Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
BenHans
üzenetére
Én már túl vagyok rajta, előbb lilulás miatt, aztán egy hét múlva alsó hangszóró recsegéssel adtam be. Alsót, felsőt cserélték azóta jól szól. Persze az ominózus frissítős utáni napon kaptam meg.

Bár így, hogy a koppintásos ébresztés kimarad annyira nem érdekel. Egymillió app tudja az akkukímélést hasonló módon aktíválni.
Pl. Tavaj nyáron magammal vittem a németekhez a htc mellé egy xperia u telefont, ami itthon már délután sikított töltőért. Semmi másra nem használtam kinn, csak telefon, sms. Szinkron stb. kikapcsolva. Van valahol egy képernyőmentésem 5 nap után több mint 50%-al jöttem haza. A htc is bírta volna, de azon wifi stb. ment, amúgy az is tudta volna hozni ezt a szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest