Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Kezdem utálni a HTC-t..
P *szarkazmus*Ma kipróbáltam a Sense billentyűzetet, mert a Swiftkey irdatlanul gusztustalan lagos lett az új frissítés óta (miért kell ingyenessé tenni és ezzel egyidőben tönkretenni valamit, ami tökéletes volt????). Már herótom van attól, hogy írok valamit, késve érzékeli és állandóan rossz szót ír (arról nem is beszélve, hogy vagy 2 másodperc, amíg feljön a bill.). Vagy én vagyok k*va türelmetlen, vagy tényleg nevetséges lett (utóbbi). Gondoltam kipróbálom a Sense billentyűzetet, egyáltalán nem vártam tőle csodát (swiftkeynél jobb prediktív bill sosem lesz)...
Az mi már, hogy szinte hozzá se érek a Messengerhez, a billentyűzet már be van töltve és írhatok?
Csak ámultam és bámultam. Ez valami k*va gyors! Az első mondatomra visszatérve: már szinte semmit nem használok Play-ről appot, mindenből a gyárit. Sonynál még az SMS appot is lecseréltem, sőt a lagtárcsázót is (így hívom). Ezekből a gyári úgy jó, ahogy van. Imádtam a Poweramp-et, most a gyári lejátszót használom. Imádtam a Nova Launchert (gyönyörű szép a KitKat, tényleg), most a Sense 6.0 van... Most akkor lecseréltem a Swiftkey-t is. Komolyan már lassan 4-5 ezer forintnyi programom vész kárba a Taiwaniak miatt.

Valami elképesztő, mennyire ott van a szeren az M7 mind hardveresen (ez a kijelző... ááá, meseszép), mind szoftveresen. Már értem, miért kapta az év telefonja címet 2013-ban.
Tényleg, aki azon morfondírozik, hogy ezt vegyen-e, vagy valami mást: Csak is HTC One-t! The One csak egy van (illetve már 2, de a másik még emberfeletti drága). Egyszerűen tökéletes a kicsike.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
P *szarkazmus*
Csak ámultam és bámultam. Ez valami k*va gyors! Az első mondatomra visszatérve: már szinte semmit nem használok Play-ről appot, mindenből a gyárit. Sonynál még az SMS appot is lecseréltem, sőt a lagtárcsázót is (így hívom). Ezekből a gyári úgy jó, ahogy van. Imádtam a Poweramp-et, most a gyári lejátszót használom. Imádtam a Nova Launchert (gyönyörű szép a KitKat, tényleg), most a Sense 6.0 van... Most akkor lecseréltem a Swiftkey-t is. Komolyan már lassan 4-5 ezer forintnyi programom vész kárba a Taiwaniak miatt. 
Tényleg, aki azon morfondírozik, hogy ezt vegyen-e, vagy valami mást: Csak is HTC One-t! The One csak egy van (illetve már 2, de a másik még emberfeletti drága). Egyszerűen tökéletes a kicsike.