Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 
			  Mobilarena HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Red@Arc tag Irigyellek benneteket! Nekem a 4MB-nál megáll, többszöri próbálkozás után is. A vodások szerencsésebbek. T-M-sok közül sikerült már valakinek? 
- 

Redplee senior tag hát, nálam bő másfél órája 2 megán áll a letöltés, nem mozdult semerre  
- 

Leafnshit tag Update előtt és után is érdemes resetet csinálni, vagy csak utána? Régen volt már, gondoltam ha már úgyis update megcsinálom  
- 

kdennis aktív tag De tipit tapi ébresztés nincs!  
- 

Steve1207 veterán Hát ez nagyon állat az a helyzet, már itt nyomkodom negyed órája  Sok hasznos dologgal bővült, kényelmes is. Sok hasznos dologgal bővült, kényelmes is.
- 

Cruzolka aktív tag ...ezzzaz!!!  nekem is csorog, csak igen lassan...de itt van és ez a lényeg!!! nekem is csorog, csak igen lassan...de itt van és ez a lényeg!!!
- 

Nuada herceg őstag Tényleg, és a telefonra mennyi idő a gari? 
 Remélem arra 2 év...A lilulás miatt nekem is nagyon le kellene már adni, csak én sem szívesen 
 váálok meg ilyen hosszú időre a telefontól.
- 

Reddevil84 tag Már jön lefelé nekem is  voda voda
- 

Redplee senior tag Nálam 2mb letoltese után megall az update... Fuggetlen telo, gyári stock... 
- 

GALARDO addikt Nálam is ott figyel az ápdét!  Más: Teljesen meg vagyok zavarodva a gyári fülessel kapcsolatba. Egy ideje nem érzékeli a telefon a fülest, az első bedugásnál. Kb az ötödik próbálkozásra ismeri fel. A studio fülesemet azonnal felismeri, és érdekes mód az itthoni samsung telefon, azonnal észleli a fülest. Most akkor melyikkel lehet a gond? 
- 

Nuada herceg őstag Na, nekem is van juppí!! 
 T-Mobilos.
 1ig van ebédszünetem, már töltöm is lefele!Bár nagyon lassan jön!  
 Gondolom mindenki tölti le, szóval lehet nem fér bele 1ig az ebédszünetbe,
 akkor majd este.
- 

Cobyka csendes tag Update in progress... :-) 
 T-mobile os telo. Remelem lesz 2 koppintasra kijelzo ebresztes. Kb csak ezt varom. Sajna az update specifikacioja nem emliti :-(
- 

xxmen tag Nekem is jelzett CID_032 T-Mobile. 
- 

dns86 tag Nekem is jelzett. T-mobile. Este felreppen. 
- 

Steve1207 veterán Na már jön is a Sense 6  Vodás 032. Vodás 032.Épp írni akartam, hogy frissült... a Spotify  erre rányomtam van-e valami és dobta egyből. erre rányomtam van-e valami és dobta egyből.
- 

szegto senior tag válasz  Ununqatrium

üzenetére Ununqatrium

üzenetéreDe gondolom ha hozzád vágnának egyet meg ugrálnál örömödben és rájönnél h képen látni valamit és kézben fogni nem ugyan az  
- 

-FreaK- veterán válasz  Ununqatrium

üzenetére Ununqatrium

üzenetéreSzerintem meg az M8 a szebb, jóval igényesebb a kinézete. Ez, a színek miatt kicsit ilyen játék telefon benyomást kelt bennem. 
- 

Ununqatrium aktív tag Nem valami extra, de az M8-nal mérföldekkel szebb. Annál rondábbat összehozni akarva se tudnak. A hangszóró rácsa egy szörnyeteg  
- 

jozso1989 őstag válasz  SanyikaDC

üzenetére SanyikaDC

üzenetéreAndroidos alma, lol.  Milyen vicces volt tegnap, Samsung fan ismerősömnek ugye S4-e van... és hát megmutattam neki, mit imádok ebben a telefonban. Ugye, hogy mindent villámgyorsan behoz, a multitasking még annál is gyorsabb. Megszólal: "Hát azért, mert még új és nincs belakva"... mondom ugyanazok vannak fent mint a régi telómon... Nagy csodálkozás, dülledt szemek: "Igen?" Milyen vicces volt tegnap, Samsung fan ismerősömnek ugye S4-e van... és hát megmutattam neki, mit imádok ebben a telefonban. Ugye, hogy mindent villámgyorsan behoz, a multitasking még annál is gyorsabb. Megszólal: "Hát azért, mert még új és nincs belakva"... mondom ugyanazok vannak fent mint a régi telómon... Nagy csodálkozás, dülledt szemek: "Igen?"  Kicsit rácsodálkozott... Kicsit rácsodálkozott...
- 

SanyikaDC tag válasz  dani3l

üzenetére dani3l

üzenetéreValamit mintha felszemmel olvastam volna de neharagudj... Pentek ota vagyok htc tulaj  de a 2. A talalgatasaim kozott az lett volna hogy talan valami rosszat evett szegény designer de a 2. A talalgatasaim kozott az lett volna hogy talan valami rosszat evett szegény designer remélem ez nem lessz hátráltató tényező abban hogy továbbra is futurisztikus ultraelegáns telefont tegyenek le az asztalra ami már csak a minősége és szolidsága miatt is szerethető remélem ez nem lessz hátráltató tényező abban hogy továbbra is futurisztikus ultraelegáns telefont tegyenek le az asztalra ami már csak a minősége és szolidsága miatt is szerethető kb annyira érzem prémiumnak ezt a terméket mint pl az i5s-t gyorsaságra és anyaghasználatra... Nameg a felhasználói felület is adja! Nem hiába csúfolják "androidos almának" kb annyira érzem prémiumnak ezt a terméket mint pl az i5s-t gyorsaságra és anyaghasználatra... Nameg a felhasználói felület is adja! Nem hiába csúfolják "androidos almának" de legalább nincs belőle annyi ami egy picit különlegesebbé teszi a dolgot de legalább nincs belőle annyi ami egy picit különlegesebbé teszi a dolgot
- 

vkp aktív tag 
- 

hurrikan addikt Nekem is tetszik  
 formára is, meg amiatt is hogy vízálló 
 erre az alu+szilícium ötvözet házra meg kíváncsi leszek. 
 Ráadásul XDA-n azt írták hogy az elő és a hátlapi kamera is 8MP-es UltraPixel. A segéd kamera hátul az marad 2MP.
- 

dani3l őstag válasz  SanyikaDC

üzenetére SanyikaDC

üzenetéreEgyebkent tenyleg elment a HTC One szeriaert felelös dizajnere, ha esetleg kimaradt volna az a hir.  
 Azt hinne az ember, ha mar az irany megvan, akkor legalabb azt tudjak tartani, de lehet megsem..
- 

dani3l őstag válasz  hpnx7400

üzenetére hpnx7400

üzenetéreSzerintem eleg ronda, igencsak kilog a One csaladbol..  Mondjuk több szempontbol praktikusabb az anyaghasznalat. Mondjuk több szempontbol praktikusabb az anyaghasznalat.Viszont a linkelest nem artana meg gyakorolni kicsit..  
 Nem rosszindulatbol, de en is szoktam mobilrol linkelni es ugyan ugy müködik, mint gepröl.. Ha mar linkelek valamit, akkor veszem a faradsagot es ranyomok a link gombra majd beszerkesztem a helyere. Ha nincs kedvem, akkor meg inkabb nem is linkelek. Eleg gyakran olvasom ezt a kifogast, ennek ellenere meg mindig nem ertem.. Ha mar linkelek valamit, akkor veszem a faradsagot es ranyomok a link gombra majd beszerkesztem a helyere. Ha nincs kedvem, akkor meg inkabb nem is linkelek. Eleg gyakran olvasom ezt a kifogast, ennek ellenere meg mindig nem ertem..Mindenesetre köszi a linket, erdekes.  Bar csodalkoznek, ha az a narancssarga karika tenyleg olyan lenne. Bar csodalkoznek, ha az a narancssarga karika tenyleg olyan lenne.
- 

hpnx7400 csendes tag Leaked press render shows all 360° of the HTC One (M8) Prime 
 http://feedproxy.google.com/~r/AndroidNewsGoogleAndroidForums/~3/4mLmBy60N0s/
- 

becenevem aktív tag [link] 
 Értelmetlen pusztítás.
 Persze az M8-at hibátlanul és a puskát is elfogadnám.
- 

MerLinh senior tag valaki rendelt mostanában telekomtól jbl playupot? vasárnap óta probálkozom, nem jön meg az email, telefonáltam, nem is ment el a rendelelésem ahhoz képest hogy azt irja hogy sikerült, vagy 4x probáltam egyikre se jött visszaigazolás =) 
- 

Spy89 aktív tag A gyilkospk! Egy kis horror mára    
- 

Zirowe nagyúr válasz  Ununqatrium

üzenetére Ununqatrium

üzenetéreNem sír, csak kis matek kell, mivel akkoriban még 1-2 frissítést kaptak a készülékek, így minél elavultabbal jön ki egy telefon, annál kevesebb frissítést kap. De látom itt hiába magyaráz az ember.  spawn21: ha te erre matyizol, akkor egészségedre, én maradok a hetero kapcsolatoknál.  
- 

dani3l őstag válasz  szekra

üzenetére szekra

üzenetéreVan "beragadt" pixel is, nem csak kiegett.. (#26817) SanyikaDC: "remélem ez is elfut nálam 10-11 hónapot mint az s4 utána látjuk a következő csúcs htc-t..." - 10-11 honapot lool.. fö az optimista hozaallas..  (no offense) (no offense)
 En ha veszek egy normalis telefont (es csak azt veszek), akkor elvarom, hogy legalabb 2 evig normalisan müködjön, de utana se kell feltetlenül beszarnia, függetlenül attol, hogy cserelem..Mas: 
 A hangminöseg erdekes. Haver i5-öse hangosabban szol, mint az überfasza boomsound hangszorok. Igaz azt irtam hangosabban, ami nem feltetlenül jelenti azt is, hogy jobban, bar szerintem itt minösegröl kar beszelni, ha a zenet nezzük. Telefonalashoz meg jo.Mindenesetre lehet tenyleg be kellene küldenem a szervizbe a telefont, mivel a mikivel se vagyok megelegedve, lehet pont valami hibas darabot fogtam ki, aztan cserelnek a felet..  
- 

- 

Steve1207 veterán válasz  Ununqatrium

üzenetére Ununqatrium

üzenetéreNem azon van a hangsúly, hanem alapvetően 4.2-vel kellett volna jönnie (talán még beharangozva is így volt, plusz akkor már a 4.2 korát éltük javában). Az, hogy volt kis csúszás ezzel az nem a mi dolgunk, onnantól érdemes számolni az érdemi updateket is. 
 Gyors már a 4.1 is? Igen, HTC optimalizál mindig is normálisan ez köztudott, de ez más kérdés megint. (Ti se vesztek tavalyi almát, attól függetlenül se, ha ugyanolyan piros, mint az idei... (semmi köze az apple-höz ) )
- 

spawn21 veterán válasz  Ununqatrium

üzenetére Ununqatrium

üzenetéreSokan erre matyiznak. 
 Mindig lesz olyan, aki beleköt mindenbe
- 

- 

jozso1989 őstag válasz  SanyikaDC

üzenetére SanyikaDC

üzenetéreÉn is együtt érzek veled.  Szombaton lesz 1,5 hete megvan ez a szépség és egyszerűen csodás! Nem gondoltam volna, hogy Nexuson kívül tud még iOS gyorsaságot androidos telefon (a nexus 5 maga a csoda.. el sem tudom képzelni, milyen lehet az M8)... Pláne ilyen minőségben, mindenféle hiba nélkül... Szombaton lesz 1,5 hete megvan ez a szépség és egyszerűen csodás! Nem gondoltam volna, hogy Nexuson kívül tud még iOS gyorsaságot androidos telefon (a nexus 5 maga a csoda.. el sem tudom képzelni, milyen lehet az M8)... Pláne ilyen minőségben, mindenféle hiba nélkül...Egyedül az üzemidővel nem vagyok megelégedve. Épp-hogy kibírja estig, pedig azért nem vagyok egy hardcore 0-24 gaming-facebook felhasználó.  
- 

SanyikaDC tag Péntek óta vagyok one tulaj 4.2.2vel használtam egészen máig. Utána 4.3 aztán 4.4.2 és az a durva hogy az alapbol tökéletes teledon mégpengébb lett...  remélem ez is elfut nálam 10-11 hónapot mint az s4 utána látjuk a következő csúcs htc-t... Ebből a hangminőségböl és anyaghasználatból soha nem adok lentebb!!! Eddigi tapasztalataim szerint imádom, csak ne lenne az a 2 fránya pixelhiba... Van akinek helyrejott igy en is adok neki vagy 2-3 napot, ha nem valtozik akkor visszakuldom es kerek egy ujat remélem ez is elfut nálam 10-11 hónapot mint az s4 utána látjuk a következő csúcs htc-t... Ebből a hangminőségböl és anyaghasználatból soha nem adok lentebb!!! Eddigi tapasztalataim szerint imádom, csak ne lenne az a 2 fránya pixelhiba... Van akinek helyrejott igy en is adok neki vagy 2-3 napot, ha nem valtozik akkor visszakuldom es kerek egy ujat
- 

adodaniel őstag Érdekes dolgot csinált ma a One-om. A zsebemben volt, működött. Egyszer előveszem, sötét kép, nem reagál a bekapcsoló gombra, se a hosszan nyomásra, semmi. Itthon rádugom töltőre és 42%-ot írt ki és most jó(nak) tűnik. Mi lehetett ez? 
- 

SanyikaDC tag Valamivel meg lehwt oldani gyári 4.4.2 alatt hogy a gyári böngésző vigye a flash tartalmakat??? (: nem nagyon akarok modolni mert hosszú idők óta várom a telefont amit nem kell piszkálni és úgy is lengegyors... A HTC One (m7) személyében a Galaxy S4 után úgy érzem megtaláltam  
- 

enginev3.0 félisten Mennyit izgultok egy frissítés miatt  
 Majd jön. HTC ígért 2 év frissítést, remélhetőleg tartja, a mostanira pedig nem kell már sokat várniKeep calm and go to sleep 
- 

jozso1989 őstag válasz  Zirowe

üzenetére Zirowe

üzenetéreDe ami rajta van szoftver az mindig tökéletes, még ha késik is! Nem kell mellé 50 javító frissítés mint a többieknél... Amúgy nem tudom, hogy kapta a verziókat a One, de 4.1, 4.2, 4.3, most 4.4 és azt írták, hogy elvileg lesz még egy főverzió utoljára... ez 5. De szerintem a 4.4 is bőven tökéletes, még jön a Sense 6 és végre a dock is áttetsző lesz. Nekem full perfekt így a telefon, több nem is kell!  
- 

Zirowe nagyúr 
- 

jozso1989 őstag válasz  Steve1207

üzenetére Steve1207

üzenetéreIlyen sokáig támogat a HTC??? Ez végül is ha jól számolom 5 főverzió lesz akkor??? + egyéb javítások, frissítések, amiket még kapott/fog kapni a készülék. Tetszik nekem ez nagyon.  A Sony telefonjaim mindig kaptak egy főverziót és kifújt, maradt bugosan az egész úgy, ahogy van (még a csúcskészülékek is)... Kezdek nagyon márka fan lenni. A Sony telefonjaim mindig kaptak egy főverziót és kifújt, maradt bugosan az egész úgy, ahogy van (még a csúcskészülékek is)... Kezdek nagyon márka fan lenni. 
- 

Kiskopika senior tag Nyugtaval dicserem majd a napot! De vajon kapunk valaha is meg olyan frissitest ami tenyleg erdemben valtoztat valamit? Varom en is de a szinek csereje nekem semmi, funkcionalis ujjitas mar valami 
- 

F_Gergely őstag válasz  CptAdamica

üzenetére CptAdamica

üzenetéreAzt mondtak majus vegere elerheto lesz, eddig tartottak a szavukat szoval nem kell aggodni  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sok hasznos dologgal bővült, kényelmes is.
 Sok hasznos dologgal bővült, kényelmes is. 
								 nekem is csorog, csak igen lassan...de itt van és ez a lényeg!!!
 nekem is csorog, csak igen lassan...de itt van és ez a lényeg!!!

voda
 voda

Ha mar linkelek valamit, akkor veszem a faradsagot es ranyomok a link gombra majd beszerkesztem a helyere. Ha nincs kedvem, akkor meg inkabb nem is linkelek. Eleg gyakran olvasom ezt a kifogast, ennek ellenere meg mindig nem ertem..
 Ha mar linkelek valamit, akkor veszem a faradsagot es ranyomok a link gombra majd beszerkesztem a helyere. Ha nincs kedvem, akkor meg inkabb nem is linkelek. Eleg gyakran olvasom ezt a kifogast, ennek ellenere meg mindig nem ertem.. Bar csodalkoznek, ha az a narancssarga karika tenyleg olyan lenne.
 Bar csodalkoznek, ha az a narancssarga karika tenyleg olyan lenne.