- Nem lesz iPhone 19
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
BenHans #27596 üzenetére
Én már túl vagyok rajta, előbb lilulás miatt, aztán egy hét múlva alsó hangszóró recsegéssel adtam be. Alsót, felsőt cserélték azóta jól szól. Persze az ominózus frissítős utáni napon kaptam meg.
Bár így, hogy a koppintásos ébresztés kimarad annyira nem érdekel. Egymillió app tudja az akkukímélést hasonló módon aktíválni.
Pl. Tavaj nyáron magammal vittem a németekhez a htc mellé egy xperia u telefont, ami itthon már délután sikított töltőért. Semmi másra nem használtam kinn, csak telefon, sms. Szinkron stb. kikapcsolva. Van valahol egy képernyőmentésem 5 nap után több mint 50%-al jöttem haza. A htc is bírta volna, de azon wifi stb. ment, amúgy az is tudta volna hozni ezt a szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő