Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

Leadtam szervizbe az alsó hangszóró sercegésével... Mikor megjön beszámolok a fejleményekről.

Az a szerencse hogy kedves volt az ügyintéző lány, és mikor mondtam hogy nem kell ótvar Samsung, előbányászott nekem egy Lumia920-at. ;) :D
    Csontra le volt merülve szegény, most töltődik. Két hétig valahogy csak kibírjuk egymást. Remélem. ;]

Örömteli volt viszont hogy az M7 és M8 egymás mellett virított a bolt közepén az egyik asztalon, míg az S5 a bolt egy olyan részén kapott helyet egy pulton ami kiesik az emberek látószögéből. Meg is kérdeztem hogy ugye nem véletlen hogy nem rakták nagyon szembetűnő helyre mert hányni kell ahányszor rá nézek, mert ugye kirakni kötelező de én sírtam volna az üzletvezető helyében hogy ilyennel csúfítják az üzletét... :DDD
    Bocs, nem tudok mit csinálni, a teljes burkolat egy habos hányás amit lefújtak hajlakkal, pláne az a recés keret ami körbefut rajta....

Közben beszéltem a HTC-vel is. Rákérdeztem a frissítésre. Nem tudja pontosan mi miatt de visszavonták, lehet hogy hiba lehet hogy nem... De ha nem hibás akkor napokon belül megkapják akik akkor nem szedték le, ha pedig volt hiba, akkor az lesz a lefolyás mint múltkor, hogy aki letöltötte annak elérhető lesz egy kisebb javítócsomag, a többiek meg már a javítottat kapják.

Új hozzászólás Aktív témák