Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18
üzenetére
Én 10 éve Sony-fan vagyok (voltam), sosem volt más színes kijelzőjű telefonom (monokrómban nyilván csak Nokia
). De az okostelefonjaik közül egyiket sem tudtam igazán szeretni... valami hibája mindnek van. Vagy lassú, vagy egy halom bug (vagy mindkettő).Ezt viszont kifejezetten imádom! Hívhatsz fanatikusnak, igen, az lettem! Én csak leírtam a tapasztalatom. Nekem az életben nem kell más márka, csak HTC!

(amúgy köszi
)(#28337) NandorHUN: Dettó... a Swiftkey nálam alap alkalmazás volt. Elsőként volt telepítve erre is, amint hazaértem a T-Mobileból, Play áruház---> SK letöltés. Nem is csináltam addig semmit a telefonnal, amíg be nem volt állítva. És tessék... elrontják.
Sajnálom nagyon... remélem egyszer jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux haladóknak
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). De az okostelefonjaik közül egyiket sem tudtam igazán szeretni... valami hibája mindnek van. Vagy lassú, vagy egy halom bug (vagy mindkettő).
)
Sajnálom nagyon... remélem egyszer jó lesz.