- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Nagy akkumulátorral és Zeiss teleobjektívvel készül a Vivo X300e
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- A Nothingnál is Európa húzta a rövidebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Valóban drágán mérték a 3-at. De szoftveresen brutálul oda......nak a többieknek. Mert hogy gyors a telójuk és nagyon gyilkos mit bír az aksi.
-
Linkin1994
senior tag
Nem emiatt nem csak én vettem észre ezeket a gondokat hanem elég sok ember akinek ez a fülese van.Nincsen bajom a céggel kedvelem a cuccait de ezek a dolgok hosszútàvon romboló hatàsuak
-
Inarus
addikt
Kiváncsiságból megkérdeztem a szkálynetet a cég
helyzetéről.
(Amit magáról kommunikál egy cég az a moqsvakitás és
kamu között helyezkedik el
)
Nagyon felemás válasz kaptam
Bár egyelőre nyereséges de a növekedésük igen lassu (kivéve India, de ott sem léptek be a meghatározó piaci
szegmensbe), a nagyságrendjük a Sonyhoz,Hmdhez és
a többi "cserejátékoshoz" hasonló.
Kis cégként nem sok jót jósolnak nekik.
A produktumaik közöt vannak jók ,kapufák (3)
csalódások (fejesek,fülesek,órák) ,feleslegesek (Cmf2)."A produktumaik közöt vannak jók ,kapufák (3)
csalódások (fejesek,fülesek,órák) ,feleslegesek (Cmf2)."Ezt is az AI mondta, vagy ez már a saját véleményed?
-
mhydas99
őstag
helyzetéről.
)
Bár egyelőre nyereséges de a növekedésük igen lassu (kivéve India, de ott sem léptek be a meghatározó piaci
csalódások (fejesek,fülesek,órák) ,feleslegesek (Cmf2).Ez ilyen, kis ceg, sosem lehetnek olyan nagyok, mint akar wgy Samsung. Igy vagy bitang olcso telefonokat gyartanak minimalis arressel es ugy maradnak fenn a vizen (bad reputation) vagy aymennek a premium szegmensbe es dupla/tripla aron ertekesitik a termekeket. Ez utobbival probalkoztak be a 3 kapcsan, azt hittek a design eleg lesz az arnovekedes indoklasara. Tevedtek. Most megy a panik, hogy eladhatatlanok normal aron a telefonjaik. Az ertekesitok, akik meg berendeltek egy tonnat elore most aron alul, profit nelkul kenytelenek eladni. Amit vagy megterit nekik a Nothing, hogy megmaradjon a bizalom, vagy nem terit es akkor a kovetkezo telefonjaikat minimalis tetelben tartjak majd raktaron. Barhogy is, ez nagy buko a Nothingnak. Manapsag mar nem szabad kicsiben gondolkodni, mert elbuksz. A konkurencia yonkretesz es meg csak meg sem erzik...
-
Direfield
csendes tag
Német amazonon egy hete kb ugyanennyibe került az 500gb tárhelyes verzió, le is csaptam rá. Nem rossz teló ennyiért szerintem
-
Oldfoksz
aktív tag
helyzetéről.
)
csalódások (fejesek,fülesek,órák) ,feleslegesek (Cmf2). -
Graphics
Jómunkásember
Indiában is volt egy erős ár esés. Eggyértelműen túltolták az árát és most szabadulnának a készletektől de szerintem ennyiért se veszik.X-en az Indiai emberkék azon morfondíroztak hogy ez a durva ár esés (náluk egy hónapja 50%-os ár esés volt) milyen hatással lesz a márkára és annak megitélésére. Nekem is van pár Nothing cuccom Phone 2 pl teljesen jó telefon annak ellenére,hogy a kamera az elég gyász. Viszont az Ear 2024 elég sok embernek bugos összevissza tölti a szárakat. És az akksija és elég hamar megadja magát. 1.5 év használat után AAC kodekkel és full zajszűréssel bír kb 30-35 percet. És nem mondanám,hogy az elmúlt 1.5 évben napi több órát használtam volna.Nem annyira stabil a piaci helyzetük mint azt ők goldják. Ha jövőre is ilyen fasza telefonokat adnak ki lehet nem érik meg az év végét.
Elég erős negatív jellemzést adtál, de el kellene különíteni, hogy van egy hibás eszközöd, és emiatt azt gondolod csődbe megy egy cég...
Manapság minden gyártó erős árazással indít., hogy mi a gazdasági oka, azt ne kérdezd.
Aztán jön a kedvezmény és áreső.
-
mhydas99
őstag
Indiában is volt egy erős ár esés. Eggyértelműen túltolták az árát és most szabadulnának a készletektől de szerintem ennyiért se veszik.X-en az Indiai emberkék azon morfondíroztak hogy ez a durva ár esés (náluk egy hónapja 50%-os ár esés volt) milyen hatással lesz a márkára és annak megitélésére. Nekem is van pár Nothing cuccom Phone 2 pl teljesen jó telefon annak ellenére,hogy a kamera az elég gyász. Viszont az Ear 2024 elég sok embernek bugos összevissza tölti a szárakat. És az akksija és elég hamar megadja magát. 1.5 év használat után AAC kodekkel és full zajszűréssel bír kb 30-35 percet. És nem mondanám,hogy az elmúlt 1.5 évben napi több órát használtam volna.Nem annyira stabil a piaci helyzetük mint azt ők goldják. Ha jövőre is ilyen fasza telefonokat adnak ki lehet nem érik meg az év végét.
Siman lehet kontakthiba a toltesnel a fules eseteben. JBL-re is jellemzo, pedig nem olcso. 90% feletti ipa alkohollal takaritad mwg az erintkezoket a tokban meg a fulesen is, aztan az egesz cuccot. Hagyd szaradni 10 percet. Ha utana sem lesz jo a toltes, akkor a toltotok fedeleeg a fules koze rakj be egy kicsit vastagabbra osszehajtogatott papirt, hogy ranyomja a fules erzekeloihez a toltotuket. Sokszor segit.
-
Graphics
Jómunkásember
-
FattyDove
őstag
-
janeszgol
félisten
-
FattyDove
őstag
-
scdlsc
senior tag
Az emberek hány százaléka pöcsölhet annyit egy vásárlás előtt, mint az itteni keménymag? Tudni? Meg miután megvették az új telefont, hányan nézegetik tovább az árakat? Sokan? Közülük hányan érezhetnek most valamit? Megannyi kérdés!
-
janeszgol
félisten
Érdekes és picit meglepő ilyet olvasni. Megjegyeztem.
Nekem óra van tőlük. Maga az óra kifogástalan, a szoftvere vacak és semmit nem is javítanak, bővítenek rajta. Foglalkozhatnának többet vele.
Igen a Phone 3 drága lett. Annyiért gyenge. Igaz a Pixel sem erősebb sem kijelzőben, sem SoC-ban (sőt utóbbiban még jóval gyengébb is), viszont ott betonbiztosak az időszakos frissítések és jó/remek a kamera. -
Linkin1994
senior tag
Ez inkább egy megérzés ,mint megalapozott vélemény.
Akik megvették jóval drágábban úgy hogy sok jobb- nevesebb készülék volt annyiért mindenhol,fanok,pénz
nem számit stilű emberkék lehettek.
Magyarul lesz@rják most mennyi
Nekik akkor az kellett.
( Én is kedvelője vagyok a márkának,de szerintem
~ 200ezer a reális ára)Indiában is volt egy erős ár esés. Eggyértelműen túltolták az árát és most szabadulnának a készletektől de szerintem ennyiért se veszik.X-en az Indiai emberkék azon morfondíroztak hogy ez a durva ár esés (náluk egy hónapja 50%-os ár esés volt) milyen hatással lesz a márkára és annak megitélésére. Nekem is van pár Nothing cuccom Phone 2 pl teljesen jó telefon annak ellenére,hogy a kamera az elég gyász. Viszont az Ear 2024 elég sok embernek bugos összevissza tölti a szárakat. És az akksija és elég hamar megadja magát. 1.5 év használat után AAC kodekkel és full zajszűréssel bír kb 30-35 percet. És nem mondanám,hogy az elmúlt 1.5 évben napi több órát használtam volna.Nem annyira stabil a piaci helyzetük mint azt ők goldják. Ha jövőre is ilyen fasza telefonokat adnak ki lehet nem érik meg az év végét.
-
enginev3.0
félisten
Realme is jól elhúzza a dolgot és nagyon kezd bosszantani
-
Vtwo
őstag
Még így is kissé drága, ezt a telót durván túlárazták.
-
Oldfoksz
aktív tag
Ez inkább egy megérzés ,mint megalapozott vélemény.
Akik megvették jóval drágábban úgy hogy sok jobb- nevesebb készülék volt annyiért mindenhol,fanok,pénz
nem számit stilű emberkék lehettek.
Magyarul lesz@rják most mennyi
Nekik akkor az kellett.
( Én is kedvelője vagyok a márkának,de szerintem
~ 200ezer a reális ára) -
cs.zs.
veterán
Hogy érzik most magukat azok a vásárlók, akik 1 hónapja 100 ezerrel többért vették meg ugyanazt?
-
yuing
őstag
Ez az ár már emészthetőbbé teszi a Phone 3-at. Bár valószínűleg inkább egy Xiaomi 15T Pro mellett döntenék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Horgász topik
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Nagy akkumulátorral és Zeiss teleobjektívvel készül a Vivo X300e
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB KÉK Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Akku: 82%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB,Akku: 87% Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltőkábellel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! GIGABYTE B650M R5 7500X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100 750W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- HP Victus 16 Gamer Laptop Ryzen 7 7840HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB 144hz
)