- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
daninet #17833 üzenetére
Amerre most halad a világ, a htc féle garivesztős bootloader nyitás is csodaszámba fog menni.
Én egyébként a bátrabbak közé tartozom, ha bármilyen garanciális problémám lenne engem nem tudnának lerázni egy "helyi" garanciaértelmezéssel. Tudom mit irtam alá, és mit fogadtam el a htcdev-es bootloadernyitással és abban bizony csak az ezzel(a nyitással) összefüggő gariprobléma a probléma, minden más azonnal javitandó.
A htc anyagi helyzetét látva én hamarabb mennék bele akár egy perbe is mint ők... -
csacsi67
addikt
válasz
daninet #17831 üzenetére
Elsö gond amit vegyél vigylembe csak az 1.44 Hboot verzánál lehet nyitni a bootloadeert gari vesztés nélkül.Az felettieknél már nem lehet Bootloader nyitása nélkül root sincs. Nem gyári rom meg felejtös .Tehát igy gondolkozz. De maga a gyári rendszerrel is egy kiválóan használható telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged