Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
saintex72
üzenetére
Most nézem, hiába mondtam el 66x hogy a HTC supporttal egyeztettem és a hibajelenség hogy serceg az alsó hangszóró, csak annyi került a papírra, hogy "Telefon alsó hangszórója nem működik. Ügyfélmár egyeztetett a HTC szervizzel." De legalább annyit sikerült megjegyezni hogy HTC és hogy alsó hangszóró...
Remélem emiatt nem kell +kört futnom.
Mondjuk sztem ezt meg sem nézik, hogy mit ír egy ügyintéző, ha már beszéltem a HTC supporttal, és megmondták hogy küldik a mailt a szerviznek a panaszomról és hogy sürgős a javítás akkro már csak tudni fogják.Még csak fél napja van nálam a 920, de már elegem van ebből a ratyi rendszerből.
A kezem összeteszem így is hogy ezt megkaphattam cseretelónak, mert ha nem ez akkor valami alsókategóriás droid lett volna, de azért ez a teló kb. 85k és itt nem igazán lehet azzal dicsekedni hogy gyengébb vassal is lenyomja a droidot, mert ennyiért ha állandóra kéne vennem és csak újonnan akkor bármikor inkább Desire 816, vagy még One Mini is jobb. Egy szó mint száz, cseretelefonnak nem lehet jobbat kívánni, az eddigi közvetett és közvetlen tapasztalataim alapján. És bármilyen nehéz és ormótlan féltégla, a burkolat minőségéről még úgy is példát vehetne a samsung, hogy ez a műanyag sem olyan jó mint a One X-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélem emiatt nem kell +kört futnom.
A kezem összeteszem így is hogy ezt megkaphattam cseretelónak, mert ha nem ez akkor valami alsókategóriás droid lett volna, de azért ez a teló kb. 85k és itt nem igazán lehet azzal dicsekedni hogy gyengébb vassal is lenyomja a droidot, mert ennyiért ha állandóra kéne vennem és csak újonnan akkor bármikor inkább Desire 816, vagy még One Mini is jobb. Egy szó mint száz, cseretelefonnak nem lehet jobbat kívánni, az eddigi közvetett és közvetlen tapasztalataim alapján. És bármilyen nehéz és ormótlan féltégla, a burkolat minőségéről még úgy is példát vehetne a samsung, hogy ez a műanyag sem olyan jó mint a One X-nél.