Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Üdv!
(de jó telefon volt a Desire) Nekem feketém van, a páromnak ezüst. Egyik sem kopik, pedig én már túl vagyok a kezdeti védem a széltől is beidegződésen. A kijelzőfólia nálam alap, így ott sincs karc, de amúgy van egy bebújtatós és egy tpu tokom és csak zsebben, táskában éldegél de olyan is van hogy nem rakom tokba és csak úgy rakom zsebre(persze nem kulcs mellé) és semmi karc. Kop-kop-kopp.
Gyönyörű még mindig.
Nekem az M8 amúgy pont a szál csiszolt burok miatt tetszik nagyon, meg persze minden másért. Szvsz az is gyönyörű, bár sokaknak nem jön be.
(az M8 olyan összerakottabb benyomást keltett bennem, és a gömbölyű formák is bejönnekszóval helyenként még jobban is néz ki mint a One, de ezt csak így mert még rám sütik hogy rosszul látok meg elfogult vagyok
)
Ja, és már csak [2óra...] A fakír már tűkön ül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest