- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Parasajt
újonc
válasz
BenHans #29344 üzenetére
Nem, ne érts félre nem megsértődve írtam csak egyszerű családból származom, szóval 100 ezret egy telefonért mindenki a környezetembe hőkölve mondja ,hogy ennyiért egy kocsit lehet venni meg hasonló, persze én is hasonló gondolkodású vagyok mivel azért ~180 ezret vagy az e-körüli értékkel érkező mobilokért nem adnék ki ennyit. Az Iphone árát le se írom.
De ha szeretnék egy megbízható mobilt ami 2 év múlva se roppan össze a kezembe meg nem pattogzik le róla a festék és még úgy ahogy bírja a terhelést. Akkor az bizony 100 ezret megér.
-
Parasajt
újonc
válasz
BenHans #29340 üzenetére
Hali!
Először is köszönöm a gyors válaszokat!Igen, egyrészt nincs pénzem m8-ra de valahogy jobban bejön az m7,másrészt nincs is szükségem olyan erős hardverre. Egy jól összerakott 4,5" és 5" nagyságú telefont akarok.
Még nem nézelődtem nagyon ,hogy hol vehetnék a bolti ára még kicsit drága ha találok egy szép állapotú még jobb esetbe garis használt m7-est lehet megveszem több marad.Ez és a Lg G2 között gondolkodom de igaz ami igaz jóval erősebb a hardver, nagyobb a kijelző (de annál is vannak nagyobbak tehát ez nem előny), jobb az akkumulátor ,de ahogy nézegettem onscreen adatokat xda- fórumokon, az g2 kb 6óra10perc körül volt nagyjából a m7 nél meg úgy 5óra30perc átlagosan(egyéb okos appokkal mint a greenfy,du battery) szóval ebben egy kicsit jobb de ez elhanyagolható. Ennek ellenére még mindig a M7 felé hajlok, és most megkérdeztem a társaságot.
Nem szoktam nagyon nagy játékokkal játszani olyanokra gondolok mint az asphalt 8 meg valami modern combat, vagy a fps zombis(nem tudom a nevét) ilyenekkel nem játszok, Reaper,Dots,Silent Agent ilyesmik vannak a telefonomon most per pillanat.
Olvasgatni szeretek feedly vel, zenét hallgatni, böngészni ilyenek. -
Bdanyy
addikt
válasz
BenHans #29175 üzenetére
Nekem a laptopom utangyartott toltoje csinálta ezt, mikor tönkrement, hogy néha nem töltötte fel rendesen a gépem (de egy korábbi modellt meg akkor is fel tudott). Az új toltovel meg megy szerencsére
Nekem rossz mobiltolto tönkretette a desire st, az Usb csak adatkapcsolatra volt jó, tölteni nem lehetett sehogy. Két gariztatas(elsőre kijelzot cseréltek csak, utána persze hogy nem töltött) és 5 hét után kb kaptam egy új telefont.
-
jozso1989
őstag
válasz
BenHans #29090 üzenetére
Istenem, ez de gáz... szegény srác. Azért mégis egy 200 rugós telefon, basszus. :/
Bezzeg a HTC vízálló telefonokat gyárt és nem is tud róla: vízálló M8
Elvileg az M7 is bírja. Én azért mondjuk még esőben sem veszem elő. Annyira jól össze vannak rakva a készülékeik, hogy nem szivárog be sehol víz.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #28440 üzenetére
Ez szerintem már egy-két hete kint van, csak nem jelzi külön. Viszont! A TV alkalmazás frissült, van benne T-home meg UPC. Nekem a Mindig TV hiányzik alapvetően, de lehet szerkeszteni is a listát. Tényleg kb, mint egy élő műsorújság, ha valami megtetszik ráböksz és átvált arra a csatornára. A VB meccseket meg külön is írja az alkalmazás, eredménnyel együtt, elég pofás összességében.
(#28441) s3nsitivity: Sense 6.5 nem? (Asszem neked is bejön az E8, keress rá, már vannak sample kamera képek, bemutatók, meg minden fityfene)
-
Badboys
őstag
-
BenHans
addikt
válasz
BenHans #27613 üzenetére
ui: a MA! tesztben azt írják hogy "a Lumia 920 az éjszakai fotózás királya", hát párom One-ja még szerencsére kéznél van és gyorsan ki is próbáltam őket egymás ellen, így tanúsíthatom hogy nagyon csúnyán odacsap neki az ultrapixel, és hazafele napsütésben is jobb volt. Ezt csak azért írom le, mert sok hater irogatta hogy az ultrapixelt egy alap PW-s nokia bármiben oda-vissza megalázza. Ezzel nem azt mondom hogy ne legyen jobb a HTC-k kamerája, de értitek...
Bocs az offért! -
saintex72
aktív tag
válasz
BenHans #27596 üzenetére
Én már túl vagyok rajta, előbb lilulás miatt, aztán egy hét múlva alsó hangszóró recsegéssel adtam be. Alsót, felsőt cserélték azóta jól szól. Persze az ominózus frissítős utáni napon kaptam meg.
Bár így, hogy a koppintásos ébresztés kimarad annyira nem érdekel. Egymillió app tudja az akkukímélést hasonló módon aktíválni.
Pl. Tavaj nyáron magammal vittem a németekhez a htc mellé egy xperia u telefont, ami itthon már délután sikított töltőért. Semmi másra nem használtam kinn, csak telefon, sms. Szinkron stb. kikapcsolva. Van valahol egy képernyőmentésem 5 nap után több mint 50%-al jöttem haza. A htc is bírta volna, de azon wifi stb. ment, amúgy az is tudta volna hozni ezt a szintet. -
markyy18
aktív tag
válasz
BenHans #27596 üzenetére
Nekem most a felső kezdett el recsegni de nagyon durván zene hallgatás és telefonálás közben, ez nagyon zavar sokáig nem bírom én is beadom szerintem, ezzel csak az a baj, hogy most volt szervizben kamera csere miatt és nem akarok megvállni tőle ismét 2 hétre.
GrandS: Nekem is csinált ilyet de nekem valószínű a gépem ment tönkre mert lakótársam gépe simán felismeri a telefonom. De egyébként nincs ilyen lehetőség max. be tudod kapcsolni az USB hibakeresést a fejlesztői beállításokban de ez nem biztos, hogy segít.
-
Badboys
őstag
válasz
BenHans #27303 üzenetére
Nálam a hanggal semmi probléma nincs sercegés. A Sense 6 óta meg szűnt az idegesítő hangszóró pattogás amikor az erősítő állítólag ki-be kapcsol. A töltéssel sincs semmi gondom normál. Merülési problémák sincsenek. Igaz én nyomtam egy gyárit a menüből. Viszont eddig alig lilult a kamera most viszont használhatatlan. Ami nagyon fölb@ott az a Googl+Sense baromság,hogy bizonyos programokat nem lát ami eddig ment. Ami zavaró még,hogy amikor kikapcsolom a gombok kikapcsolás után még 4-5 mp ig villognak.Ezért írtam elcserélem olyanra amin még 5.5 van. Senki nem izgult rá akik tombolnak,hogy nekik nem jutott Sense 6 pedig ajánlottam cserére. Csak sápítoznak ,majd akkor kezdhetnek szívni amikor észreveszik,hogy napi szinten használt program nem megy és ez köszönhető a Sense6+Googl párosnak. Jó nem valószínű,hogy használják azt ami nekem kellene.Nagyon kezd tele lenni a t@köm az androiddal, pedig nagyon szeretem a az Onet a dizájnt a minőséget és a jól optimalizált rendszert. K@rvára nem értem miért kell ilyen baromságokkal elszúrni valamit.
-
stilo18
addikt
válasz
BenHans #27303 üzenetére
Egyszerűen nem stabil. Mondatnak nekem bármit a saját fórumában, nálam nem volt az...
A viber pocsék, egyszerűen használhatatlan.
Sokszor dobott ez meg az leállt...Pedig rendes, gyári mokolatlan telefon volt.
Persze voltak nagyon jó tulajdonságai, kijelző, aksi, kamera... De mégse szerettem meg.
Egyébként a T-nél nincs (már) ezüst, nem lehet rendelni a webshopban. Békéscsabán van egy szem...Lehet Vodafone lesz akkor számhordozással... Ott csak 95 One...
-
dani3l
őstag
válasz
BenHans #27303 üzenetére
Az a fasza bör hatlap biztos külön dijazni fogja a viz alatti hasznalatot..
Egyebkent magyarazza mar el valaki, mi ertelme van egy 4k-s kijelzönek egy telefonban..Mar a full HD is tüeles, 6"-ig böven eleg lenne szerintem. Vicc, hogy az UHD tv-ket meg aranyaron lehet megvenni, de mobilban mar jön a 4k..
-
dani3l
őstag
válasz
BenHans #27242 üzenetére
"Viszont így még lehet remény a doubtap2wake-re..."
Nyugodtan el is felejtheted szerintem.. Gondolod a telefonok felere kiadtak a kesz frissitest, aztan gondoltak egyet, a többire meg majd meg csiszolgatnak egy kicsit aztan kiadnak egy masikat?
De ne legyen igazam.
Egyebkent ha valami, a DT2W pont nem eyecandy szvsz, marha hasznos feature. -
shadowcam
tag
válasz
BenHans #27206 üzenetére
Nem, nem akad. Nagyon smooth. 😉. Szerintem szebb, mint a gyári, ugyanakkor tökéletesen beleillik a Sense arculatba. Lehet színt állítani, betűméretet. Szerintem később lesz több lehetőség is, bár nekem így is tökéletesen megfelel. ☺ magyar nyelv egész jó, bár még csak béta fázisban van, ígérik hogy mihamarabb fejlesztik. Itt is kell néha szarakodni a toldalékokkal, ám ha türelmes vagy és szépen begépeled az adott szót, akkor azt a program elmenti és a későbbiekben elsőként ajánlja fel. Mint mondtam, kis gyakorlást / megszokást igényel, de nagyon szerethető. 👑
-
enginev3.0
félisten
válasz
BenHans #25707 üzenetére
Oda voltam érte
Sokkal de sokkal szebb mint képeken! Nagyon egybe van a telefon, sokkal masszívabb mint az M7, alig nagyobb még is érezhetően nagyobb a kijelződ. És ami fontos, hogy gyorsabb, folyamatosan M7-et nyomkodok, de érezhetően jóval gyorsabb volt az m8, persze, nem volt semmi extra program rajta, meg nyilván csak ma lettek bekapcsolva, de gyorsabb, smoothabbMájus első hetében lesz kapható
i love...
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Nuada herceg
őstag
-
hurrikan
addikt
válasz
BenHans #24397 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik a tok.
és ha már itt vagyok kifejtem a véleményem én is az M8-ról. Látom kapott hideget meleget.Tényleg kurvajó telefon, és gyönyörű, szoftveresen pedig mindennél jobb lett megint ahogy az el is árható a HTC-től.
Viszont az érdemi fejlesztések szinte a nullával egyenlőek proci alig jobb, RAM 2GB maradt, kijelző FHD maradt...jó... növelték az előlapi kamera felbontását, hátul dupla kamera van meg nőtt a kijelző/akksi, viszont pl. kivették az optikai képstabot, amit nem értek, de nagyon nem. Lett egy valag új szoftveres extra, de ezeket a régi One is megkapja. Nincs 4K videózás,amiért nem nagy kár de az FHD és HD ics "csak" 30fps-en marad, ami minden konkurens modellben 60/120fps. Inkább ez utóbbi a hiányzó, 4K kell a fenének.Tulajdonképpen megjátszották ugyan azt mint a Samsung az S5-el...kicsit nőtt, de hardveresen majdnem ugyan az maradt. Persze tökéletes telefon nincs, ez sem lett az, főleg a kamerával baszták el és a RAM-mal, de leginkább a kamerával, mivel azt érte a legtöbb kritika, és mégsem csináltak vele semmit, ugyan az a 4MP-es Ultrapixel maradt, ha a tavalyi mezőnyben nehéz volt a One-t értékesíteni, akkor a mostani mezőnyben még nehezebb lesz ezt.... ott a Z2, ott vannak a Kínai csodák...persze kétségtelen hogy minőségben az új One lett a legjobb, ahogy szoftveresen is, a HTC féle megbízhatóságot és stabilitást továbbra sem tudja a többi gyártó elérni. Sem a Sony sem a többi, és ez nem márka szimpátia, hanem valós tapasztalat alapján mondom. Itt jönnek a leggyorsabban a legkevesebb buggal a frissítések, rendszeresen, és figyelnek a felhasználói visszajelzésekre.
Tény az is hogy hiába csak 4MP, jobb sok 8-13MP-es kameránál is. Éjszaka pedig teljes mértékben verhetetlen. És a dual kamera által adott +lehetőségekben sok hasznos, és kevésbé hasznos jópofa dolog rejlik. De ez nem jelenti azt hogy a 60FPS-es FHD-t nem kellett volna engedélyezni mellé. A Dual LED-ért is nagy piros pont. Ahogy azért is hogy mintegy 25-30ezerrel alá mentek a konkurens csúcsmodelleknek. (a nagy gyártókénak) Viszont azt sem értem, hogy ha már dual kameráznak mint nem csinálták meg azt, hogy beletesznek egy 13 vagy 16MP-t +az Ultrapixelt, és akkor a kecske is megmarad meg a káposzta is jóllakik. Tehát összességében én is többet vártam, de viszont nem temetem a modellt, mert ha kamerában nem is, de minden másban ott van a szeren. Minőségben, hangban, szoftveresen pedig verhetetlen.
Amit még elvártam volna:
-3GB RAM
-60fps FHD
-OIS
-több fejlesztés a kamerában
-esetleg egy minimális vízállóság, nem kell nekem IP8 -
Leafnshit
tag
válasz
BenHans #24179 üzenetére
"Even worse, it's also done away with optical image stabilization (OIS). "
Jól értelmezem, hogy kimaradt akkor OIS?
"The company feels that it's less necessary to have this feature on today's advanced hardware. Furthermore, reps explained to us that OIS is also incompatible with its Duo Camera tech" - ezekszerint igen
-
Kocsó
aktív tag
válasz
BenHans #23973 üzenetére
Köszi. Isten biza' próbáltam ott is de elsőre nem tűnt el. Most már OK.
Update: még nem volt időm nagyon próbálgatni, de írok majd véleményt. És még factory reset sem volt, de majd az is sorra kerül.
Valaki mintha már egyszer összefoglalta volna, hogy mik a változások. Ez nincs véletlenül kéznél?
-
-
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #23921 üzenetére
Gondolkodtam reagáljak-e a cikkre, de igazából fölösleges. A hozzászólók 70%-a nem is használt HTC-t soha életében, velük pluszba 20% használt, de ők csak a specifikációra mennek, hogy mekkora az epéniszük, mert, ami 2MHz-cel lassabb az már fos és meg nem tudnak különböztetni egy kutyát a macskától (anyagminőség). A maradék 10% meg mi vagyunk
A középkategóira meg az összes gyártónál túl van árazva általában (kivéve a nagy telekommunikációs eszközgyártók (huawei, zte) modelljei), ott pláne nem nézik ezeket a számunkra "előnyöket" jelentő dolgokat.
A Blikk szerű híreknek viszont nagyon nem örülök, kb minden arra megy mostanság, hogy már címre is fikázza, elítélje a gyártót, ergo akit nem érdekel (nem olvassa el ugye, csak a címet), az is azt vonja le belőle, hogy rossz. Ez több gyártóra is igaz.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
BenHans #23709 üzenetére
BenHans (#23709): te feltetted már a javított 4.4.2-t? Most check-oltam, már nekem is elérhető de még nem engedtem rá, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra
-
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #23674 üzenetére
Egy hét múlva jönnek a Sense 6-os rom-ok, nem akarok nyár végéig várni
Plusz a t2w, adblock, régi hang, sense és blinkfeed mod, gpu renderelés eléggé hiányzik. A gyári frissítést megkellene várni, de tovább nem tudom van-e értelme, hisz csak a bugokat javítják elméletileg.
A videóból kiszedtem az eddigi újdonságokat Sense 6 téren:
- lockscreen háttér külön állítható
- futó alkalmazásoknál egyből bezárhatóak
- betűtípus állítás
- screeon off-nál:
- doubletapra felébreszt
- balra húzásra lockscreen widgetek
- jobbra húzásra blinkfeed
- felfelé húzásra feloldódik
- fektetett módban hangerő gombbal egyből indítja a kamerát
- boom sound alapjáraton aktív, fülessel kikapcsolható
- lezárt képernyőnél a 4x1-es óra pont ott van, mint a widget, ergo szimpla az áttűnés feloldáskor
- témázási lehetőségek (hat a kapcsolókra, jelölőelemekre, talán az alkalmazásokra is, mint pl zenelejátszó)
- szimpla cm, aosp kinézet (tárcsázó, üzenetek, galéria, böngésző)A kamera elméletileg még nem működik One-on, de dolgoznak rajta.
Plusz M8 kapcsán a WirelessChargingStarted.ogg árulkodik valamiről höhö. Tényleg kb mindent tud majd. -
BenHans
addikt
-
Kocsó
aktív tag
válasz
BenHans #22823 üzenetére
Megvan, hogy miért nem jött ki még néhány UK-s ONE-ra a 4.4
Problémás a HTC One KitKat frissítése -
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #22972 üzenetére
Ha csak takarítóként is dolgoznék valamelyik központban egy ilyen után minimum kitagadnám!
Ha már a lilásnál tartunk. Nekem nem tűnik lilulósnak, se vakuval, se nélküle, viszont! Ha világosabb helyet nézek akkor némely esetben lilásabb a kijelző közepe. Nagyon kis árnyalat és főleg sötétben (szerintem átlag halandó észre se venné). Az elkészített képnél nem jellemző, hogy lenne jele, esetleg kinti néhány fényviszony zavajra meg sötétben és akkor lilásabb a fény. Próbáltam kicsit bemelegíteni a környékét, de egyáltalán nem változott semmit.
Arra akarok kilyukadni, hogy így kezdi a lilulást vagy ez teljesen "normális"? -
Juliuska
senior tag
válasz
BenHans #22877 üzenetére
Már az a tény is elismerésre méltó, h asszem' anno 4.1.2-vel került kereskedelmi forgalomba ez a szépség és végig az elsők között kapta a frissítéseket, holott a korábbi hTc termékek esetében (a legjobb tudomásom szerint) egyáltalán nem ez volt a jellemző. Bocs' ha tévedek, bevallom férfiasan, korábban nem követtem a gyártó ténykedését (Motorola fan voltam)
Az, (ahogyan írod is) hogy "félrekalibráltak" pár apróságot (és - szerintem jogosan - nyüszítettek a tulajok WiFi-gyergülés, GPS-jel elvesztés, BoomSound hangerő csökkenés, stb. problémák miatt) engem az elsők között tántorított el a 4.4-től, hiszen pont ezek azok, amiket nap, mint nap használok.
-
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #22847 üzenetére
Volt mindenkinek a 4.3 ugye. Jött a KitKat 4.19.401.8-ként 300mb-ban, már aki megkapta. Aki eddig nem kapott KitKat-et az kapott egy 4.19.401.9-es csomagot a napokban és egyes emberkék a már meglévő KitKat-re ugyanezen verziószámmal egy kisebbet 180mb-osat. Ezek alapján pedig felfüggesztették, mert van a .9-ben valami hiba.
-
szekra
addikt
válasz
BenHans #22826 üzenetére
Gyorsboltban 500 ftert rakják fel.
Nem ma kezdtem a foliak felrakasat, de egyszerűen One-ra sehogy se bírtam felrakni, mindig levegos lett a jobb alsó sarkánál. Felrakattam felük, de az eladó srác is megizzadt, kb. 10 percbe telt neki felrakni egy mezei screenguardot.
Szerk.: most így visszaolvasva bocs a sok szoismetlesert szoismetlesert.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest