltam felnézek ide elolvasni az újdonságokat.
Kiesett a kezemből, bele a wc-be, egyenesen a vízbe. A reakcióm erre az volt, hogy gyorsan kikaptam és lemostam szappannal
Hozzá sem mertem érni kb. egy órán át, aztán kipróbáltam.
Minden zsír! 8) -
concrete
csendes tag
Csütörtökön rendeltem, ma már átvehettem PPP-ban. T-s, illesztések tökéletesek, pixelhibát nem látok. Hogyan tudom meg, hdr mikrofonom van-e?
-
concrete
csendes tag
Sziasztok!
Én is megrendeltem a T-nél, jövő hétre megjön. Valóban adnak hozzá itthon is tokot ajándékba? Ha nem, hol tudok venni (nem ilyen 5ezrekért
)
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest