- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Igen, a fogyasztóvédelem valóban értünk van.
Sokszor nem is kell semmit tenniük, csupán a nevüket megemlítenünk.Nem rég ki akartak velem fizettetni 1 régi "elmaradást" a T-Mobilnál.
Csekket kiküldtek, amiről tudtam, hogy rendezve van. Valami régebbi xperia
telefon törlesztőrészlete. De semmi ilyesmivel nem volt elmaradásom.Felhívtam az ügyfélszolgálatukat.
Úriember módjára beszéltem velük, de viszont nem hagytam magam.
Átirányítottak már vagy 3 ügyintézőhöz.
Mondtam nekik, hogy ahogy ez a beszélgetés is fel van véve, úgy az is, amikor
1,5 éve beszélgettünk erről 1 másik ügyintézővel, és konkrétan rákérdeztem, hogy akkor
ki van fizetve a telefon, nincs elmaradásom? És mondta az ügyintéző, hogy nincs!Mondom erre emlékszem, keressék elő ezt a hanganyagot, és megyünk tovább, akár a
fogyasztóvédelemhez is.
1 Szűk órát beszéltem ekkor velük, összesen a 3 ügyintézővel. És a végére kiderült, hogy
nekem van igazam, és a gépben, valami adminisztráció hiba van! .....Szóval meghurcoltak 1 órán keresztül, meg hülyének néztek. Ha most valaki nincs ennyire elszánt,
nem intézi a dolgokat, ráverik. Vagy csak simán kifizeti a számlát, mert elhiszi...Kicsit elkanyarodtam, de hasznos dolog az a fogyasztóvédelem, és kell is élni vele, mert
sokszor csak át akarják verni az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest