- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamivagyok
tag
válasz
Trailblazer #17 üzenetére
Ez egy konzol C64 játékokhoz, az "Új C64" meg az eredeti modern replikája. Más a célközönség és az ár is.
Ez egy petákot nem ér szerintem sem. Emulálni bármin lehet, de biztos eladnak jó párat olyanoknak, akik nem tudnak/akarnak foglalkozni a megvalósítással. Azok az eredetin, ha volt olyanuk is csak a játék futtatását tanulták meg, mert kellett, hogy menjen a game. Az "Új C64" azért egy picike birtoklási vágyat belőlem is kiváltott, ez nem.
-
Trailblazer
veterán
Az új C64-ben mégis megteremtették a lehetőségét a használatának. Ez nem ejt gondolkodóba téged?
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Trailblazer #15 üzenetére
Mert sehogy nem lehet emulálni vagy túl tiszta lenne a hangja?
-
Trailblazer
veterán
Van benne SID? Nincs? Értem. Nem ér ez annyit sem, mint fél pár dingókutyavese.
-
atus72
őstag
A billentyűzet csak dekoráció?
über gáz ... -
laed
aktív tag
Erre van úniós vám?
-
KROK640
nagyúr
na ugye?
De én hiányoltam a Giana Systers, Archon, Last Ninja, Defender of the Crown, Choplifter, Pinball Power, Usagi Yoyimbo stb. játékokat is.
Jó, persze feltehetőek rá, és cserébe kapunk egy rakás új játékot, amivel eddig nem nagyon játszhattunk. Csak figyelembe véve a mai tároló kapacitásokat, és a C64-es játékok méreteit (pár KB-okról beszélünk komplett lemezek esetén is) ezeket én inkább a nagy öregek MELLÉ raktam volna pluszban. -
neopeti
tag
Nekem Entreprise 128K volt... Lenézlek titeket.
-
-
ROBOTER
addikt
Ezek a C64 emulátorok valóban 100,0000000%-ban kompatibilisek?
Ilyenekre gondolok pl:
- Függőleges frissítés megszakításait ugyanúgy tudom használni? Pl.: sprite duplázás, keret-effektek?
- Önmagát módosító gépikód? Gyakran alkalmaztam a kód rövidítésére és a sebesség növelésére, és szerintem sokan mások is. Működik?
- A Simon's Basic fut rajta? Ugyanúgy át tudja venni az alap Basic szerepét? -
Ahogy nézem ezek modern C64 játékok, régebbi barna színű változatokon közönség kedvencek voltak. Könnyen rá tudod tenni a kedvenc játékod USB-n keresztül egyébként.
Vannak moddolási lehetőségek hogy lehessen rajta írni, de szerintem inkább macera írni kis gombokon, jó az dekornak. Vagy veszel egy C64 maxit.
-
KROK640
nagyúr
SIkerült pont azt a 25 játékot kiválasztani, amit nem ismerek, és egyik kedvencem sem került bele.
Az pedig, hogy a billentyűzet dekoráció... nos nekem ez nem tetszik. Tuti nem én vagyok a célcsoport -
clon
senior tag
Ennek semmi köze a C64-hez. "...VICE emulátort futtat Linux alól, és a billentyűzete továbbra is dekoráció..."
Ezt egy régi notebook is megcsinálja a "fiókból" vagy egy raspi... -
dokanin
aktív tag
Én egy Amiga 4000 minire beneveznék 60-as procival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DOOM - The Dark Ages
- Subaru topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest