- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Red@Arc
tag
Irigyellek benneteket! Nekem a 4MB-nál megáll, többszöri próbálkozás után is. A vodások szerencsésebbek. T-M-sok közül sikerült már valakinek?
-
Redplee
senior tag
hát, nálam bő másfél órája 2 megán áll a letöltés, nem mozdult semerre
-
Leafnshit
tag
Update előtt és után is érdemes resetet csinálni, vagy csak utána? Régen volt már, gondoltam ha már úgyis update megcsinálom
-
kdennis
aktív tag
De tipit tapi ébresztés nincs!
-
Steve1207
veterán
Hát ez nagyon állat az a helyzet, már itt nyomkodom negyed órája
Sok hasznos dologgal bővült, kényelmes is.
-
Cruzolka
aktív tag
...ezzzaz!!!
nekem is csorog, csak igen lassan...de itt van és ez a lényeg!!!
-
Nuada herceg
őstag
Tényleg, és a telefonra mennyi idő a gari?
Remélem arra 2 év...A lilulás miatt nekem is nagyon le kellene már adni, csak én sem szívesen
váálok meg ilyen hosszú időre a telefontól. -
Reddevil84
tag
Már jön lefelé nekem is
voda
-
Redplee
senior tag
Nálam 2mb letoltese után megall az update... Fuggetlen telo, gyári stock...
-
GALARDO
addikt
Nálam is ott figyel az ápdét!
Más: Teljesen meg vagyok zavarodva a gyári fülessel kapcsolatba. Egy ideje nem érzékeli a telefon a fülest, az első bedugásnál. Kb az ötödik próbálkozásra ismeri fel. A studio fülesemet azonnal felismeri, és érdekes mód az itthoni samsung telefon, azonnal észleli a fülest. Most akkor melyikkel lehet a gond?
-
Nuada herceg
őstag
Na, nekem is van juppí!!
T-Mobilos.
1ig van ebédszünetem, már töltöm is lefele!Bár nagyon lassan jön!
Gondolom mindenki tölti le, szóval lehet nem fér bele 1ig az ebédszünetbe,
akkor majd este. -
Cobyka
csendes tag
Update in progress... :-)
T-mobile os telo. Remelem lesz 2 koppintasra kijelzo ebresztes. Kb csak ezt varom. Sajna az update specifikacioja nem emliti :-( -
xxmen
tag
Nekem is jelzett CID_032 T-Mobile.
-
dns86
tag
Nekem is jelzett. T-mobile. Este felreppen.
-
Steve1207
veterán
Na már jön is a Sense 6
Vodás 032.
Épp írni akartam, hogy frissült... a Spotify
erre rányomtam van-e valami és dobta egyből.
-
szegto
senior tag
válasz
Ununqatrium #26877 üzenetére
De gondolom ha hozzád vágnának egyet meg ugrálnál örömödben és rájönnél h képen látni valamit és kézben fogni nem ugyan az
-
-FreaK-
veterán
válasz
Ununqatrium #26877 üzenetére
Szerintem meg az M8 a szebb, jóval igényesebb a kinézete. Ez, a színek miatt kicsit ilyen játék telefon benyomást kelt bennem.
-
Ununqatrium
aktív tag
Nem valami extra, de az M8-nal mérföldekkel szebb. Annál rondábbat összehozni akarva se tudnak. A hangszóró rácsa egy szörnyeteg
-
jozso1989
őstag
válasz
SanyikaDC #26872 üzenetére
Androidos alma, lol.
Milyen vicces volt tegnap, Samsung fan ismerősömnek ugye S4-e van... és hát megmutattam neki, mit imádok ebben a telefonban. Ugye, hogy mindent villámgyorsan behoz, a multitasking még annál is gyorsabb. Megszólal: "Hát azért, mert még új és nincs belakva"... mondom ugyanazok vannak fent mint a régi telómon... Nagy csodálkozás, dülledt szemek: "Igen?"
Kicsit rácsodálkozott...
-
SanyikaDC
tag
válasz
dani3l #26867 üzenetére
Valamit mintha felszemmel olvastam volna de neharagudj... Pentek ota vagyok htc tulaj
de a 2. A talalgatasaim kozott az lett volna hogy talan valami rosszat evett szegény designer
remélem ez nem lessz hátráltató tényező abban hogy továbbra is futurisztikus ultraelegáns telefont tegyenek le az asztalra ami már csak a minősége és szolidsága miatt is szerethető
kb annyira érzem prémiumnak ezt a terméket mint pl az i5s-t gyorsaságra és anyaghasználatra... Nameg a felhasználói felület is adja! Nem hiába csúfolják "androidos almának"
de legalább nincs belőle annyi ami egy picit különlegesebbé teszi a dolgot
-
vkp
aktív tag
-
hurrikan
addikt
Nekem is tetszik
formára is, meg amiatt is hogy vízálló
erre az alu+szilícium ötvözet házra meg kíváncsi leszek.
Ráadásul XDA-n azt írták hogy az elő és a hátlapi kamera is 8MP-es UltraPixel. A segéd kamera hátul az marad 2MP. -
dani3l
őstag
válasz
SanyikaDC #26866 üzenetére
Egyebkent tenyleg elment a HTC One szeriaert felelös dizajnere, ha esetleg kimaradt volna az a hir.
Azt hinne az ember, ha mar az irany megvan, akkor legalabb azt tudjak tartani, de lehet megsem.. -
dani3l
őstag
válasz
hpnx7400 #26856 üzenetére
Szerintem eleg ronda, igencsak kilog a One csaladbol..
Mondjuk több szempontbol praktikusabb az anyaghasznalat.
Viszont a linkelest nem artana meg gyakorolni kicsit..
Nem rosszindulatbol, de en is szoktam mobilrol linkelni es ugyan ugy müködik, mint gepröl..Ha mar linkelek valamit, akkor veszem a faradsagot es ranyomok a link gombra majd beszerkesztem a helyere. Ha nincs kedvem, akkor meg inkabb nem is linkelek. Eleg gyakran olvasom ezt a kifogast, ennek ellenere meg mindig nem ertem..
Mindenesetre köszi a linket, erdekes.
Bar csodalkoznek, ha az a narancssarga karika tenyleg olyan lenne.
-
hpnx7400
csendes tag
Leaked press render shows all 360° of the HTC One (M8) Prime
http://feedproxy.google.com/~r/AndroidNewsGoogleAndroidForums/~3/4mLmBy60N0s/ -
becenevem
aktív tag
[link]
Értelmetlen pusztítás.
Persze az M8-at hibátlanul és a puskát is elfogadnám. -
MerLinh
senior tag
valaki rendelt mostanában telekomtól jbl playupot? vasárnap óta probálkozom, nem jön meg az email, telefonáltam, nem is ment el a rendelelésem ahhoz képest hogy azt irja hogy sikerült, vagy 4x probáltam egyikre se jött visszaigazolás =)
-
Spy89
aktív tag
A gyilkospk! Egy kis horror mára
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Ununqatrium #26822 üzenetére
Nem sír, csak kis matek kell, mivel akkoriban még 1-2 frissítést kaptak a készülékek, így minél elavultabbal jön ki egy telefon, annál kevesebb frissítést kap.
De látom itt hiába magyaráz az ember.
spawn21: ha te erre matyizol, akkor egészségedre, én maradok a hetero kapcsolatoknál.
-
dani3l
őstag
válasz
szekra #26818 üzenetére
Van "beragadt" pixel is, nem csak kiegett..
(#26817) SanyikaDC: "remélem ez is elfut nálam 10-11 hónapot mint az s4 utána látjuk a következő csúcs htc-t..." - 10-11 honapot lool.. fö az optimista hozaallas..
(no offense)
En ha veszek egy normalis telefont (es csak azt veszek), akkor elvarom, hogy legalabb 2 evig normalisan müködjön, de utana se kell feltetlenül beszarnia, függetlenül attol, hogy cserelem..Mas:
A hangminöseg erdekes. Haver i5-öse hangosabban szol, mint az überfasza boomsound hangszorok. Igaz azt irtam hangosabban, ami nem feltetlenül jelenti azt is, hogy jobban, bar szerintem itt minösegröl kar beszelni, ha a zenet nezzük. Telefonalashoz meg jo.Mindenesetre lehet tenyleg be kellene küldenem a szervizbe a telefont, mivel a mikivel se vagyok megelegedve, lehet pont valami hibas darabot fogtam ki, aztan cserelnek a felet..
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Nem azon van a hangsúly, hanem alapvetően 4.2-vel kellett volna jönnie (talán még beharangozva is így volt, plusz akkor már a 4.2 korát éltük javában). Az, hogy volt kis csúszás ezzel az nem a mi dolgunk, onnantól érdemes számolni az érdemi updateket is.
Gyors már a 4.1 is? Igen, HTC optimalizál mindig is normálisan ez köztudott, de ez más kérdés megint. (Ti se vesztek tavalyi almát, attól függetlenül se, ha ugyanolyan piros, mint az idei... (semmi köze az apple-höz)
-
spawn21
veterán
válasz
Sokan erre matyiznak.
Mindig lesz olyan, aki beleköt mindenbe -
-
jozso1989
őstag
válasz
SanyikaDC #26817 üzenetére
Én is együtt érzek veled.
Szombaton lesz 1,5 hete megvan ez a szépség és egyszerűen csodás! Nem gondoltam volna, hogy Nexuson kívül tud még iOS gyorsaságot androidos telefon (a nexus 5 maga a csoda.. el sem tudom képzelni, milyen lehet az M8)... Pláne ilyen minőségben, mindenféle hiba nélkül...
Egyedül az üzemidővel nem vagyok megelégedve. Épp-hogy kibírja estig, pedig azért nem vagyok egy hardcore 0-24 gaming-facebook felhasználó.
-
SanyikaDC
tag
Péntek óta vagyok one tulaj 4.2.2vel használtam egészen máig. Utána 4.3 aztán 4.4.2 és az a durva hogy az alapbol tökéletes teledon mégpengébb lett...
remélem ez is elfut nálam 10-11 hónapot mint az s4 utána látjuk a következő csúcs htc-t... Ebből a hangminőségböl és anyaghasználatból soha nem adok lentebb!!! Eddigi tapasztalataim szerint imádom, csak ne lenne az a 2 fránya pixelhiba... Van akinek helyrejott igy en is adok neki vagy 2-3 napot, ha nem valtozik akkor visszakuldom es kerek egy ujat
-
adodaniel
őstag
Érdekes dolgot csinált ma a One-om. A zsebemben volt, működött. Egyszer előveszem, sötét kép, nem reagál a bekapcsoló gombra, se a hosszan nyomásra, semmi. Itthon rádugom töltőre és 42%-ot írt ki és most jó(nak) tűnik. Mi lehetett ez?
-
SanyikaDC
tag
Valamivel meg lehwt oldani gyári 4.4.2 alatt hogy a gyári böngésző vigye a flash tartalmakat??? (: nem nagyon akarok modolni mert hosszú idők óta várom a telefont amit nem kell piszkálni és úgy is lengegyors... A HTC One (m7) személyében a Galaxy S4 után úgy érzem megtaláltam
-
enginev3.0
félisten
Mennyit izgultok egy frissítés miatt
Majd jön. HTC ígért 2 év frissítést, remélhetőleg tartja, a mostanira pedig nem kell már sokat várniKeep calm and go to sleep
-
jozso1989
őstag
válasz
Zirowe #26808 üzenetére
De ami rajta van szoftver az mindig tökéletes, még ha késik is! Nem kell mellé 50 javító frissítés mint a többieknél... Amúgy nem tudom, hogy kapta a verziókat a One, de 4.1, 4.2, 4.3, most 4.4 és azt írták, hogy elvileg lesz még egy főverzió utoljára... ez 5. De szerintem a 4.4 is bőven tökéletes, még jön a Sense 6 és végre a dock is áttetsző lesz. Nekem full perfekt így a telefon, több nem is kell!
-
Zirowe
nagyúr
-
jozso1989
őstag
válasz
Steve1207 #26806 üzenetére
Ilyen sokáig támogat a HTC??? Ez végül is ha jól számolom 5 főverzió lesz akkor??? + egyéb javítások, frissítések, amiket még kapott/fog kapni a készülék. Tetszik nekem ez nagyon.
A Sony telefonjaim mindig kaptak egy főverziót és kifújt, maradt bugosan az egész úgy, ahogy van (még a csúcskészülékek is)... Kezdek nagyon márka fan lenni.
-
Kiskopika
senior tag
Nyugtaval dicserem majd a napot! De vajon kapunk valaha is meg olyan frissitest ami tenyleg erdemben valtoztat valamit? Varom en is de a szinek csereje nekem semmi, funkcionalis ujjitas mar valami
-
F_Gergely
őstag
válasz
CptAdamica #26801 üzenetére
Azt mondtak majus vegere elerheto lesz, eddig tartottak a szavukat szoval nem kell aggodni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest