Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Yettel topik
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nalninh #33497 üzenetére
Én is M7 tulaj vagyok, nem tudod, hogy Timbuktuban a főtéri zöldséges miért nem árul kalocsai paprikát?
Komolyan emberek, miért kell totál offtopic kérdésekkel bombázni a fórumot? Csak azért mert ilyen telefonod van, még nem lesz a témához kapcsolódó...
Hogy On is legyek, hamarosan letelik a 2 évem és egyelőre nem látok semmi alternatívát váltásra, mármint olyat, ami ténylegesen előrelépés is lenne (és nem csak számokban). Tudom jön az M9, de amire használom, arra az M7 is tökéletes.
Korábbi telefonoknál nem volt ritka, hogy közel voltam ahhoz, hogy földhöz csapjam (Moto Defy hívás közben bontott, képernyő feloldása fél perc volt, hasonlók), most viszont teljesen elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest