- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Gondolom gyári 4.3 van a telefonon azt lehet S-OFF-olni htcdev nyitás nélkül és azután lehet átírni a CID-et. Ez alapján csináltam én is. Ezen az oldalon mindet megtalálsz.
-
Draeko
csendes tag
nekem is Telekomos független, de nem egészen értem, ha már egyszer független (de nem developer) attól még a Telekomnak jóvá kell hagynia a frissítést? gyakorlatilag semmi köze nincs szolgáltatóhoz. így akkorra várható mire végre lesznek olyan drágák továbbengedni? Az előző telóval is 3 hónappal többet vártam hazai T-sként mint a Telenorosok egy frissítésre...
@istnag: "always"-re van kapcsolva az alvás közbeni wifi kezelés, ötletem sincs miért csinálja és a többi hibát nem is magyarázná. csak félek ha szervízbe adom rosszabb állapotban kapom vissza és semmit se csinálnak, reménykedtem hogy csak szoftveres és 4.4el jobb lesz (ha egyszer kijön nekem is)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest