- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Leadtam szervizbe az alsó hangszóró sercegésével... Mikor megjön beszámolok a fejleményekről.
Az a szerencse hogy kedves volt az ügyintéző lány, és mikor mondtam hogy nem kell ótvar Samsung, előbányászott nekem egy Lumia920-at.
Csontra le volt merülve szegény, most töltődik. Két hétig valahogy csak kibírjuk egymást. Remélem.Örömteli volt viszont hogy az M7 és M8 egymás mellett virított a bolt közepén az egyik asztalon, míg az S5 a bolt egy olyan részén kapott helyet egy pulton ami kiesik az emberek látószögéből. Meg is kérdeztem hogy ugye nem véletlen hogy nem rakták nagyon szembetűnő helyre mert hányni kell ahányszor rá nézek, mert ugye kirakni kötelező de én sírtam volna az üzletvezető helyében hogy ilyennel csúfítják az üzletét...
Bocs, nem tudok mit csinálni, a teljes burkolat egy habos hányás amit lefújtak hajlakkal, pláne az a recés keret ami körbefut rajta....Közben beszéltem a HTC-vel is. Rákérdeztem a frissítésre. Nem tudja pontosan mi miatt de visszavonták, lehet hogy hiba lehet hogy nem... De ha nem hibás akkor napokon belül megkapják akik akkor nem szedték le, ha pedig volt hiba, akkor az lesz a lefolyás mint múltkor, hogy aki letöltötte annak elérhető lesz egy kisebb javítócsomag, a többiek meg már a javítottat kapják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest