- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
BenHans #27596 üzenetére
Én már túl vagyok rajta, előbb lilulás miatt, aztán egy hét múlva alsó hangszóró recsegéssel adtam be. Alsót, felsőt cserélték azóta jól szól. Persze az ominózus frissítős utáni napon kaptam meg.
Bár így, hogy a koppintásos ébresztés kimarad annyira nem érdekel. Egymillió app tudja az akkukímélést hasonló módon aktíválni.
Pl. Tavaj nyáron magammal vittem a németekhez a htc mellé egy xperia u telefont, ami itthon már délután sikított töltőért. Semmi másra nem használtam kinn, csak telefon, sms. Szinkron stb. kikapcsolva. Van valahol egy képernyőmentésem 5 nap után több mint 50%-al jöttem haza. A htc is bírta volna, de azon wifi stb. ment, amúgy az is tudta volna hozni ezt a szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest