Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parasajt

újonc

válasz BenHans #29340 üzenetére

Hali!
    Először is köszönöm a gyors válaszokat!

Igen, egyrészt nincs pénzem m8-ra de valahogy jobban bejön az m7,másrészt nincs is szükségem olyan erős hardverre. Egy jól összerakott 4,5" és 5" nagyságú telefont akarok.
    Még nem nézelődtem nagyon ,hogy hol vehetnék a bolti ára még kicsit drága ha találok egy szép állapotú még jobb esetbe garis használt m7-est lehet megveszem több marad.

Ez és a Lg G2 között gondolkodom de igaz ami igaz jóval erősebb a hardver, nagyobb a kijelző (de annál is vannak nagyobbak tehát ez nem előny), jobb az akkumulátor ,de ahogy nézegettem onscreen adatokat xda- fórumokon, az g2 kb 6óra10perc körül volt nagyjából a m7 nél meg úgy 5óra30perc átlagosan(egyéb okos appokkal mint a greenfy,du battery) szóval ebben egy kicsit jobb de ez elhanyagolható. Ennek ellenére még mindig a M7 felé hajlok, és most megkérdeztem a társaságot. :)

Nem szoktam nagyon nagy játékokkal játszani olyanokra gondolok mint az asphalt 8 meg valami modern combat, vagy a fps zombis(nem tudom a nevét) ilyenekkel nem játszok, Reaper,Dots,Silent Agent ilyesmik vannak a telefonomon most per pillanat.
    Olvasgatni szeretek feedly vel, zenét hallgatni, böngészni ilyenek.

Új hozzászólás Aktív témák