Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
makrar
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom nem mindenkinél jelentkezik a merül a telefonom a sense frissítés óta hiba!
Mióta a 6.0 sense frissítést megkaptam nekem kb.: felére esett vissza az üzemidő tartós használat mellett, alvó módban harmadára. Korábban nem volt olyan, hogy alvómódban 4 óra alatt 100%-ról 60 %-ra esett volna le az akkumulátor kapacitása. Valami iszonyatosan eszi
Ezután megnézve a használatot: Google-szolgáltatások 65%
Android rendszer 30%
Android OS 5%
A többi meg elhanyagolható. Természetesen az összes takarékos funkció bekapcsolva, alvó mód stb. Kérem azokat a fórum társakat akik angolból és androidból perfektek, segítsenek nekünk gyári romot használóknak utánanézni angol nyelvű oldalakon, hogy mit lehet tenni azért, hogy visszakapjuk az eddigi jó akku időt.
Tényleg zavaróan nagy a különbség.
Köszönöm előre is! -
makrar
csendes tag
Sziasztok!
Két dolgot nem tudok helyre rakni. Két ONE-t is használtam már és mindkettőnél előfordult, h. beszélgetés közben átvált kihangosításra, vagy ha be van kapcsolva a HTC gesztusok, a médialinkre. Természetesen folyamatosan a fülemen tartva a távolságérzékelőt. Általában hosszabb beszélgetéseknél tapasztaltam.
Roppant idegesítő és dobhártya szaggató hiba. Másnál is előfordul hasonló?
A másik a Highlight videó összeállításnál, elvileg 10 képet és/vagy Zoet tudok kijelölni, miből is matekozza ki az összeállítást, lehet az kiemelt, nem kiemelt, kb lesz.ja! tuti rak bele olyan képet az aznapi sorozatból ami, pont nem kell. Ezek még 4.1 alatt.
Ja és még egy: mi a tapasztalat gyári 4.2 akkuhasználat terén ki hány százalék javulást érez? -
makrar
csendes tag
válasz
TheProb #6928 üzenetére
Ez engem is érdekelne, kiegészítve azzal, hogy a PC v. laptop adatátvitelét egyszerűen Directel wifi vel hogy oldjam meg. Ha külön programmal lehet csak megoldani akkor erre is jöhet megoldás.
Valamint az sem egyértelmű, hogy ha összedugom a telót kábellel, a SYNC-et megnyitja, de ott csak a kép Videó és zene tartalmakat tudom szinkronizálni, viszont az eszközt nem látom a PC-n és nem tudom hogy toljak rá bármit vagy szedjek le róla. 4-es droid előtt láttam mindent a háttértáron. Hogy állítsam be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest