Hirdetés
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- One mobilszolgáltatások
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
jozso1989 #28913 üzenetére
Én nem panaszkodom az üzemidőre, de nem is haragudnék ha 2300mAh helyett 2600mAh elfért volna mint az M8-ban... Múltkor számolgattam egy kicsit a merülési adataimból, százalékokból és az jött ki, hogy ebben e telefonban, az én legaktívabb felhasználásom mellett, (ami ugye nem mindennapos) ~2700mAh körülire jött ki az általam igényelt akkukapacitás. Ez persze 1 napra van levetítve erősen aktív használattal(heti 1-3nap) az én személyemre szabva, és ebből következik hogy normál használatban(hét többi napja) nálam éppen menne a 2 nap. De mondom, én most sem panaszkodom, mert igaz nem annyira aktív használattal de elmegy nap végéig és ált. mikor töltőre teszem még olyan 15-30% van benne használattól függően, de ennél nem merítem le jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lords of the Fallen
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest