Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
csgabi1986 #27099 üzenetére
One X-nel volt ez szeriahiba emlekeim szerint, One-nal nekem meg nem tünt föl, pedig a navit eleg sokat hasznalom.
-
csgabi1986
csendes tag
Mai nap én is használtam a navigációt az autóban. Fel is melegedett rendesen 50 fokos volt Gsam szerint. Ez annyira nem zavar bár tönkreteszi az aksit a meleg, de azt vettem észre, hogy a kijelző bal fölső részén besárgult. Ahogy kihűlt rendbe jött. Tapasztalt ilyet valaki?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
freezespider #27095 üzenetére
Vagy kétujjas tapi
-
kllzslt
tag
válasz
Red Bull fan #27075 üzenetére
Szia, nem, hanem mint írtam a Carphone warehousenál, mivel ott vettem a telefont. A srác IMEI alapján megnézte, hogy ott vásároltam-e és hogy mikor.
-
Loboda
senior tag
válasz
freezespider #27091 üzenetére
Telefonkönyv, elkezded görgetni, megjelenik egy szürke kis sáv a jobb oldalon!
Ezt megfogod és húzhatod le fel, előjönnek a betűk! -
pjen
félisten
válasz
freezespider #27091 üzenetére
Keressél egy olyant,hogy emberek.Szerintem ha rá böksz adja azt a listát amit keresel.
-
dani3l
őstag
válasz
freezespider #27089 üzenetére
Mire gondolsz?
En ha megnyitom a tarcsazot es elkezdem beirni a nev betüinek megfelelö szamokat, egyböl az adott nevet adja föl, utana csak rabökök es mar hivja is. Ennel egyszerübbet nem nagyon tudok elkepzelni. Illetve de, en a kontakt widgetet hasznalom, akiket gyakran hivok, azokat ott egy gombnyomassal elerem, de ertelemszerüen a többit keresni kell..
Vagy en ertelmeztem felre valamit? -
freezespider
tag
Tudnátok abban segíteni, hogy van -e könnyebb tárcsázási mód mint amit én találok? :/
Ha egy nevet keresek nagyon bonyolult a hívása :/ -
dani3l
őstag
válasz
Badboys #27086 üzenetére
Hat ha restore elött illusztraltad volna, amire gondolsz, megmondtuk volna.
Tudom, hogy haromszor is leirtad, de en egyszer sem ertettem, mire gondolsz, ugyhogy inkabb nem ugattam bele.
Szpisti: 5-nel (nem tudom, 5.5 is olyan-e) mondjuk szerintem jobban meg volt oldva, hogy ha kicsit lehuztad a menüben barmelyik oldalon az ujjad es ugy tartottad egy pillanatra, akkor jött elö.
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #27083 üzenetére
Azert van a pocket detection a kernelben, hogy ezt megakadalyozza. Nekem meg nem oldott föl zsebben. (Meg amugy is van passcode, szoval max a kamerat inditja el magatol - nalam.)
Badboys: Ez nem bug ez (sajnos) ilyen. Orat kivettek, ezt meg ottfelejtettek..
Mondjuk engem különösebben nem zavar, de a market gomb az egyetlen, amit hasznalok belöle. Bar az ora sem hianyzik.
HUTCH: Mire hazaertem, leert az ARHD is.
De nagyon le akarsz Te beszelni engem erröl az ARHD-rol, eddig az IC, mostmar ez is jo. Mindegy, csak ne arhd legyen..
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Tehát erről beszélek ahol van az alkalmazások a nagyító a play és a beállítások azaz a 3 fekete pötty van ezt nem tudom eltüntetni. Sense 5.5 alatt ez nem látszott állandóan. Most csináltam egy gyári visszát és továbbra is folyamatosan látszik. Igaz alig akart életre kelni a telefon azt hittem be szart. A kamera teljesen használhatatlan lett fúl lila minden. Eddig ez sem volt. Ez nem is igazán érdekel mert nem használom. Valószínűleg megy szervizbe ez miatt 1-2 hónap múlva.
-
SanyikaDC
tag
Nálatok mennyit bír az akksi a legújabb frissítéssel? Töltés folyomatát fel tudom gyorsítani valamivel? (: nekem szörnyű akksiidőm és töltésidőm van... egész nap alig piszkáltam és 80-9%ig 5óra17perc alatt merült le... -.-'
-
FeRRaR1
őstag
válasz
darál0w #27069 üzenetére
Desire annak idején a 2. napon már rootolva volt
One X csak a 2. hónapban
De ez most már több mint fél éves, és "szűz"Viszont most lehet hogy M8-ra váltok, mivel szinte semmibe nem kerülne,
úgy hogy még várok picit a törésselAz ébresztési funkciók meg a cpu állítás hiányzik igazából, annyira nem vészes.
dani3l
Na az meg a másik, van egy két TB mentett játékom komoly rekordokkal, de még nem tudtam vissza tenni One X óta a mentéseit...
[ Szerkesztve ]
-
-
Laca1212
őstag
Beállítások/Hangok/Fordítsa meg az elnémításhoz-nál nálam mindegy hogy a "mindig-re" vagy az "elnémítás azonnal-ra" állítom. Elnémul ha pofára fordítom. De mi a különbség a kettő közt?
-
hurrikan
addikt
Akinek hozzám hasonlóan sikerült frissítenie...
a Facebook szinkron beállításai közül nektek is eltűnt a naptár szinkronizáció?
Beállítások/Szinkron/Facebook. Nekem csak a névjegy maradt ott. És a naptár widgetből is eltűntek a szülik.
Tudom hogy meg lehet oldani más appal, de nem ez érdekel, hanem hogy nektek is eltűnt e.
Mert az M8-ban viszont ott van. Tehát nem a SENSE6 miatt tűnt el, hacsak nem bug. -
Derrewyn
senior tag
@migabi24: Nyilván más telefonok is melegszenek, viszont töltés leállítását korábban még nem tapasztaltam. Valószínűleg nem segít, hogy akku bent van a telefon legmélyén.
[ Szerkesztve ]
-
silver-pda
aktív tag
Kösz Mindenkinek a hőmérséklet infót. Úgy látszik M7-nél magasabb, mint S.-nél. Így megnyugodtam.
-
pjen
félisten
Szia.Hol kell beállítani,hogy mutassa aksi hőmérsékletet?
-
Derrewyn
senior tag
válasz
silver-pda #27047 üzenetére
Nekem 30°C.
Sajnos azt vettem észre, hogy erősen hajlamos melegedésre, autóban Google térképet használva 50°C volt, túlmelegedés miatt le is állította a töltést.
-
szekra
addikt
válasz
Épp töltöm, 34 fok.
-
dani3l
őstag
válasz
Itt fekszik az asztalon, perpillanat 23°. De egyebkent nem szoktam figyelni, ugyhogy nem tudom, mondjuk zsebben mennyi..
Van aki le tudta szedni a 71-es ARHD-t? Fel oraja szedem, de azota 4-7 orat ir es meg mindig csak 0,1 giganal tart. :/
[ Szerkesztve ]
-
silver-pda
aktív tag
Nálatok akku hőmérsékletre mennyit szokott írni? Normál állapotban, nem agyonhajtva az M7-et. Övtokon van és 30-31 fok, míg korábban Sensationom 23-24 volt csak.
-
kllzslt
tag
Nos megjárta a telefon a szervízt. Pontosan egy hétig volt oda és vadonat újat kaptam vissza (kamera lilulással adtam le). A csavar a dologban, hogy a helyszín Carphone warehouse, Anglia.
-
Mano66
senior tag
Sikerült valakinek a recovery-ből telepiteni az OTA-t?
-
Juliuska
senior tag
válasz
Badboys #27032 üzenetére
eddig minden szuperál, hibát (Steve1207-hez hasonlóan) még én sem tapasztaltam. Viszont ezt a "lehúzós dokk"-os hibádat nem igazán értem, hogy mi akarna lenni. Volnál olyan kedves kifejteni?
Avicularia ha így történne, nem verném a seggemet a földhöz bánatomban -> együtt tudok élni a Sense 6.0-val kapott fjúcsörökkel. Mondom ezt úgy, 4.3 + 5.5-ről ugrottam (4.4.2 + 5.5-öt mindössze ~10-15 percig használtam, amíg lejött a Sense 6...)
-
primera1
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
Vettem egy One M7-est és reset után eltűnt a magyar belőle.
Melyik programot kell leszedni a google play-ről,hogy újra magyar legyen?
Nincs rootolva a telefon.
Köszi a segítséget előre is.
Üdv -
Steve1207
veterán
válasz
Badboys #27032 üzenetére
Notifi sávra gondolsz és ott a beállítások részre? Nem teljesen értem, de hibát még nem tapasztaltam, minden megy, ahogy régen.
(#27035) Avicularia: Már néztem a WeakSauce-t, de nem megy rajta most se, hogy megoldja a temproot-ot (pedig reménykedtem benne). Az elég mák volt, most nem hinném, hogy a réginél bármit is tudnának, eléggé törték a fejüket. Inkább bízok ebben, hátha valaki M8 guru kitalálna valamit.
Frissítés max pár nap lehet, ne aggódj
-
Avicularia
veterán
Y13 a cid-em, nordisk, eddig mindig európai cidekkel együtt jött a frissítés, de most nincs. Hboot változott? Nehogy az legyen, mint 4.4.2 előtt, hogy pár nappal a frissítés után jött ki új S-OFF lehetőség, természetesen csak azoknak akik nem frissítettek.
-
Badboys
őstag
A 4.4 nél volt,ha jól emlékszem még a kiadás napján visszavonták valami hiba folytán. Majd pár nap múltán visszatették javítva ,akik meg föltették kaptak egy javítást. Nem lehet,hogy most is ez van?
Tegnap kérdeztem csak nem kaptam választ most megint megpróbálom.
A beállítások menüben a 4.4 ben a lehúzós dokkot , ha lehúztam előjött a be állítások menü majd eltünt. Most nálam nem tudom eltüntetni vagy ilyen lett ,vagy beragadt? Szerintem beragadt valami erre kérnék megerősítést,hogy másnál is így van ? Nincs kedvem gyári visszát nyomni.
-
Juliuska
senior tag
Most, h már bő 20-21 órája kint van nálunk a Sense 6.0, szerintem érdemes volna egy cikket is megjelentetni a MA honlapján. Elképzelhető, h volna rá kereslet...
Addig is itt van egy összehasonlító cikk. -
spawn21
veterán
válasz
SeatLeon08 #26997 üzenetére
De hányszor is írtad le?
-
Steve1207
veterán
-
Juliuska
senior tag
Asszem' találtam egy Easter Egg-et a sense 6-ban
(nekem legalábbis mindenképpen az, mert nem tudtam a létezéséről) Engedélyezzétek a képernyőzárat, aztán kapcsoljátok ki a ONE-t. Kapcsoljátok be a telót a szokásos módon, majd tapintsatok 2 x a képernyőre bárhová... enjoy
-
Szpisti
addikt
válasz
SeatLeon08 #27015 üzenetére
Bocsesz, ez nem neked szólt... Hanem a Write-only-knak.
Csupán reagáltam a te hsz-edre... Elnézést ha félreértetted...(Neked még feljebb reagáltam...)
[ Szerkesztve ]
-
Lehet szerkeszteni a lezárási képernyőt, valahogy kitettem, hogy ma van xy születésnapja stb...
erről eddig nem tudtam
-
Szpisti
addikt
válasz
SeatLeon08 #27007 üzenetére
Akkor lehet, hogy nekem van hülye fórumozási szokásom?
Mindennap olvasom ezt a fórumot. Mindennap piros szám mutatja, hogy mennyi új hsz van. Rákattintok, és onnan olvasom. Persze van olyan is, aki ritkán olvassa, de nem is több száz oldalt kellene visszaolvasni, csupán legalább egyet kettőt... De mindig is lesznek olyanok, akik egyből kérdeznek, nem olvasnak vissza semennyit se...(write-only-k) -
SeatLeon08
tag
válasz
Loboda #27002 üzenetére
Az a rész nem rád vonatkozott, hanem az olvass vissza bla-bla szöveget íróra.
Más: Annyira bírom, hogy felpezsdül a fórum, még ha minden hozzászólás majdnem meg is egyezik és rögtön jönnek az olvass vissza szövegek, meg a másik osztása. A többség tényként beírja, hogy mit tapasztalt és jön mindenkitől a szerver túlterhelt szöveg. Mindenki tudja, csak beírja a tényt
Akinek nem inge, ne vegye magára! Bocs, hogy beírtam a tapasztalatom, mint más.
-
Loboda
senior tag
válasz
SeatLeon08 #26997 üzenetére
Nem szokásom leugatni senki fejét!
Bocs hogy válaszoltam a fel nem tett kérdésedre! -
Badboys
őstag
Nem akarok okoskodni,de nem lehet,hogy visszavonták?
Más.
A beállításokban a fölső fekete dokksor nálam nem tűnik el mint régen ez akkor most így marad? Lehúztam a be állításokhoz és úgy maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest