- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #26996 üzenetére
Utóbbi nem tűnt el, csak előbb engedélyezni kell a biztonság menüpont alól.
-
SeatLeon08
tag
válasz
Loboda #26989 üzenetére
Nem is írtam, hogy azonnal kell, vagy nem tudok várni...
Csak azért írtam, hogy a többiek lássák, nem csak náluk akadt meg a dolog, hanem más is jár ilyen cipőben.
Reggelre tuti jó lesz!Csak nem kellene rögtön leugatni valakinek a fejét, aki csak tapasztalatot osztott meg és még csak nem is hülyeséget kérdezett. Sőt, nem is kérdeztem!
-
enginev3.0
félisten
Eltűnt az időjárás elő hatterkep
És a kezdokepernyo widgetJa meg figyeljetek meg pár nap és jön a sense 5.5-re az soff
-
szekra
addikt
Nem kell beszarni gyerekek, ha eddig tudtatok sense 6 nélkül élni, pár óráig/napig már nem megy?
-
Jolet
őstag
válasz
csacsi67 #26982 üzenetére
nem segít :-(
nem tudom milyen sd card-ról beszél, mert olyanom nincs
bemásoltam a zip file-t amit letöltöttem a főkönyvtárba
más telefonnál ha rákattintok az apply vagy install menüpontra akkor bejön a fájlrendszeritt kiír valamit egy pillanatra és már indítja is újra a telefont
-
Loboda
senior tag
válasz
SeatLeon08 #26966 üzenetére
Várj vele egy kicsit!
Túl sokan estek neki a frissítésnek és valószínüleg korlátoztak pár régiót! -
Reddevil84
tag
válasz
kdennis #26928 üzenetére
Sajnos nekem is pont a kedvenc ébresztő hangomat vették el!
De ezen kívül eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a sense6-al kapcsolatban!
A kamerától először kicsit idegenkedtem,de aztán rájöttem minden sokkal praktikusabb és egyszerűbb helyre került! Így már ezzel sincs gondom! A többit még ki kell tapasztalnom,de örülök a frissítésnek!
Tényleg kicsit sok lett a zöld, át is váltottam a fekete témára,de még így is marad benn zöld dögivel! -
pet4321
csendes tag
15 órától néztem, folyamatosan. Más lehet a baki itt.
-
dns86
tag
Próbálkozom ezzel a gyári recoveryből telepíthető ota updatel, de mindíg azt kapom, hogy check cid failed. Mit csinálok rosszul? Minden gyári, mókolatlan... Valaki leírná lépésről-lépésre?
-
tomkagabi
csendes tag
Sziasztok, Ha gyári romra teszek fel egy egyedi kernelt, "a dupla tapis ébresztés miatt", annak lesz valami hátránya?
-
pjen
félisten
válasz
Loboda #26220 üzenetére
Szia igérted segítesz frissíteni,a teló jelzi hogy van rendszer frissítés,ha autómatán van.El is kezdi letőlteni,de azt irja hibás a frissítés,és próbáljam kézzel
évjegy,szovtver frissítések,itt már azt írja telója naprakész nincsenek frissítések.Ha Tudsz segíteni köszönöm.
-
pet4321
csendes tag
Nálam egész nap naprakészt írt.
Annak lehet vmi köze hozzá, hogy a 4.19.401.9-es verzió van fenn nálam? Úgy láttam a 11-es a legutóbbi, viszont arra sem frissített. Minden gyári, nem volt piszkálva cid_32-es, vodás. -
Levente17
tag
Mióta várom, hogy jöjjön a frissítés erre amikor megjön akkor mar nem naprakész mert ha minden igaz a cid_32es kikerült az körből...remelem meg ma letolthetem..
-
Szpisti
addikt
válasz
SeatLeon08 #26966 üzenetére
Olvass vissza egy párat...
-
dani3l
őstag
Ennyit nyavajogni egy frissítésen..
-
darál0w
Jómunkásember
5 környékén még jo volt minden...látom időben kaptam le
-
Red@Arc
tag
válasz
Ununqatrium #26925 üzenetére
Nincs véletlenül bekapcsolva a "rendszerfrissitések automatikus letöltése" opció? Miután ezt kikapcsoltam egyből lejött a frissités, előtte órákon keresztül 2-4MB-on megállt.
-
dns86
tag
Sziasztok.
Sajnos én is így jártam, mint pár hozzászóló előttem. Reggel még jelzett, nem voltam wifi közelben, nem akartam ellőni az adatforgalmam. Most du már nem talál frissítést. Ha a fent linkelt verziót felrakom a gyári recoveryből, az ugyanaz, mintha OTA-n települne? Wipeol? Minden rendben lesz utána, és ugyanúgy a későbbi OTA updateket kapom/telepíthetem? -
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #26959 üzenetére
Gondolom amint a szerver terheltsége engedi visszakerül.
De hogy ez mikor lesz kitudja. Lehet hogy még ma, lehet hogy 1-2nap múlva. -
hurrikan
addikt
bizony, a szerver terheltsége miatt némelyik régiókban leállították a frissítést, mert így senki nem tudta normálisan tölteni.
Úgy tűnik pont CID32 került ki a körből. -
spawn21
veterán
Tmob, nincs frissítés
Pedig ma az agyamra ment ez a mocsok sony. Semmire sem reagált a kijelző hívásokkor. Semmire.
-
adodaniel
őstag
Du. nekem is jelzett, de mobilneten nem akartam letölteni, gondoltam majd ha hazajövök. Erre most nem talál frissítést...
-
Nuada herceg
őstag
Nekem pár sikertelen letöltés után, most 4 %-on áll.
De úgy kb. fél órája... Elég idegesítő. -
Ununqatrium
aktív tag
Ez kész vicc. Eddig besz*rt, most meg már nincs elérhető frissítés. Becsinálok
-
silver-pda
aktív tag
T-mobile, ..032 és nincs elérhető frissítés.
-
enginev3.0
félisten
Hiányzik a régi zenelejátszó
-
darál0w
Jómunkásember
akadásmentesen letöltött és települt...032, T
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #26943 üzenetére
Igen, felvillan, szedi kicsit aztán megáll, eltűnik, mert terhelt minden. Lépj ki menübe, visszamész beállítások, frissítés részhez, vársz kicsit és szed egy darabot megint belőle.
-
hurrikan
addikt
11:35-kor néztem még nem volt frissítés
11:45-kor már igen
néztem 10-15percenként mert 99%-ig biztos voltam benne hogy ma jönahogy azt múlthéten meg is mondtam itt nektek
Nekem is megállt először 2mb-nál, majd úgy a felénél is kb. 10-10percet. De aztán lecsorgott végül. Jó nagyon, de a dupla tap hiányzik nekem is. Egyébként nagyon jó és hibátlan, mindenféle reset nélkül is, és nagyon gyors. Ráadásul még tovább csökkent a RAM igény.
A telepítés után érdemes lefrissíteni Google PLAY-ről a HTC alkalmazásokat.lesz jópár.
ART sincsen sajnos, de azt annyira nem hiányolom.a dupla tapnak örültem volna.
-
csacsi67
addikt
válasz
Ununqatrium #26936 üzenetére
Manuálisan le kell szedni és gyári recovery alol telepiteni .
-
sztomi89
tag
válasz
Esetleg megoldás lehet (nekem is ugyanezt csinálta), hogy megszakítottam a letöltést, újraindítottam a telefont, wi-fi be, szoftverfrissítés és szépen végig ment..
(ja és vodás vagyok, ha ez számít)
-
shadowcam
tag
Nekem nagyon tetszik az új Sense, főleg a zöld témával.
Érezhetően gyorsabb, letisztultabb az egesz. Egy dolog ami kimondottan zavar: a fokepernyon hatalmas hézag van a dokkoló illetőleg a legalsó ikonsor között. :/ ez nem túl szép így.
-
FeRRaR1
őstag
Megint a független HTC_001-esek kapják utoljára
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
...nálam is ezt csinálja ..T-s
szekra: Te aludtál eddig???
-
szekra
addikt
Nézzetek szoftverfrissítést, ott a meglepi.
-
Ununqatrium
aktív tag
Van még valaki rajtam kívül, akinek nem szedi le? Letölt 2 vagy 4 MB-ot, aztán megáll, majd pár perc után sikertelent jelez
-
Zirowe
nagyúr
Akinek nem frissül, az innen tudja letölteni az európai lte-s ota csomagot.
-
pet4321
csendes tag
Örülök, h itt van a sense6, vártam már nagyon, viszont nálam még azt írja a telefon naprakész, pedig cid_32-ön vagyok. Várjak még vagy egy FR segíthet?
-
Laca1212
őstag
Nálam is települ.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
szegto #26879 üzenetére
Persze, hogy örülnék, mivel jó pénzért el lehet adni
A kijelzőn lévő gombokat se nagyon tudnám elviselni, meg egyébként is már túl nagy. Na de ha már itt tartunk, akkor a Prime-ot se ártana előbb élőben megkukkantani, mielőtt lehurrogja mindenki.Más: Jaj! Már csak úgy repül fel az update
-
BenHans
addikt
Nálatok is eltűnt az élő időjárás háttér?
Van valami progi ami tud ilyet időjárás animációkat?
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #26912 üzenetére
Tényleg...? Aztaaa...! Akkor Te voltál az a nő, aki elbukta a reggeli játékot
(nem komolyan venni!)
-
Juliuska
senior tag
üzenet a 0_32-es Vodkásoknak: jöÖn már jöÖn lefelé a sense6
-
enginev3.0
félisten
Waaaa már vonaton ülök de sosem érek haza
Még sosem indult késve most meg már 3 perce el kellett volna indulniaJa... És ma játszottam a Morning Showban
-
BenHans
addikt
Mindenki csinált gyári visszaállítást? Ha valaki esetleg nem szokott az írja már meg legyen kedves hogy volt-e emiatt később probléma, mert most épp nem tudom megoldani a mentéseket...
Vagy mindenképp csináljak resetet?
-
Kiskopika
senior tag
Akinek meg all 2 mb nel hagyja ugy magatol beindul idovel, nekem is megallt aztan 5 perc alatt leszedte! Szerintem sorban allasosak a letoltesi szalak
-
SanyikaDC
tag
T-Mobile HTC Uno frissités lejött kb 5perc alatt és már fent is van!!!
látjátok elég volt tegnap megszólalnom h sense 6 hiányzik belőle
-
CptAdamica
veterán
Örülök, hogy megkaptátok, nekem azt írja, hogy naprakész, szóval majd három hónap múlva talán megkapom.
-
kdennis
aktív tag
Akkor leírom az én véleményemet azoknak akinek még nem jött meg. Szép lett!
Érezhetően gyors lett, mint ha egy HR-tet nyomtam volna, Lapozgatom én is erre arra, és látszódnak javítások sok helyen és hogy dolgoztak rajta. Feloldás is sokkal gyorsabban megy. Mint ha húztak volna a procin
persze biztos nem.
Ja a kamera nagyon tetszik... lehet hangerővel zoomolni, meg kiraktak gyors ikonokat. Ja és végre lehet NFC-t kapcsolgatni a redőnyben.
-
Jolet
őstag
nekem sajnos 609 megánál elfogyott az adatcsomagom így csak 32 kb-val tölt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest