- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
Nekem egy hete van meg a kld oscar II flip tokom, eddig nem rossz.
Zenelejatszobol pedig a powerAMP-t vettem meg, szvsz a legjobb zenelejatszo program a marketen.
-
válasz
Ununqatrium #27392 üzenetére
Én a rockplayer használom torrentről szedtem le amiben nem csak 5 sávos hanem annál nagyobb sávos eq is van.
-
Pppepe
csendes tag
válasz
Tiger. #27389 üzenetére
Ja vágom, biztos van saját topicja, de külső akksi vásárlásnál tudtok helpelni?
A gyárit vegyem ami 6000 mAh-es (2-3 de inkább 2 feltöltésre elég) vagy bőven faja egy univerzális? van benne tapasztalata valakinek, hogy ezek mennyire bírják? (egy hónapra olyan helyre megyek, ahol kb 3-4 naponta lesz lehetőségem telefon töltésre)
-
adodaniel
őstag
válasz
CptAdamica #27387 üzenetére
Majd erről írhatnál véleményt. Nekem jelenleg Atmosphere van, abból is a második már (első sarka levált, küldtek cserét).
-
dani3l
őstag
válasz
Bdanyy #27388 üzenetére
Hát, sajnos már azt is b.szhatom, ki lett dobva a tok..
Visszaküldtem még tavaly angliába keresztanyámékkal, gondoltam majd visszaküldik ahova kell, onnan egyszerűbb, mert onnan lett rendelve. Aztán csak amcsi címet találtam, mondtam, hogy akkor hagyjuk a francba..
De lehet akkor teszek még egy próbát vele. Csak nem akartam havonta rendelni 15 euróért tokot...
Neked milyen színű van? Nekem fehér volt az ezüst Oneon, az tetszett, csak állítólag sárgul, amit nem volt időm megtapasztalni.. Nem tudom, a fekete hogy mutathat rajta.Lehet azért kapni még "rendes" fülest is, nem csak iem-et, bár nem olyan sokat. A Bose-nak (is) van egyébként egy kb a kettő közötti kialakítású cucca, az nem tűnik rossznak, csak az meg drága..
A TDII-höz viszont járt ilyen szivacs dugasz is, nekem az bejött, többi nekem is kiesett..#27390 doggie: Akkor lehet tényleg teszek mé. egy próbát, hátha mostmár nem hullik szét.. Ez már inkább a 3.0, az el ső szériát eleve elcseszték, nem hagyták ki a helyet az infrának. Utána hamar jött a "javított", az meg szétvált..
#27392 Ununquatrium: Szerintem az nem nekem, de egyébként egyetértek..
Jah és telefonról voltam...
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
jozso1989 #27367 üzenetére
Jó hangja van, kegyetlen hangos is, de szerintem egy zenére kiélezett telefonból kihagyni a hangszínszabályzót... hát nagy hiba. Én ezért óriásira haragszok, főleg, hogy egy értékelhető, normálisan működő, egyszerű és áttekinthető ingyenes zenelejátszót nem találni a Play-ben.
dani3l egy telefonnál szerintem még nem tartunk ott, hogy a hangszínszabályzás tönkretegye a hangképet. Én a fejesemmel semmi különbséget nem tapasztalok, pedig nem olcsó darab. Hogy valaki meg .flac fájlokkal pakolja meg a nem bővíthető telefonját, nagyon kétlem. Amúgy ott sem hallok különbséget, pedig nincs bot fülem.
-
Bdanyy
addikt
válasz
dani3l #27378 üzenetére
Én csak a fotót küldtem nekik az elvált részről, küldtek egy újat.
Viszont meg a fulesre visszatérve. Ezek az agybadugos cuccok nekem nagyon nem jönnek be, akármilyen harangot használok, vagy kiesik a fulembol, vagy annyira beszorul , hogy elhalkul. A gyari htc headsetet, és a xears td ii-t sem tudom kényelmesen használni, sokszor viszont nem akarok magammal vinni egy fejhallgatot. A régifajta fulesek ezerszer kenyelmesebbek voltak, kár hogy alig kapni már belőlük bármilyet.
-
dani3l
őstag
válasz
Tiger. #27374 üzenetére
Ez semmikepp. Egy darabig en is aluminiumot akartam, hogy megmaradjon a premium erzet, meg azert vedve is legyen, de joparat megneztem (ezt konkretan mondjuk nem lattam) es mindegyiknel ugyanarra panaszkodtak: rohadtul arnyekol! Meg a meregdraga Draco Designs tokot is nagyon lehuztak emiatt. Mivel ugye a telefon nagyresze eleve fem, ha meg a körben levö müanyag is el van takarva femmel, kb semmi tererö nem lesz. Sokan irtak, hogy nagyon visszadobta a tereröt, raadasul a mobilnet sebessege is sokad reszere csökkent. Ebböl egyenesen következik, hogy megrosszabb hatassal van az akkuidöre is.
Ezert tettem le vegleg a tokokrol. Sikerült megallapitanom, hogy ha normalis tokot akarok a telefonomhoz, akkor bizony iPhonet kell vennem, vagy esetleg Samsungot..
Egyetlen tok, ami kifejezetten tetszett a One-hoz es meg vedte is, az a Poetic Atmosphere volt, ami sajnos mint hasznalat közben kiderült, szar minösegü.. Birta egy darab honapot, raadasul eleg moderalt hasznalat mellett. Es ahogy lattam eleg sokan panaszkodtak ra, hogy elvalik a gumi perem a tok többi reszetöl. Persze van ra 3 ev garancia, küldjem vissza LA-be, aztan kapok masikat. Hat köszöntem szepen..De azert ne mi döntsük el, Neked milyen tok jo, ez csak az en velemenyem.
spawn21:
-
dani3l
őstag
válasz
Tiger. #27371 üzenetére
Nekem szemely szerint az, hogy nem csufitanam el ilyennel a telefont..
En azert is vettem le rola meg a Poetic Palette tokot is, mert tokban aztan mindegy, hogy milyen szep, meg premium, ugy aztan lehetne müanyag is.. Egyetlen bajom bele, hogy csuszik mint a marha tok nelkül. -
Én ezt néztem ki mi erről a véleményetek?
http://m.ebay.com/itm/191145528030?nav=SEARCH -
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #27366 üzenetére
Én is nagyon meglepődtem, amikor először kipróbáltam... nincs equalizer, se semmi, "CSAK" egy beats audio. És amikor meghallottam az első hangokat... eargasm!
Zseniális ez a készülék tényleg, nem győzöm dícsérni, mások is nagyon meglepődnek (főleg a nagy galaxy s4 és társai userek XD). Életem legjobb vétele volt, sosem fogok mást venni, csak HTC-t!
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #27358 üzenetére
Nekem egy Sony XB 600-asom van, iszonyat durva,ahogy a mélyet tolja...
-
Laurh
aktív tag
válasz
A fülestopikban nézz szét.
Más is észrevette, hogy lassan tölt a telefon? Este amikor böngésztem és töltőn volt, akkor nagyon lassan kúsztak fel a %-ok.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
spawn21 #27359 üzenetére
Erre gondolsz?
http://www.argep.hu/trend/SONY/Sony-smart-headset.html
Ha zenehallgatásra kellene, akkor én valami ilyesmit javasolnék inkább:
http://us.urbanista.com/collections/headphones/products/london-5
Ez 10k körül ténylegesen kapható.
-
spawn21
veterán
válasz
Szerintem a sony Smart nagyon jó, kb 10 környéken van. Droidhoz lett csinálva
-
Steve1207
veterán
válasz
CptAdamica #27355 üzenetére
Picasa uploadert tiltsd le az alkalmazások/mind résznél és nem fog soha vacakolni (persze csak, ha nem használod). Én így teszek mindig a Google+ -szal és hasonló fölösleges appokkal, nem is látszanak és még véletlenül se futnak a háttérben sem.
-
CptAdamica
veterán
Hogy tudom a google picasa plugin bejelentkezési kérelmeit letiltani? Minden nap itt keregeti, már az alkalmazás ertesiteseit is kikapcsoltam de csak csinálja...
-
Badboys
őstag
Tört volna le a keze amikor elindította a szervert. Menjen a Googl az anyjába.
-
Kiskopika
senior tag
Az en velemenyem, hogy mivel amerikaba mar kiadtak a sense 6 ot es nem hallani semmi bugrol, amikor itt jon vegleg a 6 az semmivel se lesz masabb mint nehanyunknak mar letoltot verzio.
Szerintem egy alkalmazott felre ertett valamit aztan kiengedte parora ebbe a regiobba, mikor meg eszbe kaptak gyorsan tiltottak -
stilo18
addikt
Gondolom ezerszer ki lett beszélve, de fejhallgatóval valami eszmèletlen durván szól...ebben köröket kap a G2...
Kijelző kicsit jobb volt az LG-nél, teltebbek voltak a színek.
Viszont ez a telefon ami érzést sugall...eszméletlen.
-
viktor82
őstag
válasz
Ununqatrium #27345 üzenetére
akkor felejtös,nagyon jó árban van pontosan 380euró 2év garanciával!
-
viktor82
őstag
Üdv
Olyan kérdésem lenne ,hogy a két sim-es M7-es és a sima M7-es közt hardvelilag nincs semmi különbség?
Levehetö a hátlap véget nincs tapasztalat ropogás vagy hasonló jelenséggel? -
Ununqatrium
aktív tag
Kecske
-
stilo18
addikt
Helló szia M7, szia Fórum
-
Ununqatrium
aktív tag
Valaki nem tudja, beszerezhető-e valahonnan olyan helyről One-ra TwoWay, ahol nem csak bankkártyás fizetési lehetőség van?
-
Derrewyn
senior tag
-
Redpepper tok m7hez ismeri valaki?Vizalo.
-
Juliuska
senior tag
JóóÓóól nyomjátok GYEREKEK
Figyeljetek az időzítésre, mert nem sokára jön az a rész, hogy ki milyen NAGY
Picit lágyabb vizeken folytatva:
BenHans: szintén zenészsajnos, én is hasonló minőségi romlás "áldozata" volnék akkor, ha nem a Beats-et használnám. A 4.3-nál ilyen gondom nem volt, így egyértelműen az update számlájára írható a sercegés. Bár a 4.4.2 (+5.5)-t nem volt ugyan lehetőségem bővebben tesztelgetni, de mivel az itt fórumozó kedves Kollégák nem számoltak be ilyen hibajelenségről, szinte biztosra veszem, hogy a sense 6.0-nak köszönhetjük a már közép hangerőn is sercegő hangminőséget bármilyen formátumú (Beats nélküli) zenei anyagnál... Ezt nem volna haszontalan orvosolniuk.
Badboys: most egy meglepő dolgot mondok -> nálam az a funkció (ami miatt leginkább el kívánod cserélni a telódat) szépen működik egészen egyszerűen azért, mert én (Veled ellentétben) NEM nyomtam egy Fact.Resetet az update előtt. Ha Téged ennyire zavar ez a probléma, kérj egy bin filét a htcdev.com-ról és rootold a telódat.
Viszont ez a kikapcs utáni villogás nem normális jelenség. Mindenképpen meglépném azt, az egyetlen lehetőséget, ami ilyen esetekben járható: nyomj egy újabb alaphelyzetet a telódnak...
szerk:
HUTCHDB : mi pedig, akik másban vagyunk ugyanilyen megszállottak, nemünk is jól jönne egy ilyen paraméterekkel rendelkező teló -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ununqatrium #27324 üzenetére
Nem egyszeru erre a kerdesre valaszolni, hogy miert....
A lenyeg az, hogy vannak olyanok (mint pl. en is) akik probalgatjak a telefonokat.
Ebben az a jo, a masikban mas, a harmadikban pedig egy harmadik, egy teljesen mas dolog.
Mi (akik megszallottak vagyunk) olyan telefont szeretnenk, ami a sajat igenyunknek, hasznalatunknak a legjobb tulajdonsaggal rendelkezik.
Ilyen telefon egyebkent nincs.
DE! Keressuk, kutatjuk, es jo lenne egy nagy kijelzos, nokia fenykepezos, ios simasagu, sony vizallosagu, one "hangu" nagyon gyors, esztetikus kulsovel rendelkezo, de egyedi telefon....nekem! -
spawn21
veterán
válasz
Ununqatrium #27327 üzenetére
Akkor a viszketegsége el mire szerettél volna utalni? Mielőtt a stílusokkal dobálózól, beszélj te is rendesen. Akkor nem lesz támadási felület.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
spawn21 #27326 üzenetére
Én erre csak két dolgot szeretnék reagálni. Az egyik az, hogy a stílusodból kicsit vegyél vissza. Köszönöm.
A másik, hogy én egy szóval sem írtam, hogy valaki ne vegyen jobb telefont, ha tényleg komoly újításokról van szó. Persze ettől még mindenki azt vesz, amit akar, de véleményem azért lehet, amit véletlenül sem fejtettem ki, hogy senkinek ne legyen oka indulatból lereagálni. Egyébként sem erre irányult a válaszom, csupán némi sebességkülönbségről volt szó tudtommal
-
spawn21
veterán
válasz
Ununqatrium #27324 üzenetére
Majd mindjárt meg fogod mondani, mit tehetünk nem, de?
Mi közöd hozzá , különben ?Nem kell elítélni másokat. Szimplán Geekek vagyunk. Akkor én mi vagyok, mert van 5 telefonom? Nem azért vettem, mert raj akarok lenni, hanem mert érdekelnek.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
spawn21 #27315 üzenetére
Szerintem amit a Sony művel rendszer terén, az valami ritka hulladék. Van családban Tipo, Ray (ismerősöknek Sola és Z), annyit szívunk velük, hogy leírhatatlan. Egy órát nem bírnak ki úgy, hogy ne akarjam falhoz verni. Érdekes, hogy a kis Wildfire S tud egész normálisan működni. Jó, itt most magas árkategóriáról van szó. Vegyük tehát a Z-t, amihez volt már szerencsém... akarom írni szerencsétlenségem. Szintén egy kalap szar a rendszere. Bugok milliói, és a frissítésekkel csak egyre több, hibás működés (összevissza hülyül) és még sorolhatnám.
-
jozso1989
őstag
válasz
Tiger. #27319 üzenetére
Igényfüggő ez szerintem. Ki, mire használja. Fészbúkozni tökéletes az SP, minden egyéb dologra alkalmatlan. Arra viszont túl drága.
(#27322) spawn21: Az SP elég benchmarkos telefon, s4 proval, adreno 320-szal HD (!!!!!!!!!!!!!) felbontáson... Igaz, hogy hétköznapi használatra alkalmatlan készülék, de legalább a pontszáma jó.
-
Badboys
őstag
válasz
BenHans #27303 üzenetére
Nálam a hanggal semmi probléma nincs sercegés. A Sense 6 óta meg szűnt az idegesítő hangszóró pattogás amikor az erősítő állítólag ki-be kapcsol. A töltéssel sincs semmi gondom normál. Merülési problémák sincsenek. Igaz én nyomtam egy gyárit a menüből. Viszont eddig alig lilult a kamera most viszont használhatatlan. Ami nagyon fölb@ott az a Googl+Sense baromság,hogy bizonyos programokat nem lát ami eddig ment. Ami zavaró még,hogy amikor kikapcsolom a gombok kikapcsolás után még 4-5 mp ig villognak.Ezért írtam elcserélem olyanra amin még 5.5 van. Senki nem izgult rá akik tombolnak,hogy nekik nem jutott Sense 6 pedig ajánlottam cserére. Csak sápítoznak ,majd akkor kezdhetnek szívni amikor észreveszik,hogy napi szinten használt program nem megy és ez köszönhető a Sense6+Googl párosnak. Jó nem valószínű,hogy használják azt ami nekem kellene.Nagyon kezd tele lenni a t@köm az androiddal, pedig nagyon szeretem a az Onet a dizájnt a minőséget és a jól optimalizált rendszert. K@rvára nem értem miért kell ilyen baromságokkal elszúrni valamit.
-
jozso1989
őstag
válasz
spawn21 #27312 üzenetére
A Sonyról tudnék mesélni, 2 telefonom is volt tőlük... többet nem szeretnék. Jó nem csúcstelefonom volt tőle, de nem is mernék venni ilyen negatív tapasztalatokkal. Volt egy Xperia U (ez 10 másodperc volt, mire megnyitott egy tárcsázót, ha hívtak azt sem tudtam felvenni úgy lagolt, alig vártam, hogy megvegye vki), és egy Xperia SP.
Az SP valami szánalom volt... annyira rossz a memóriakezelése, hogy elviselhetetlen. Full bug a szoftvere. Azon nevettem, hogy hallgattam a zenét, Dolphinnal megnyitottam egy oldalt és kilőtte a zenelejátszót. Átváltottam a lejátszóra, akkor meg bezárta a böngészőt... nevetséges. Arra is volt példa, hogy facebook közben leállította az egész Nova Launchert. Nem működtek a gombok, semmi, csak restart segített. És hiába baromi erős a hardver ahhoz a kis kijelzőhöz (sokkal jobban futnak rajta a játékok mint One-on, SŐT!), ha a játékot csak úgy leállítja használat közben... az egész egy sz*r. Aztán jött egy frissítés, android 4.3... többé-kevésbé javult a memóriakezelés, helyette elkezdett az addig gyors telefon lagolni... És még van hibája bőven... Odaadtam tesómnak azt a sz*rt egy tizesért, így megvolt a One kezdője.
Ezért vettem a One-t. Úgy gondoltam ezzel már csak nem tévedhetek, nem véletlen lett 2013-as év telefonja. Ha mégis, akkor ezek szerint az android nem működik, iOS lesz... Amióta kijött, akartam ezt a szépséget... egyszerűen tényleg, meseszép! A One-ban nem csalódtam, szerencsére. Számomra tökéletes! Sőt, eléggé meglepő, hogy gyorsabb a multitasking pl. mint a Z2-n. Azon lagol.
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #27311 üzenetére
Sajnos igen.
A Sonynál is akadnak anomáliák. Pedig nem volna rossz kütyü. Csak sajnálom a One-t használni, mert elhasználódik
-
stilo18
addikt
válasz
BenHans #27303 üzenetére
Egyszerűen nem stabil. Mondatnak nekem bármit a saját fórumában, nálam nem volt az...
A viber pocsék, egyszerűen használhatatlan.
Sokszor dobott ez meg az leállt...Pedig rendes, gyári mokolatlan telefon volt.
Persze voltak nagyon jó tulajdonságai, kijelző, aksi, kamera... De mégse szerettem meg.
Egyébként a T-nél nincs (már) ezüst, nem lehet rendelni a webshopban. Békéscsabán van egy szem...Lehet Vodafone lesz akkor számhordozással... Ott csak 95 One...
-
Steve1207
veterán
kis esti villamos a one-nal
mire kb rajottem, addigra abba is maradt... -
jozso1989
őstag
-
dani3l
őstag
válasz
BenHans #27303 üzenetére
Az a fasza bör hatlap biztos külön dijazni fogja a viz alatti hasznalatot..
Egyebkent magyarazza mar el valaki, mi ertelme van egy 4k-s kijelzönek egy telefonban..Mar a full HD is tüeles, 6"-ig böven eleg lenne szerintem. Vicc, hogy az UHD tv-ket meg aranyaron lehet megvenni, de mobilban mar jön a 4k..
-
BenHans
addikt
válasz
FeRRaR1 #27296 üzenetére
"az eladó is megmondta hogy a note 3 a legjobb leggyorsabb" Akkor most kezdjünk el [remegni]?
"Lekapcsolt kijelzőnél a telefon felett a kezünkkel legyezve már nem csupán egy pár másodpercre feléledő állapotjelző animáció villan fel, hanem felébreszthetjük magát a telefont, elindíthatjuk a kamerát és más applikációt is. Az egyik másik újdonság az “Aqua Mode”, azaz “Víz mód” lesz, amely a víz alatti használatot könnyíti meg." /androidgamers.eu/ Kíváncsi leszek a víz alatti használatra, mert elvileg a víz mód mellett kap egy különleges kamera funkciót is víz alá. Aztán nehogy elárassza a strandokat és aquaparkokat a sok Note4 tulaj akik direkt lemerülnek a víz alá telefonálni, hogy vagizzanak, aztán ha elhúzódik a beszélgetés, vagy hosszú a videó már csak egy bluggy jön fel.
Egyszer már kérdeztem de hátha csak átfutottatok rajta... Valakinek előfordult már olyan, hogy a hangszóró serceg ha nincs bekapcsolva a beats? Mert nálam ezt csinálja, már próbáltam több .flac és .mp3 zenét is és mind ilyen, de amint aktiválom a bíccet újra tisztán szól. Már közepes hangerőnél is észrevehető.
Ez lehet az update-től? Mert akkor megvárom hogy a többiek is megkapják hátha jön annak javítás aki feltette. Vagy mindenképp szerviz?
A másik, hogy kb 4-4.5 óra alatt tölt fel 14-15%-ról 99-100%-ra és utána úgy hogy kb 10percet neteztem és volt 3db kb 5perces hívásom ezen kívül csak mobilnet/wifi szinkron bekapcs és 7óra alatt 35%-ot merült és be volt kapcsolva a sima E-takarékos funkció ami úgy van beállítva hogy csak az adatkapcsolatot ne vegye le. Ez normálisnak számít? Engem leginkább a töltési idő zavar.Aki esetleg hangszóró hibával beküldte, javították rendesen? Ha beküldöm javíttatni akkor érdemes felvetetni a hibák közé a kamerát? Mert az enyémben még a régebbi verzió van, bár nincs vele problémám.
stilo18: Nekem is jobban tetszik az M8
Amúgy, ha szabad megkérdeznem, mit vétett a G2?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest