Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
[Fleksy keyboard]-ot próbálta már valaki?
Csak mert 05.30-ig -50%-os akcióban van és jókat olvastam róla elsősorban playen a kommentekben. Ha van olyan jó, mint a Swiftkey, vagy a Swype ~800Ft-ért akkor lecsapnék rá így 441-ért.

Szervizes témához: 30 nap az nagyon sok. Lehet kallódik valahol. Szerintem hívd fel a HTC-t, és ott S/N alapján megmondják hogy beérkezett-e a szervizbe. Ha nem akkor vered a tamtamot a boltban, vagy ha igen és már vissza is küldték (amit szintén meg tud mondani pontosan a HTC legalábbis nekem megtudták) akkor ha a visszaküldés dátumától számított 3napon belül nincs a boltban megint a bolt a ludas valamiben.
Ha már felhívod a HTC-t és azt mondják beérkezett a telefon, akkor kérdezd meg hogy mikor, hogy tudd hány napot állt a boltban vagy kallódott a készülék, nehogy a 30napból 25 legyen ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új laptopot szeretnék 170ezerért. Lenovo V15 vagy mást keressek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Drum 'n' bass
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest