- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Feltettem.
Sőt mivel az egyik még 4.3-on volt és onnan frissül a 4.3as hangzáshoz is tudok viszonyítani. A másik meg a .9-es végű KitKat-en volt....
A hibás KitKat-ről való frissítés egyértelmű pozitív változást hozott. A 4.3-ról javított KitKat-ra pedig azt vettem észre hogy tisztább lett a magas viszont a mélyeknél nem vettem észre számottevő változást és mivel a 4.3on jól szóltak a mélyek ezért örültem is.
Pár zenével ki is próbáltam előtte és utána is, két másik családtaggal együtt. (Enya, Mauro Picotto, Hair, Muse, Lana Del Rey, Tiesto, Armin van Buuren .flac zenékkel volt próbálva)
Ezen felül a többiek által emlegetett kijelző kontrasztosság javulást én nem vettem észre. Akkuidőben nálam a netet és video streamet jobban bírja, leteszteltem.
De érdekes nálad ez a 4.20.206.16 verziószám. Nekem 4.19.401.11-re módosult frissítés után... Neked ugye nem HTC_032?
Juliuska: WTF?
Lehet várnunk kellett volna? Vagy ez miez? Most nézem a páromét és az is 4.19.401.11-re módosult csak annyi hogy az 4.3ról az enyém meg a .9-es végű KitKat-ről. Most ez hogy van?
-
Juliuska
senior tag
Milyen érdekes...
...én pár napja ellenőriztem, van-e már elérhető frissítés, de nálam 4.19.401.11-es verziót ajánlja fel 308.24 MB-os méretben. Korábban is csekkolgattam a felajánlott frissítéseket (akkor még a 4.19.401.8-at ajánlotta fel, de azt is pont 308.24 MB-os méretben...). Nem kicsit elgondolkodtató(4.3-as 032-es CID-del)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest