- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Gondolom gyári 4.3 van a telefonon azt lehet S-OFF-olni htcdev nyitás nélkül és azután lehet átírni a CID-et. Ez alapján csináltam én is. Ezen az oldalon mindet megtalálsz.
-
Draeko
csendes tag
nekem is Telekomos független, de nem egészen értem, ha már egyszer független (de nem developer) attól még a Telekomnak jóvá kell hagynia a frissítést? gyakorlatilag semmi köze nincs szolgáltatóhoz. így akkorra várható mire végre lesznek olyan drágák továbbengedni? Az előző telóval is 3 hónappal többet vártam hazai T-sként mint a Telenorosok egy frissítésre...
@istnag: "always"-re van kapcsolva az alvás közbeni wifi kezelés, ötletem sincs miért csinálja és a többi hibát nem is magyarázná. csak félek ha szervízbe adom rosszabb állapotban kapom vissza és semmit se csinálnak, reménykedtem hogy csak szoftveres és 4.4el jobb lesz (ha egyszer kijön nekem is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kutya topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest