- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Badboys #23266 üzenetére
Ma délelőtt letöröltem a chrome összes frissítését és gyárin használtam de ezután kikapcsoltam és újraindítottam a telefont.
Nem segített. Összesen 3hívást indítottam és ebből 2x kihangosított. Több mint biztos, hogy a 4.4-ben valami alapból sz@r, mert több gyártó több modellje is szenved tőle, illetve a felrakása utáni gebaszoktól.
Mindemellett ma csinált egy olyat, hogy hiába volt wifi, nem töltötte be az oldalakat, csak szenvedett vele, de miután bezártam a tabot nyitottam egy újat és újranyomtam a keresett oldalt, betöltötte gond nélkül(1helyben álltam közben).
Még az is lehet hogy a Chrome-ban csesztek el valamit de nagyon, és ugye a kitkat előtti gyárira nem tudjuk visszarakni... De jó lenne ha most jól átnéznék a teljes szoftvert, és minden ilyen nyavalyát kukáznak, aztán a végén hátha csiszolnak a hangján is(mondjuk nekem így is megfelel és bőven lenyomja a konkurenciát).
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Asus Rog Ergo gamer szék
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő